• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. şansını deniycek olanlar....:)

leydim84

BİR VARMIŞ.. BİR YOKMUŞ..
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
3.682
9
156
İstanbul
MERHABA KIZLAR.....temmuz ayından sonra kısmetse çarşamba günü 3. tüp bebek tedavime başlamak için start vericez inş. bu sefer MEVLAM yüzümü güldürür..meleğime kavuşurum... dualarınızı eksik etmeyin... artık çektiğim acıların son bulmasını diliyorum ve bir an önce hayırlısıyla bebişime kavuşmak istiyorum.... inş.bu son tedavim olur...benim gibi olan arkadaşları buraya bekliyorum.....inş bu topik bize uğur getirir..benim gibi olan bütün arkadaşlarımada bol şanslar dilyorum.. ALLAH yar ve yardımcımız olsun kızlar.... BıZı BıZDEN BAŞKASI ANLAMAZ.....a.s.

Son düzenleme:
allahım bu sefer yüzünü güldürür inşş cnm.bende 3 4 güne kadar başlıcam tedaviye ilk denemem olıcak ve çok heyecanlıyım,korkuyorum ya olmazsa naparım diye ? ist.da mı tedavi olıcaksın ben ankara mayada.özel değilse sizde sorun neydi ? bizim ikimizdede problem var doktorum yüzde70 şans verdi bize off kafam çok karışık.inşşşş hepimizin göbekleri bebeklerle dolar

merhaba canım benım 3 denemem basladım dun yumurtalarım toplandı 5 tane toplamıslar en kalıtelılerını almıslar sımdı onlardan haber beklıorum tarnsfer ıcın rabbım hepımızın yardımcııs olsun ınsallah bu son olur dedıgın gıbı hepımızmızın yuzu guler ınsallah

allahım bu sefer yüzünü güldürür inşş cnm.bende 3 4 güne kadar başlıcam tedaviye ilk denemem olıcak ve çok heyecanlıyım,korkuyorum ya olmazsa naparım diye ? ist.da mı tedavi olıcaksın ben ankara mayada.özel değilse sizde sorun neydi ? bizim ikimizdede problem var doktorum yüzde70 şans verdi bize off kafam çok karışık.inşşşş hepimizin göbekleri bebeklerle dolar

güzel dileklerin için saol canım....canım benim seni çok iyi anlıyorum ....bende ilk tedavimde senin gibi çok heyecanlıydım gerçi hoş şimdide çok heyecanlıyım bence ilki de sonuncusuda aynı ...hepimizn derdi ortak... inş. son tedavin olur ve hemen hamiş kalırsın canım...evet canım ben ist. tedsvi görüyorum ..eşimde sperm sayı ve haraketsizliği var bende de adet düzensizliği var canım ..ilk tedavimde hamile keldım fakat düştü ikinci tevavimde tutunanamadı canım... iki tedavimi de peşpeşe yaptırmıştım...8 ay oldu ara vereli bu sürede inan çok yıprandım sağlığımı kaybettim diiyebilirim sana.. şimdi tedaviye başlıycam için çok mutluyum... inş. hepimizin son tedavisi olur ve hepimiz hamiş kalırız canım.. ben yarın 10.30-12.00 arası doktorda olcam kısmetse hadi hayırlısı inş bu sefer yüzümüz güler canım...:1hug:

merhaba canım benım 3 denemem basladım dun yumurtalarım toplandı 5 tane toplamıslar en kalıtelılerını almıslar sımdı onlardan haber beklıorum tarnsfer ıcın rabbım hepımızın yardımcııs olsun ınsallah bu son olur dedıgın gıbı hepımızmızın yuzu guler ınsallah

canım benim tedavin hayırlı olsun öncelikle inş son tedavin olur ve beşine kavuşursun canım...dualarımız seninle olcak. .. unutma biz hep yanında olucaz....:1hug:

bu arada kızlar tedaviye başlıycak olan arkadaşlar siz bitkisel kürler deniyomusunuz...ben eşime keçi boynuzu içiriyorum ve bi arkadaşta bana meryem otunu tavsiye etmişti saolsun onu kullanıyoruz hacıdan getirtmiştim kayınpederime.. bide 41 gün meryem süresini okuyuruz günde bitane o bitince vakı a süresine başlıycaz siz neler yapıyosunuz inş ALLAH emeklerimizi boşa çıkarmaz ve son tedavimiz olur...:Saruboceq:

hayirli olsun tedavileriniz..insallah bu son olur kavusursunuz bebislerinize...
bende 9 sene sonra 3.denememde hic olmaz gozuyle baktigim tek embriyom ile pozitif sonucu aldim..umudunuzu asla kaybetmeyin...bu yil bebis senesi inaniyorum sirayla bebis mujdeleri gelcek..
yumurta gelisimi doneminde arisutu+polen+bal karisimi kullandik esimle birlikte...
bagisiklik sistemimiz guclensin diye hemde kaliteli yumurta olusumu icin..transfer sonrasi 1-2 gun dikkat ettim sonra gunluk yasantima dondum..gunde 1-2 dilim ananas yedim (4 gun) bol su tukettim...en onemlisi psikoloji..stres yok...umut ve bol dua...hayirlisini sagliklisini dileyin...birde bende 41 gun meryem suresi okumustum...bizler elimizden geleni yapalim gerisi Allahima kalmis...insallah kizlar...guzel haberlerinizi bekliyorum...dualarim gonlum sizlerle...

slm kızlar ben de haziran ayında 3. denememe gidicem kısmet olursa ama çok korkuyorum umudum tükenirse ya olmazsa diye çünkü ilk ikisinde çok pozitiftim ama olmadı şimdi o kadar pozitif olamıyorum sanki. .. allah hepimizin gönlüne göre versiin

merhaba kızlar bende 3. denememe haftaya başlıycam inşallah bende hayırlısıyla bu son olsun diyorum hepimiz artık kavuşalım bebeklerimize herkese hayırlı olsun tedaviler bebekler gelsin inşallah

leydim aramızda 1 hafta kadar fark oluyor heralde bitkisel olarak eşime keçiboynuzu kürünü bugünden başlayıp içiricem aslında daha önce başlayacaktım ama çok yoğundum fırsat olmadı bir türlü bende adet olunca bal çörekotu tarçın karışımını yiyicem çok fazla yememek lazım ama 1 hafta günde 1 tatlı kaşığı yemeği düşünüyorum 2. denememde de yemiştim çok yumurtam döllenmedi ama 1 tane 1. kalite yumurta transferiyle hamile kaldım ama kaybettim sonra şimdi daha çok kaliteli olurlar belki de hiç kaybetmeyiz incir kürü nasıl oluyordu ben arada incir ve kaysıyı yiyorum sadece

slm kızlar ben de haziran ayında 3. denememe gidicem kısmet olursa ama çok korkuyorum umudum tükenirse ya olmazsa diye çünkü ilk ikisinde çok pozitiftim ama olmadı şimdi o kadar pozitif olamıyorum sanki. .. allah hepimizin gönlüne göre versiin

slm inşallah seninde çok güzel gider herşey canım inşallah biz hamile oluruzda seni motive ederiz inşallah bebek isteyen herkesin bebekleri olur

kızlar saat 10.30 da doktor randavum var dua edin kızzlar ne olur çok ihtiyacım var canlarım.....inş iyi haberlerle gelirim k.i.b. hoşçakalın......:Saruboceq:

bende varım 3.denemem mayada başladım lucrin aşamasındayım inşallah hepimizin olur

aramıza hoşgeldin canım.... inş bu sefer hep birlikte bebişlerime kavuşuruz ve son tedavimiz olur inş.. kızlar içimde bi his var inş. şu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine RABBİM bu sefer yüzümüzü güldürür inş..:Saruboceq:

hayirli olsun tedavileriniz..insallah bu son olur kavusursunuz bebislerinize...
bende 9 sene sonra 3.denememde hic olmaz gozuyle baktigim tek embriyom ile pozitif sonucu aldim..umudunuzu asla kaybetmeyin...bu yil bebis senesi inaniyorum sirayla bebis mujdeleri gelcek..
yumurta gelisimi doneminde arisutu+polen+bal karisimi kullandik esimle birlikte...
bagisiklik sistemimiz guclensin diye hemde kaliteli yumurta olusumu icin..transfer sonrasi 1-2 gun dikkat ettim sonra gunluk yasantima dondum..gunde 1-2 dilim ananas yedim (4 gun) bol su tukettim...en onemlisi psikoloji..stres yok...umut ve bol dua...hayirlisini sagliklisini dileyin...birde bende 41 gun meryem suresi okumustum...bizler elimizden geleni yapalim gerisi Allahima kalmis...insallah kizlar...guzel haberlerinizi bekliyorum...dualarim gonlum sizlerle...

SAOL CANIM BİZE ÖYLE MORAL VERDİN Kİ ANLATAMAM.. BİLİYORUM Kİ BU TOPİKTEKİ HERKES BİRBİRİNE DUACI.... KULUN KULA YAPTIĞI DUA MAKBULMÜŞ CANIM.. SEN VE DİĞER ARKADAŞLARIN DUALARIYLA BU ZORLU SÜREÇLERİ ATLATICAZ İNŞ. :1hug:

CANIM BENİM AYNI KORKULAR AYNI ÜZÜNTÜLER HEPİMİZDE VAR İNAN.. ÜMİT ve KORKU....BEN ALLAH A YALVARIYORUM VE O NDAM MEDET BEKLİYORUM...BİZ ÜZERİMİZE DŞENİ YAPALIM GERİSİ TAKDİR-İ İLAHİ YANİ BİZE TEVEKKÜL ETMEK DÜŞÜYOR CANIM ALLAH GÖNLÜMÜZÜN MURADINI VERSİN CANIM....MELEKLERİMİZE TEZ VAKİTTE KAVUŞALIM....:Saruboceq:

Rabbim kimseyi boş çevirmesin .
Allah herkesin gönlüne göre versin .

merhaba kızlar bende 3. denememe haftaya başlıycam inşallah bende hayırlısıyla bu son olsun diyorum hepimiz artık kavuşalım bebeklerimize herkese hayırlı olsun tedaviler bebekler gelsin inşallah

leydim aramızda 1 hafta kadar fark oluyor heralde bitkisel olarak eşime keçiboynuzu kürünü bugünden başlayıp içiricem aslında daha önce başlayacaktım ama çok yoğundum fırsat olmadı bir türlü bende adet olunca bal çörekotu tarçın karışımını yiyicem çok fazla yememek lazım ama 1 hafta günde 1 tatlı kaşığı yemeği düşünüyorum 2. denememde de yemiştim çok yumurtam döllenmedi ama 1 tane 1. kalite yumurta transferiyle hamile kaldım ama kaybettim sonra şimdi daha çok kaliteli olurlar belki de hiç kaybetmeyiz incir kürü nasıl oluyordu ben arada incir ve kaysıyı yiyorum sadece

CANIM BENİM TEDAVİN HAYIRLI OLSUN CANIM....EVET ÇOK YAKINIZ Bİ ARKADAŞ VAR ODA 3-4 GÜN VAR ARAMIZDA.......KISMETSE BU SEFER KAVUŞURUZ İNŞ BEBİŞLERİMİZE...BAL TARÇIN ÇÖREKOTU ONU DAHA ÖNCE DENEMEMİŞTİM ONUDA YAPARIM ARTIK.....:1hug:

Back
X