3.Revizyon burun estetiği olanlar?

Bayanmorrengi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
60
14
38
29
Merhabalar :)) Geçen cuma 3.burun estetiğimi oldum maalesef:( henüz 6 gün geçti daha çok yeni.. 3.ameliyatını olup memnun olan veya olmayan var mı acaba?

Şuan burnum baya ödemli çünkü alçım yeni çıktı sayılır bugün ameliyat olalı tam 1 hafta oldu

Eklentiler

• 9B38D773-D33F-4251-A90C-1566433A5C1C.webp
    9B38D773-D33F-4251-A90C-1566433A5C1C.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 557
  • CE04543E-9CEF-4389-9D37-BC6FA78B8BA7.webp
    CE04543E-9CEF-4389-9D37-BC6FA78B8BA7.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 359
Merhaba gecmis olsun burnunuz bol malzemeli bi burunmus ki boyle guzel kalabilmis sanirim 2 revizyonunuz da ufak capliydi yani kikirdak ekleme yoktu gibi duruyor ,acik teknik degil sanirim cok anlamadim ama ya da kanatla ilgili bi acilma sozkonusuda degil ilk ameliyat gibi duruyor benim ablam toplamda 5 ameliyat g3cirmis biri ama suan memnun sonunda ilkinde burundan nr varsa cikatmislar

Merhaba gecmis olsun burnunuz bol malzemeli bi burunmus ki boyle guzel kalabilmis sanirim 2 revizyonunuz da ufak capliydi yani kikirdak ekleme yoktu gibi duruyor ,acik teknik degil sanirim cok anlamadim ama ya da kanatla ilgili bi acilma sozkonusuda degil ilk ameliyat gibi duruyor benim ablam toplamda 5 ameliyat g3cirmis biri ama suan memnun sonunda ilkinde burundan nr varsa cikatmislar
Merhaba:) 2.ameliyatımla ilgili büyük bir sıkıntı yaşadım çünkü doktorumun şekil konusunda hiç bir değişiklik yapmadığını öğrendim şişlerden dolayı başlarda düzgün duruyormuş şişler indikçe eski görüntü ortaya çıktı. Sadece nefes alma sıkıntımı çözmüş 2.ameliyatta. Bu son olduğum ameliyatta kapalı teknikle yapıldı ve törpüleme işlemleri filan yapıldı. Baya bol malzemeli bir burnum var evet 😂

Merhabalar :)) Geçen cuma 3.burun estetiğimi oldum maalesef:KK43: henüz 6 gün geçti daha çok yeni.. 3.ameliyatını olup memnun olan veya olmayan var mı acaba?
Ben de revizyon oldum ama benim 2. Ye :/ meraklabekliyorum alcılarımın cıkmasını. 3. Günüm bugün ameliyat gününü saymazsak. Cok zor geldi bana ikincisi ya. Siz de zorlandınız mı?

Ben de revizyon oldum ama benim 2. Ye :/ meraklabekliyorum alcılarımın cıkmasını. 3. Günüm bugün ameliyat gününü saymazsak. Cok zor geldi bana ikincisi ya. Siz de zorlandınız mı?
Merhaba:) hiç zorlanmadım inanın 4.gün alçım ve tamponların çıktı ve ben hiç ameliyat olmamış gibiydim çok rahat geçti

Merhaba:) hiç zorlanmadım inanın 4.gün alçım ve tamponların çıktı ve ben hiç ameliyat olmamış gibiydim çok rahat geçti
Ne güzel cnm ya masallah sana :) benim ilki öyleydi. Anlayamadım neden ama bu zorladı ki yapılan işlemler ilkine göre daha hafif:/ dişlerinizde de sızlama oldu mu acaba sizin?

Bnde olmak ıstyrm ılkınde cok korktm aynı korkarm dıe nıye bze böle 10. Kere yaptrma fırsatı verıolar anlamıom bıkere yap bıtsn ya

Back
X