- 3 Eylül 2015
- 454
- 104
- 103
- 34
- Konu Sahibi burcucuk9112
-
Kızlar merhaba benim bi oğlum var ve kaynanamlara gittim oğlumun yaptığı yanlış şeylere ceza yöntemiyle düzeltiyoruz o gün yine birşey yaptı ceza vericem diye uyarmama rağmen devam etti ve bende kalktım ceza yerine oturtmaya götürürken her zaman yaptığı gibi tamam yapmıca dedi ama ben bunu kaçış yöntemi olarak kullandığı için genede götürdüm kayınbabam sen çocuk pişman olduğu balde niye götürüyorsum diye bana bağırdı açıklama yapıyırum anlamıyo olay büyüdü ben sinir krizi geçirdim bana kayınbabam nugün evliöiğinizi bitiririm dedi (tabi eşim yok orda dışardaydı) bende eşime baban böyle böyle yaptı diye anlattım gördü zaten halimi gitti babasıgili dinledi ve onları haklı buldu bende iyi o zaman ayrılalım dedim ve şu an hiç konuşmuyoruz doğru düzgün sizce napmalıyım
Abartılı bir tepki vermedim daha önce çocuğumu uyardım ki onlarda benim bu yömtemi mi destekliyor ama diyorum ki o cezadan kaçmak için tamam yapmıcam diyo diyorum anlamıyo üstüme yürüdü bilmem anlatabildim miSinir krizi geçirmenize gerek yoktu bence.Söylediği söz hoş değil ama an verdiğiniz abartılı tepkiden öyle demiştir. Sinir krizi eçirdim diyorsunuz.
Ceza sürekli verilmez ki artık oyun haline gelir. Herhalde şu bir program varı ondan esinlendiniz koridorda oturtuyordu ceza olarak.
Ayrıca toplum içinde ceza vermeniz de hoş değil bence. KP kıyamamıştır torunu onun.
Evet aynen öyleler bende doldum artık ve kendilerini haklı görmeleride her konu da yıldırıyor insanıKp eski örf adetlere göre yetişmiş ve geri kafalı biri ise ona ne desenizde anlamaz.Yaptığının elle tutulur tarafı kp artı olayı büyütüpte boşatırım demeside cahil biri oldugunun göstergesi resmen ne diyeyim bol bol sabır diliyorum.Cahile laf anlatması zordur.
Valla bende kp öyle olduğu için seni çok iyi anlıyorum.Geri kafalılar o yüzden hiç ben muhattap olmuyorum.Geçen sene ilk çocugum erken doğum ile kaybettim.Kp bana gitti gitti oğlan ,sapasağlam çocuk gitti senin yüzünden dedi.(Bu arada benden kaynaklı bir sebepten kaybetmedim yavrumu )O yüzden ben hiç merhaba merhaba o kadar hiç diyaloga girmem.Çünkü cahil kavga etsem kendimi hırpalsam da anlamaz .Düşün bana en kötü anımda bunu diyen insana ne anlatabilirsin ki...Evet aynen öyleler bende doldum artık ve kendilerini haklı görmeleride her konu da yıldırıyor insanı
Başın saolsun anlıyorum seni düşünceaizlik mi cahillik mi bende anlamadımValla bende kp öyle olduğu için seni çok iyi anlıyorum.Geri kafalılar o yüzden hiç ben muhattap olmuyorum.Geçen sene ilk çocugum erken doğum ile kaybettim.Kp bana gitti gitti oğlan ,sapasağlam çocuk gitti senin yüzünden dedi.(Bu arada benden kaynaklı bir sebepten kaybetmedim yavrumu )O yüzden ben hiç merhaba merhaba o kadar hiç diyaloga girmem.Çünkü cahil kavga etsem kendimi hırpalsam da anlamaz .Düşün bana en kötü anımda bunu diyen insana ne anlatabilirsin ki...
Sağolasın canım ben kara cahillik diyorum.Resmen işine geldiklerini yaptığında senden iyi yok ama işleirne gelmeyince en kötüsü sen olursun.Aklıma getirdin bana Şeytan bile demişti birdeBaşın saolsun anlıyorum seni düşünceaizlik mi cahillik mi bende anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?