3. revizon ameliyatım.Nazal valv darlığı ve estetik..

Arzumcum, konunu yeni gordum canim. Hayirli olsun kararin. Senin adina inan cok sevindim. Nefes alma konusunda problem yasadigini biliyordum . Insallah umdugundan cok daha guzel sonuclar alirsin arkadasim ben bile heyecanlandim senin adina:) Hasan bey cok basarili bir doktor emin ellerde oldugunu bende dusunuyorum:) bol sanslar canim ...

Sağol canım benim İnşallah herşey çok güzel olacak bu sefer Doktoruma güveniyorum tabi,kendimi onun ellerine büyük bir güvenle emanet edeceğim.Ama ameliyat heyecanı var tabi :18: Kaldı iki hafta

Arzumcum geçmiş olsun şimdiden zorlu bir süreç seni bekliyor inşallah kolay ve umduğun gibi olsun bende oldum 2 hafta önce yanlız üstüne üşüttüğüm için çok çok sıkıntılı geçti. sende güçlü bir annesin buda başarılı olacaktır

Çok teşekkür ederim canım Evet,zorlu bir süreç bekliyor beni.Çenemde gerideymiş biraz,o yüzdende burnum uzun görünüyormuş.Çeneye yağ enjekteside olabilirmiş.Göz kenarlarındanda biraz çektirmek istiyorum,belki elmacık kemiklerinede bir miktar yağ enjekte edilebilir Anlayacagın bayagı bayagı zorlu süreç olacak ama tabi doktorunda onaylaması gerekiyor bu istediğim işlemleri.Eğer olursa yüzümde bayagı bir değişim olacak gailba

Hasta olmamak gerek tabi.Hem öncesi hemde sonrası.. Ağızdan bir süre nefes almak zorunda kalmak benim biraz canımı sıkıyor ama başka ne gibi zorluklar yaşarım bilemiyorum tabi Hee,birde burunda alınacak kıkırdak yoksa kulaktanda kıkırdak alınabilirmişşş... :18:Yağ alınan bölgede acıyacak Bu burun ameliyatı beni başka,bambaşka yerlere sürüklüyor Keşke birde bel gamzesi yaptırabilsem

oooo tatlım bayağı değeşeceksin cidden vay be bambaşka bir arzum mu görcez şimdi? yağ enjeksiyonları değiştirir genelde ve hemen sonuç verir anında göz çevresi de enjeksiyon kolayda onunda şişliği olcak ilk birkaç gün ve ağrı sızıda olacak burun ile aynı anda toplu bir yüz ağrısı olacak diyosun anında hepsi bir arada Allah yardımcın olsun ama saydıklarına göree süper bir yüz çıkıyor ortaya e zaten iddalıydın canım şimdiden sonra düşünemiyorum artık. insan kendi için yaşıyor valla özgüven bu olsa gerek şimdiden çok çok geçmiş olsun ama çok dikkat et üşütmemeye tam hava geçişleri yaşıyoruz benim gibi olursan hergün acilden çıkamazsın Allah korusun yaşatmasın kimseye. kıkırdak kulaktan alınım buruna eklentide olacaksa hepsini bir anda değilde enjeksiyonları bir iki hafta önceden yaptırsan kurtulurdun ya canım onlardan bel gamzeside popüler çok sexi duruyor onun operasyonu doku eksikliği ile oluyor bir sonraki seansında o olur artık

Elmacık kemiğine yağ enjeksiyonundan vazgeçtim.. Okuduğum yorumlar kötüydü korktum valla..
çeneye getekirse koyacak zaten.. Burun doktra emanet.. Bel gamzesini söyleyeceğim.. İnşallah olur ve güzel olur

Cnm benim inşalah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde ameliyatını olur çıkarsın.Dilerim istediğin gibi harika bi sonuç olur.Dualarımda desteğimde seninle.Takip edicem vede resimlerini merakla bekleyecem cnm.Emin ellerdesin sonuçta Hasan beyi çok taktir ediyorum ve yaptığı sonuçları televizyonda doktorum programında da görüyorum.Eminim Hasan bey güzel bi sonuç çıkaracaktır.Hadi Allah yardımcın olsun cnm.

Yaşama dönen yüzleri izledinmi..Ben izledim ve çok ağladım..Hani bazen oram buram diyoruzya..Allahım sana sonsuz şükürler olsun,nankörüz valla ( Allahım affetsin bizi..
Evet,güveniyorum doktoruma ve çok güzel sonuçlar olacak inşallah Yine sabır ve zaman olacak bir süreç olacak tabi ama iyi ve sağlıklı bir sonuç olsunda beklemeye değer tabi
Fotoğraflarımı paylaşacağım tabi İnşallah heyecanla ve mutlulukla paylaşırım..Çok heyecanlı

Yok cnm izleyemedim onu.Şükürler olsun amin.Seninle beraber benimde heyecanım arttı.Rüyamda ameliyat olduğumu gördüm iki oldu bu rüya hayırdır inşallah.Şu basenlerimden yağ aldırıp memelere koydursam inşallah ona çıkar.

Lütfen izle bir ara,müsait olduğunda..http://saglik.kanald.com.tr/guzellik-ve-bakim/estetik/yasama-donen-yuzlerde-mutlu-son

Bende hergün ameliyat oluyorum rüyamda Valla birşeylerin habercisi olabilir,bilemiyorum yani İnşallah inşallah :13:

cnm bence sen abartiyosun bi önceki haline bak bide sonraki haline evrim gecirmissin resmen haksizlik ediyosun bence doktoruna sen kizginligindan aradaki farki göremiyosun demekki yüzünün sekli bile degismis

ilk yorumlarınızı okuyunca ben de burnunuzu felaket bisey bekledim bu burnunuz gayet güzel size de yakısıyor gayet düzgün duruyor. bi yamukluk varsa bile benim dikkatimi cekmedi gayet hoş duruyor. siz bu burun icin hayatım karardı diyorsanız benim eski doktoruma dava açmam gerek aslında neden olmasın

Ya kızlar benimlede ilgilenin yahu

Buğünde akşam oldu,gün bitti sayılır.. Son 10 gün diyelimmi :118::122::124::94::18:

arzum77 nasıl sorun görmüyorsun burun bariz eğri yani okadar olumsuz yoruma okadar savunma yapıyorsun ki gerçekten algılayamadım seni

Arzumcum,inşallah ameliyatin coook iyi geçer.burun ameliyatları riskli ameliyatlar.sonucu biraz da şans galiba,birazda doktorun mahareti.içini ferah tut ve ameliyata öyle gir.ben hasta ne kadar rahat olursa ,tedavisi o kadar etkili olur diye dusunenlerdim.
Benim eşim ve gorumcem ameliyat oldu burundan.pek sikintilari olmadi.
Ama anlattigin şikayetlerin hepsi 10 yaşındaki kizimda var,üstelik bu yüzden geniz ameliyat oldu.hala geçmedi.
Allahim yardfimcin olsun tatlim.

Çok teşekkür ederim canım inşallah çok güzel sonuçlarla ameliyatımı olup geleceğim..Doktoruma güveniyorum,diğer operasyonlarım gibi çok başarılı sonuçlar olacak inşallah
Ameliyat öncesi moral önemli tabi.İnanmak,güvenmek gerek..
Kızının böyle sorunlar yaşamasına üzüldüm.Yaşayan ancak anlar diyorum.. Inşallah o da bu sorundan kurtulur,zor bir durum.Tğm hayatını etkiliyor rahat dolu dolu nefes alamamak ...

Arzumm doktorun goguslerin kadar guzel bisey cikaricaktir ben inaniyorum.hem senin guveninde cok onemli.bu son ameliyatin olucak.o derece sahane olucak yanii.ben ercan beyi tanimasam ona ameliyat olmasaydim senin doktorunla gorusecektim meme icin.ama ercan bey bana cok olumlu gelince senin doktora randevu bile alamamistim.

Gülay cığım.. İnşallah canım inşallah Bak akıyor ağızdan
Herşey nasip kısmet.. Doktorlarımızın kim olduğu önemli değil,önemli olan istediğimiz başarılı sonuçlar almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…