3 saat yaa

MONNA

Dilini ısır dilini :)
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
2.413
2.879
358
Arkadaşlar şu ayda böyle bir soru sorduğum için bağışlayın ama cinsellik bölümüne konu açamıyorum.Dün gece ilişkiye girdik benim regl bitmişti.ilişki oldu ama ben hiçbişey hissetmediğim için eşim devam etti.sırf benim için 3 saat boyunca yapmaya çalıştık.istemiyorum dedim ama olmaz dedi.hayatımda bu kadar terlediğimi bilmiyorum.sinirlerim çok bozuldu.eşim uykusuz kaldı sahuru da yapıp 4 te yattı .4 saatlik uykuyla işe gitti.ben tatildeyim ve 11 e kadar yattım.kendimi suçlu hissediyorum.bunun için dr.a görünmem gerek diye düşünüyorum.ama hangi branş ?off beni aydınlatacak birileri varsa şimdiden sağolsun :43:

Arkadaşlar şu ayda böyle bir soru sorduğum için bağışlayın ama cinsellik bölümüne konu açamıyorum.Dün gece ilişkiye girdik benim regl bitmişti.ilişki oldu ama ben hiçbişey hissetmediğim için eşim devam etti.sırf benim için 3 saat boyunca yapmaya çalıştık.istemiyorum dedim ama olmaz dedi.hayatımda bu kadar terlediğimi bilmiyorum.sinirlerim çok bozuldu.eşim uykusuz kaldı sahuru da yapıp 4 te yattı .4 saatlik uykuyla işe gitti.ben tatildeyim ve 11 e kadar yattım.kendimi suçlu hissediyorum.bunun için dr.a görünmem gerek diye düşünüyorum.ama hangi branş ?off beni aydınlatacak birileri varsa şimdiden sağolsun :43:

tam olarak 3 saat boyunca ilişkiye girmeyemi çalıştınız
yoksa girdiniz ancak sende mi sorun oldu
anlamadım ben
:26::26::26:

:60: hahahha 3 saat demek..abartsaydınız..
birincisi adam 3 saat erek. halinde kaldıysa sizin değil,kocanıızn doktora görünmesi lazım..

yani bende onu diycektim
sanırım bahsedilen 3 saat ilişkiye girme çabaları
yoksa ilişki esnasında 3 saat lik bir süre
erkekte problem anlamına gelir

anlamadım ben

yok canım adam boşalmış ama kadın zevk almadığı için 3 saat !!!!!! boyunca devam etmişler...
kadın çok terlemiş,adam da uykusuz kalmış..kadın bende sorun mu var,adam da uykusuz işe gitti diyor..

3 saat mi ? :53: devam mı etti gerçekten 3 saat :53: onu geçtim diyelim sizde acı olmadı mı o kadar zaman sürtünmeden dolayı :25:

anlamadım ben

Girdik ama ben odun gibiyim.odun bile hissederdi bişey ama ben de tık yokk :5:

O bişi hissetmeme sorunu bende de var, bu tarz bişi yaşayıp doktorla çözebilen hakikaten akıl verirse makbule geçer =)

3 saat dayanmış adam helallll :46::46:

Siz neden bişi hissetmediniz 3 saate rağmenn, ilk mi oluyo bu :27:

Son düzenleme:
3 saat mi ? :53: devam mı etti gerçekten 3 saat :53: onu geçtim diyelim sizde acı olmadı mı o kadar zaman sürtünmeden dolayı :25:

Acı o an olmadı duş aldıktan sonra yanma,kaşınma oldu. 3 saat boyunca ilişkiye girdik ama sürekli ereksiyon halinde değildi tabi

Girdik ama ben odun gibiyim.odun bile hissederdi bişey ama ben de tık yokk :5:

yok canım adam boşalmış ama kadın zevk almadığı için 3 saat !!!!!! boyunca devam etmişler...
kadın çok terlemiş,adam da uykusuz kalmış..kadın bende sorun mu var,adam da uykusuz işe gitti diyor..

canım eşin boşalmışsa
ve sırf senin için yapıyorsa
zevk almaman normal

arkadaşlar yanılıyorsam söyleyin
ama bence kadın istenildiğini hissettiğinde daha çok zevk alır
zevk almasını sağlamak için adamın kendisini zorlaması durumunda
daha beter teper

ben cinsellikten zevk alan ancak hiç boşalma yaşamayan bir kadınım
:50::50::50::50::50:
bunu bir sorun olarak ta görmedim açıkcası
sende demi benzer birşey var diycem ama
sen direk zevk almadığını belirtmişsin
:50::50::50::50:

3 saat dayanmıl adam helallll :46::46:

Siz neden bişi hissetmediniz 3 saate rağmenn, ilk mi oluyo bu :27:

İlk değil.normalde de çok geç hissediyorum oda sürtünmeden kaynaklı hissediyorum içeriyle bi bağlantım yok gibi.sanki vajinamda hissizlik var.off bilmiyorum ki ya ne yapmalıyım

Back
X