3 saat yaa

Sevgili Sevila
Yoksun uzun zamandır ortalıkta. Yalnız 10 kere olanların da normal yolla olduğunu hiç sanmıyorum. Bir takım dopingler ya da ilaçlar alıyorlardır. Yoksa insan vücudu bu yani aslan vücudu değil. Aslanlar en çok çiftleşen hayvanlardır doğada.
Alınan kimyasalların da insan sağlığı üstündeki etkisini tartışmaya gerek yok sanırım. 5-10 saatler çok ciddi.
Yakılacak kalori kalmaz insanda.:27::23:

İpekcim 5 saat aralıksız ilişkiden bahsetmiyoruz arkadaşında söylediği gibi yatma oynaşma tekrar ereksiyon devam etme..her istediğinde çok rahat ereksiyon olabilen erkekler var konu sahibinin eşi de öyledir..bu mesele psikolojik sanıldığı gibi fizyolojik değil..bir de tabi karşısındaki kadından çık etkileniyor olmasıda önemli..

Benim bahsettiğim kimyasalsız :)

Tantraları araştırın mesela 4 saat aralıksız kıpırdamadan erekte kalanlar var mesele kafada bitiyor ,birde tabi erkeğin kendine güveni ve partnerini ne kdr arzuladığı

Arkadaşlar şu ayda böyle bir soru sorduğum için bağışlayın ama cinsellik bölümüne konu açamıyorum.Dün gece ilişkiye girdik benim regl bitmişti.ilişki oldu ama ben hiçbişey hissetmediğim için eşim devam etti.sırf benim için 3 saat boyunca yapmaya çalıştık.istemiyorum dedim ama olmaz dedi.hayatımda bu kadar terlediğimi bilmiyorum.sinirlerim çok bozuldu.eşim uykusuz kaldı sahuru da yapıp 4 te yattı .4 saatlik uykuyla işe gitti.ben tatildeyim ve 11 e kadar yattım.kendimi suçlu hissediyorum.bunun için dr.a görünmem gerek diye düşünüyorum.ama hangi branş ?off beni aydınlatacak birileri varsa şimdiden sağolsun :43:

İliskiden once esin ya da sen sana masturbasyon yapin. Cok etkili oluyor, ben ilk kez uc gun once denedim, hic yapmamistik bu yontemi.
İnan ki iki tarafinda ne sekilde olursa olsun orgazm olmasi guzel bisey.
3 saat cok fazla.
Bende de var iliskiye odaklanma problemi.:31:

rabbim sen büyüksünn..... çok cahilsin keşke ölsen

Aa sölediğin iyi oldu canım biz senin çoçuk eşin BAŞKAsINA kayarken oldu sanıyoduk forumca :)))))))
Su söylediğin o kadar terbiyesizce o kadar iğrenç ve haince ki Allah'tan tek dileğim su yazdıklarını okurken hissettiğimi hisset, icin yansın. Yazik

İpekcim 5 saat aralıksız ilişkiden bahsetmiyoruz arkadaşında söylediği gibi yatma oynaşma tekrar ereksiyon devam etme..her istediğinde çok rahat ereksiyon olabilen erkekler var konu sahibinin eşi de öyledir..bu mesele psikolojik sanıldığı gibi fizyolojik değil..bir de tabi karşısındaki kadından çık etkileniyor olmasıda önemli..

Benim bahsettiğim kimyasalsız :)

Tantraları araştırın mesela 4 saat aralıksız kıpırdamadan erekte kalanlar var mesele kafada bitiyor ,birde tabi erkeğin kendine güveni ve partnerini ne kdr arzuladığı

İyi de 4 saat kalanlar transa geçmiş zaten senin dediğin gibi. yani kıpırdasa zaten biter o iş. beynini kıpırdamamaya şartlandırmış adam aynen tuğla kıranlar gibi....
dediğin olasılıklar olabilir tabi, libidosu yüksek erkekler ve karşısındaki kadını çok beğenenler, şu durumda bile o kadar uzun olmaz ki. hatta o durumlarda adam daha erken pes eder dayanamaz.
işin aslı tamamen kişisel mevzular.

Su söylediğin o kadar terbiyesizce o kadar iğrenç ve haince ki Allah'tan tek dileğim su yazdıklarını okurken hissettiğimi hisset, icin yansın. Yazik

rabbim büyük elmyy boşver sen.....kim kimin ne olduğunu çokk ii biliyor....edepsizler çok ortada

Bizim kocalar erekte olamadıkları icin olanı saklıyoruz :1:

Kayak balım :)

Kayakta keramet var ama teleferikte var kesin.
Anamm Ankara ne olmuş öyle. Hafta sonu gittim de teleferik vardı şaşırdım. Ben tam köylü olmuşum valla.
Aklıma ilk sen geldin.
2 hafta senelik izne çıkıyorum annem taşındı ora ben de nostalji yapacağım orada. Bir teleferiğe bineyim diyorum. Havanın soğuk olmasına gerek yok demi:27::27:

Burası bel altı bölümü olabilir ama insanları geçmiş dertleriyle bel altı vurmak çok daha acınası bir durum
Yazık, bu kadar kötü olmaktan Allah'a sığınırım.

Iste herseyini anlatmayacaksın burda, sonra bacak kadar bebelerin diline dusersin. Bu kadar bel altı vuran, zihni pislik bağlamış ikinci insansın forumda. Tansiyonum cikti yemin ederim.

Back
X