Yemege cok takmaz normalde ama sorun baskalarinin yaninda simarmasibu erkeklerin genel sorunu bu ya şımarıyolar milletin yanında egoları şişiyo. benim eşimde böyle istediğim kadar tripte atsam aynı tas aynı hamam... sanki annem beni aşcı olarak doğurdu
Bu sadece bi ornek anlatmak istedigim yabancilarin yaninda yapmasıBuna alındıysan 10 yılı nasıl devirdiniz derler adama
Degil mi ama başkalarının yaninda agiz dalasini hic sevmem ama mecbur birakiyorlarErkek gibi çalışmaktan okadarını öğrenmeye fırsatım olmadı deseydin yinede çok takılcak şey değil canım canını sıkma
erkeklerin genel sorunu anasının babasının kolu komşunun yanında bilinçaltı karakterleri çıkıyor sanırım..Meraba kizlar hemen konuya gireyim.10 yillik evliyim 2 cocugum var.calisiyorum ayrica.iyi giden bi evliligim var.yani oyle dusunuyorum.esim genelde iyi davranir anlayislidir.ama 3.sahislarin yaninda biraz değişir. Mesela dun aksam misafirlikteydik esim dedi ki fofo yoresel yemekleri hic bilmez.fazla boş buraktim onu de gibi bi laf etti pek sinirden hatirlamiyorum.guzel yemek yaparim yoresel olarak da yani ama oyle cok ustalik gerektireni bilmem.cok sinirli ve kirginim hala.sizin de eşleriniz bu tur laflar eder mi ettiklerinde nasil bi tepki verirsiniz bu arada hala kusum ona ve o da abarttigimi dusunuyor.
Üçüncü kişilerin yanında böyle davranilmasi herkesi üzer sen ona yapsan o zaman da abarttigini düşünür mü acaba
Üçüncü kişilerin yanında böyle davranilmasi herkesi üzer sen ona yapsan o zaman da abarttigini düşünür mü acaba
Normalde evde yemegi hic sorun etmez baxen kendi bile hazirlar ama ne bileyim baskalarni gorunce aninda degisimerkeklerin genel sorunu anasının babasının kolu komşunun yanında bilinçaltı karakterleri çıkıyor sanırım..
takılma fabrikasyon varlıklar olduğundan ötürü bu artık çok olağan arkadaşın hazır cevabı mükemmel olmuş erkek gibi çalışmaktan zamanım olmadı de bir daha yaparsan tepkini anlarda susar belkiNormalde evde yemegi hic sorun etmez baxen kendi bile hazirlar ama ne bileyim baskalarni gorunce aninda degisim
Yani sonucta calisiyoruz yemek hazirladigimiza sukret di miBunların bir alt modeli de yanında erkek arkadaşları varken sevgililerine ters davranan erkekler.
Yöresel yemek bilsen ne, bilmesen ne. Laf salatası yapmış milletin yanında.
Canım başkalarının yanında kızarak değil ama tatlılıkla lafı sokacaksın herkezde ne konuştuğunu bilecek bidaha yapmayacakDegil mi ama başkalarının yaninda agiz dalasini hic sevmem ama mecbur birakiyorlar
Cok haklisin ama insanin da aklina gelmiyor hemen ama sunu anladim içinde tutmayacaksin aninda olaya mudahale edeceksinCanım başkalarının yanında kızarak değil ama tatlılıkla lafı sokacaksın herkezde ne konuştuğunu bilecek bidaha yapmayacak
Artik ben de boyle dusunuyorumen etkili çözüm benzer duyguyu ona yaşatmak bence
Kimi erkeklerde bu var, 3. kisilerin yaninda karilarina erkeklik taslayarak erkekliklerini kanitlamak... Ama boyle olmayan da bircok erkek var, bu sebeple cinsiyeti bir bahane olamaz. Ben boyle seylere cok kizarim. Esim hic yapmadi boyle bir sey. Ama yaparsa da karsima alir konusurum. Bence kari kocalarin elalemin yaninda birbirlerini rencide etmeleri hic hos degil. Sonucta siz bir takimsiniz, hayat yoldasisiniz. Birlikte baskalarina karsi kendinizi guzel sunmaniz gerekir. Olmasi gereken budur. Esinizi karsiniza alip konusun sayginizi koruyarak. :)Meraba kizlar hemen konuya gireyim.10 yillik evliyim 2 cocugum var.calisiyorum ayrica.iyi giden bi evliligim var.yani oyle dusunuyorum.esim genelde iyi davranir anlayislidir.ama 3.sahislarin yaninda biraz değişir. Mesela dun aksam misafirlikteydik esim dedi ki fofo yoresel yemekleri hic bilmez.fazla boş buraktim onu de gibi bi laf etti pek sinirden hatirlamiyorum.guzel yemek yaparim yoresel olarak da yani ama oyle cok ustalik gerektireni bilmem.cok sinirli ve kirginim hala.sizin de eşleriniz bu tur laflar eder mi ettiklerinde nasil bi tepki verirsiniz bu arada hala kusum ona ve o da abarttigimi dusunuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?