- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
Dımı Sevila, iyi ki açıkladın bize, benim cocuk kayak yaparken oldu mesela kiiiirk yılda bir iste :)
bende senin kalanları toplamıştım zaten topikte.

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dımı Sevila, iyi ki açıkladın bize, benim cocuk kayak yaparken oldu mesela kiiiirk yılda bir iste :)
Sevgili Sevila
Yoksun uzun zamandır ortalıkta. Yalnız 10 kere olanların da normal yolla olduğunu hiç sanmıyorum. Bir takım dopingler ya da ilaçlar alıyorlardır. Yoksa insan vücudu bu yani aslan vücudu değil. Aslanlar en çok çiftleşen hayvanlardır doğada.
Alınan kimyasalların da insan sağlığı üstündeki etkisini tartışmaya gerek yok sanırım. 5-10 saatler çok ciddi.
Yakılacak kalori kalmaz insanda.![]()
bende senin kalanları toplamıştım zaten topikte...
Arkadaşlar şu ayda böyle bir soru sorduğum için bağışlayın ama cinsellik bölümüne konu açamıyorum.Dün gece ilişkiye girdik benim regl bitmişti.ilişki oldu ama ben hiçbişey hissetmediğim için eşim devam etti.sırf benim için 3 saat boyunca yapmaya çalıştık.istemiyorum dedim ama olmaz dedi.hayatımda bu kadar terlediğimi bilmiyorum.sinirlerim çok bozuldu.eşim uykusuz kaldı sahuru da yapıp 4 te yattı .4 saatlik uykuyla işe gitti.ben tatildeyim ve 11 e kadar yattım.kendimi suçlu hissediyorum.bunun için dr.a görünmem gerek diye düşünüyorum.ama hangi branş ?off beni aydınlatacak birileri varsa şimdiden sağolsun![]()
Bakalım senin kalanları kim toplayacak?![]()
Bizim kocalar erekte olamadıkları icin olanı saklıyoruzbende senin kalanları toplamıştım zaten topikte...
Kayak balım :)40 yılda bir olan ne?
Çocuk mu, çiftleşme mi?![]()
Bizim kocalar erekte olamadıkları icin olanı saklıyoruz
Kayak balım :)
Su söylediğin o kadar terbiyesizce o kadar iğrenç ve haince ki Allah'tan tek dileğim su yazdıklarını okurken hissettiğimi hisset, icin yansın. YazikAa sölediğin iyi oldu canım biz senin çoçuk eşin BAŞKAsINA kayarken oldu sanıyoduk forumca :)))))))
Aa sölediğin iyi oldu canım biz senin çoçuk eşin BAŞKAsINA kayarken oldu sanıyoduk forumca :)))))))
İpekcim 5 saat aralıksız ilişkiden bahsetmiyoruz arkadaşında söylediği gibi yatma oynaşma tekrar ereksiyon devam etme..her istediğinde çok rahat ereksiyon olabilen erkekler var konu sahibinin eşi de öyledir..bu mesele psikolojik sanıldığı gibi fizyolojik değil..bir de tabi karşısındaki kadından çık etkileniyor olmasıda önemli..
Benim bahsettiğim kimyasalsız :)
Tantraları araştırın mesela 4 saat aralıksız kıpırdamadan erekte kalanlar var mesele kafada bitiyor ,birde tabi erkeğin kendine güveni ve partnerini ne kdr arzuladığı
Aa sölediğin iyi oldu canım biz senin çoçuk eşin BAŞKAsINA kayarken oldu sanıyoduk forumca :)))))))
Su söylediğin o kadar terbiyesizce o kadar iğrenç ve haince ki Allah'tan tek dileğim su yazdıklarını okurken hissettiğimi hisset, icin yansın. Yazik
çok çok acımasızsın. hamile bir bayana söylenecek şeymi bu.Aa sölediğin iyi oldu canım biz senin çoçuk eşin BAŞKAsINA kayarken oldu sanıyoduk forumca :)))))))
Bizim kocalar erekte olamadıkları icin olanı saklıyoruz
Kayak balım :)