- 26 Temmuz 2016
- 60
- 14
- 38
- 29
- Konu Sahibi Bayanmorrengi
-
Kaburga yada kulak kıkırdağı kullanıldı mı önceki hali nasıldı?Şuan burnum baya ödemli çünkü alçım yeni çıktı sayılır bugün ameliyat olalı tam 1 hafta oldu
Merhaba:) 2.ameliyatımla ilgili büyük bir sıkıntı yaşadım çünkü doktorumun şekil konusunda hiç bir değişiklik yapmadığını öğrendim şişlerden dolayı başlarda düzgün duruyormuş şişler indikçe eski görüntü ortaya çıktı. Sadece nefes alma sıkıntımı çözmüş 2.ameliyatta. Bu son olduğum ameliyatta kapalı teknikle yapıldı ve törpüleme işlemleri filan yapıldı. Baya bol malzemeli bir burnum var evetMerhaba gecmis olsun burnunuz bol malzemeli bi burunmus ki boyle guzel kalabilmis sanirim 2 revizyonunuz da ufak capliydi yani kikirdak ekleme yoktu gibi duruyor ,acik teknik degil sanirim cok anlamadim ama ya da kanatla ilgili bi acilma sozkonusuda degil ilk ameliyat gibi duruyor benim ablam toplamda 5 ameliyat g3cirmis biri ama suan memnun sonunda ilkinde burundan nr varsa cikatmislar
Hayır burnumun sırtında fazla kıkırdak bırakmıştı ilk doktor onu törpiledi son doktorum yani ek bir kıkırdak kullanılmadıKaburga yada kulak kıkırdağı kullanıldı mı önceki hali nasıldı?
Ben de revizyon oldum ama benim 2. Ye :/ meraklabekliyorum alcılarımın cıkmasını. 3. Günüm bugün ameliyat gününü saymazsak. Cok zor geldi bana ikincisi ya. Siz de zorlandınız mı?Merhabalar :)) Geçen cuma 3.burun estetiğimi oldum maalesefhenüz 6 gün geçti daha çok yeni.. 3.ameliyatını olup memnun olan veya olmayan var mı acaba?
Merhaba:) hiç zorlanmadım inanın 4.gün alçım ve tamponların çıktı ve ben hiç ameliyat olmamış gibiydim çok rahat geçtiBen de revizyon oldum ama benim 2. Ye :/ meraklabekliyorum alcılarımın cıkmasını. 3. Günüm bugün ameliyat gününü saymazsak. Cok zor geldi bana ikincisi ya. Siz de zorlandınız mı?
Ne güzel cnm ya masallah sana :) benim ilki öyleydi. Anlayamadım neden ama bu zorladı ki yapılan işlemler ilkine göre daha hafif:/ dişlerinizde de sızlama oldu mu acaba sizin?Merhaba:) hiç zorlanmadım inanın 4.gün alçım ve tamponların çıktı ve ben hiç ameliyat olmamış gibiydim çok rahat geçti
Biraz oldu ama çok rahatsız etmedi beni :)Ne güzel cnm ya masallah sana :) benim ilki öyleydi. Anlayamadım neden ama bu zorladı ki yapılan işlemler ilkine göre daha hafif:/ dişlerinizde de sızlama oldu mu acaba sizin?
Anladım gecmiş olsun :)Biraz oldu ama çok rahatsız etmedi beni :)
Size de :)Anladım gecmiş olsun :)
Merhaba kime ameliyat oldunuz acaba ?Şuan burnum baya ödemli çünkü alçım yeni çıktı sayılır bugün ameliyat olalı tam 1 hafta oldu
bende merak ediyorum, 3. ameliyatin gayet guzel gorunuyor.Merhaba kime ameliyat oldunuz acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?