- 13 Eylül 2015
- 427
- 350
- 33
- Konu Sahibi Vildan_mina
-
Kizi olanlara cok ozeniyordum ogullarimda az konusan surekli tartisan cocuklar hani eve nese getirecek bir kiz cocugum olsun isterdim ama nasip inşallah yinede nesemiz mutlulugumuz olur.hayırlısı olsun canım. seni iyi anlıyorum herkes farklı cins bir bebek hayali kurar tabi ki
amin canım. eet haklısın oğlan çocuklarının ağzından laf kerpetenle alınıyor. kızlar bıcır bıcır. benim de bir oğlum var. şimdi ikinciye hamileyim. bakalım hayırlısı artık. daha 8. haftanın içindeyim. cinsiyet tahminine çok var. doğruyu söylemem gerekirse ben ultrasona baktığımda kese sağda mı solda mı onu bile anlamıyorum. çok saftrik bir hamileyim. o yüzden kendi kendime cinsiyet tahmini ile yapamıyorum. Allah sağlık versin ne diyelim.Kizi olanlara cok ozeniyordum ogullarimda az konusan surekli tartisan cocuklar hani eve nese getirecek bir kiz cocugum olsun isterdim ama nasip inşallah yinede nesemiz mutlulugumuz olur.
yanlış tahminlerde de insan kendini alıştırıyor. bizim komşumuz dokuz ay erkek diye herşeyini bebeğin mavi aldı. doğum yaptı kızı oldu. kız bebiş maviler içinde büyüdü. ama pes artık insan koca bebeğin cinsiyetini anlamamaz mı?Hayirli olsun canim...
Benim de 2. gebeligim ve 16. haftalarima kadar kiz denildi ...
Sevincimi tahmin edersin ama 19. haftamizda kesin erkek oldugunu ogrendik ..
Ayrintili usg de de onayladik
Hayirlisi olsun ne diyelim yeter ki saglikli olsunlar
Allah gönlümüze göre versin canım.Benimde 2 kizim var,bende bi oglum olsun istiyorum 3.hamileligim kiza benziyor net bisey demedi daha bakalim.
Hayirlisiyla kizin olur inşallah aslinda bu kadar kafama takacagimi ben bile tahmin etmemistim ama gece uzuntuden uyuyamadimamin canım. eet haklısın oğlan çocuklarının ağzından laf kerpetenle alınıyor. kızlar bıcır bıcır. benim de bir oğlum var. şimdi ikinciye hamileyim. bakalım hayırlısı artık. daha 8. haftanın içindeyim. cinsiyet tahminine çok var. doğruyu söylemem gerekirse ben ultrasona baktığımda kese sağda mı solda mı onu bile anlamıyorum. çok saftrik bir hamileyim. o yüzden kendi kendime cinsiyet tahmini ile yapamıyorum. Allah sağlık versin ne diyelim.
Kiz anne icin iyidir ama oglan cocuk gercekten cok zorBenimde 2 kizim var,bende bi oglum olsun istiyorum 3.hamileligim kiza benziyor net bisey demedi daha bakalim.
Bende bundan korktugum için sormadim daha once ama bu sefer ekranda parmagiyla gosterdi doktor bak bu pipisi dedi ekografiden hicbirsey anlamayan ben bile emin oldum oglan oldugunaHayirli olsun canim...
Benim de 2. gebeligim ve 16. haftalarima kadar kiz denildi ...
Sevincimi tahmin edersin ama 19. haftamizda kesin erkek oldugunu ogrendik ..
Ayrintili usg de de onayladik
Hayirlisi olsun ne diyelim yeter ki saglikli olsunlar
hayırlısı canım. insan etkilenir anlıyorum seni.Hayirlisiyla kizin olur inşallah aslinda bu kadar kafama takacagimi ben bile tahmin etmemistim ama gece uzuntuden uyuyamadim
yanlış tahminlerde de insan kendini alıştırıyor. bizim komşumuz dokuz ay erkek diye herşeyini bebeğin mavi aldı. doğum yaptı kızı oldu. kız bebiş maviler içinde büyüdü. ama pes artık insan koca bebeğin cinsiyetini anlamamaz mı?
öyle deme canım.Kiz anne icin iyidir ama oglan cocuk gercekten cok zor
inşallah canım teşekkür ederim. Allah hepimize bebişlerine sağlıkla kavuşmayı nasip der inşallahArkadasinin durumu daha kotuymus be canim...
Ayyyyy oyle birsey olsa dna testi falan isterdim ben herhalde :)
Inanmazdim o cocugun benim olduguna :)
Anne resmen sok yasamis :)
Saglikli sekilde sen dd kucagina alirsin ins. canim ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?