Gercekten cok guzel ifade etmişsiniz ben de sizinle ayni fikirdeyim.konustum ama bu ona gore uzatilacak bi konu degil.ben de hassas bir insanim belki de fazla...Kimi erkeklerde bu var, 3. kisilerin yaninda karilarina erkeklik taslayarak erkekliklerini kanitlamak... Ama boyle olmayan da bircok erkek var, bu sebeple cinsiyeti bir bahane olamaz. Ben boyle seylere cok kizarim. Esim henuzn hic yapmadi boyle bir sey. Ama yaparsa da karsima alir konusurum. Bence kari kocalarin elalemin yaninda birbirlerini rencide etmeleri hic hos degil. Sonuca siz bir takimsiniz, hayat yoldasisiniz. Birlikte baskalarina karsi kendinizi guzel sunmaniz gerekir. Olmasi gereken budur. Esinizi karsiniza alip konusun sayginizi koruyarak. :)
Annemin bir arkadaşı var ve kadıcağızın yemekleri gerçekten kötü ama ne zaman yemeğe gidilse ya da bize gelinse kadın hep annemi över ve kendinin kıvamı tutturamadığından yakınırdı babam ve ben sırf kadın üzülmesin diye annemin de pek yemek çeşidi bilmediğini filan söylerdik belki bunun gibi bir durum vardırMeraba kizlar hemen konuya gireyim.10 yillik evliyim 2 cocugum var.calisiyorum ayrica.iyi giden bi evliligim var.yani oyle dusunuyorum.esim genelde iyi davranir anlayislidir.ama 3.sahislarin yaninda biraz değişir. Mesela dun aksam misafirlikteydik esim dedi ki fofo yoresel yemekleri hic bilmez.fazla boş buraktim onu de gibi bi laf etti pek sinirden hatirlamiyorum.guzel yemek yaparim yoresel olarak da yani ama oyle cok ustalik gerektireni bilmem.cok sinirli ve kirginim hala.sizin de eşleriniz bu tur laflar eder mi ettiklerinde nasil bi tepki verirsiniz bu arada hala kusum ona ve o da abarttigimi dusunuyor.
kisasa kisasta ters tepebilir ben denedimde beter tersliyo filan daha cok bozuldumKisasa kisas bundan sonra
Erkekler bu tip salakça davranışların, hatunları rencide ettiğinden haberdar değiller.Artik ben de boyle dusunuyorum
10 sene dolunca basit seylere alinmak ysask mi oluyorAdam basbayagi saka yapmis. Esinize katiliyorum, abartmissiniz. Fazla hassas oldugunuz belli. Bir arkadas gibi ben de bu sekilde nasil 10 sene yurutttunuz sasirdim.
Cok zekice benim de kizdigim baskasinin yaninda niye acik veriyorsunErkekler bu tip salakça davranışların, hatunları rencide ettiğinden haberdar değiller.
Ve ne yazık ki geç öğreniyorlar, o yüzden 2-3 defa anlatmak gerekiyor.
Bende 4 kere uyarı kuralı var. Eğer 4 defa bir konuda uyarmam gerekirse 5. de lafı sokuyorum.
Ama öyle kanırtarak değil ince biçimde.
Mesela ben iyi yemek yaparım.(aşçılık eğitimim var) Ama misafir hazırlığı sırasında elbet bişey aksıyor. Herkes aa ne güzel olmuş derken benim ki
Hatun sen bunu daha önce böyle yapmazdın.
Yok bu senin pilavına hiç benzememiş
AAA bu tuzsuz mu olmuş ne, kız seni boşuna mı akademiye gönderdim ben.
Pirinci mi değiştirdin, yoksa sebze suyuna özenmedin mi?
Grrrr!!!
Daha önce de 4.defa uyardım. Birde iş arkadaşlarının önünde vıdı vıdı
Cvp: Ahhh canım, senin, ^^muhteşemin sol yanağı olduğunu unutum^^, yeteri kadar özenememişim. Kusura bakma, affet hünkarımın yarim. Deyip güldüm
Tabi ki en az benim kadar fırlama adam. Hemen ettiğim küfrü anladı, ama ben gülüp özür dilediğimden bütün misafirler buna sarmaya başladı, kız masayı donatmış, daha ne bekliyorsun; diye.
Basit seylere alina alina 10 sene icinde bayagi catirdamis olmasi lazim o evliligin. Yani sunca sene hic mi aranizda saka gecmedi, birbirinize takilmadiniz? Sanki kac yillik kocaniz degil de, 3 gunluk sevgili gibi tavriniz.10 sene dolunca basit seylere alinmak ysask mi oluyor
Boş gereksiz bir kelime olmuş. Çalışan bir bayan ve iki çocuk annesi olarak yemek yaptığınıza şükretsin, yöresel yemek olmayıversin, hayret ya.Meraba kizlar hemen konuya gireyim.10 yillik evliyim 2 cocugum var.calisiyorum ayrica.iyi giden bi evliligim var.yani oyle dusunuyorum.esim genelde iyi davranir anlayislidir.ama 3.sahislarin yaninda biraz değişir. Mesela dun aksam misafirlikteydik esim dedi ki fofo yoresel yemekleri hic bilmez.fazla boş buraktim onu de gibi bi laf etti pek sinirden hatirlamiyorum.guzel yemek yaparim yoresel olarak da yani ama oyle cok ustalik gerektireni bilmem.cok sinirli ve kirginim hala.sizin de eşleriniz bu tur laflar eder mi ettiklerinde nasil bi tepki verirsiniz bu arada hala kusum ona ve o da abarttigimi dusunuyor.
Meraba kizlar hemen konuya gireyim.10 yillik evliyim 2 cocugum var.calisiyorum ayrica.iyi giden bi evliligim var.yani oyle dusunuyorum.esim genelde iyi davranir anlayislidir.ama 3.sahislarin yaninda biraz değişir. Mesela dun aksam misafirlikteydik esim dedi ki fofo yoresel yemekleri hic bilmez.fazla boş buraktim onu de gibi bi laf etti pek sinirden hatirlamiyorum.guzel yemek yaparim yoresel olarak da yani ama oyle cok ustalik gerektireni bilmem.cok sinirli ve kirginim hala.sizin de eşleriniz bu tur laflar eder mi ettiklerinde nasil bi tepki verirsiniz bu arada hala kusum ona ve o da abarttigimi dusunuyor.
Erkek gibi çalışmaktan okadarını öğrenmeye fırsatım olmadı deseydin yinede çok takılcak şey değil canım canını sıkma
ayrancaligi kabardi derler bizde, bazilari cosuyolar birilerini goruncebu erkeklerin genel sorunu bu ya şımarıyolar milletin yanında egoları şişiyo. benim eşimde böyle istediğim kadar tripte atsam aynı tas aynı hamam... sanki annem beni aşcı olarak doğurdu
Teşekkürler canım dimi amaalkış !!
Millet şapırdata şapırdata yerken, sen niye araya giriyorsun.Cok zekice benim de kizdigim baskasinin yaninda niye acik veriyorsun
Meraba kizlar hemen konuya gireyim.10 yillik evliyim 2 cocugum var.calisiyorum ayrica.iyi giden bi evliligim var.yani oyle dusunuyorum.esim genelde iyi davranir anlayislidir.ama 3.sahislarin yaninda biraz değişir. Mesela dun aksam misafirlikteydik esim dedi ki fofo yoresel yemekleri hic bilmez.fazla boş buraktim onu de gibi bi laf etti pek sinirden hatirlamiyorum.guzel yemek yaparim yoresel olarak da yani ama oyle cok ustalik gerektireni bilmem.cok sinirli ve kirginim hala.sizin de eşleriniz bu tur laflar eder mi ettiklerinde nasil bi tepki verirsiniz bu arada hala kusum ona ve o da abarttigimi dusunuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?