• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. şansını deniycek olanlar....:)

kızlar doktordan geldim çok şükür ALLAH a herşey yolunda kısmetse mayıs sonu yumurtalarını toplarız dedi doktor... şükürler olsun . :nazar: . ayın 5 inde tekrar gidicem ozaman lucrine başlıyacakmışız... AYIN 5 ıNDE EŞıM TEKRAR TAHLıL VERıCEK BAKALIM BıDE BENDEN KROMOZOM TEESTı ıSTEDı ONU YAPTIRCAZ...HERŞEY DAHADA YOLUNDA GıDER ıNŞ.. öyle mutlu oldum ki... arkadaşlar sizdebn gelen iyi haberlerle daha iyi olucam inş....ALLAH IM BENıM VE BURDAKı BÜTÜN ARKADAŞLARIM YÜZÜNÜ GÜLDÜR VE HAYOLISYLA MELEKLERıMıZı KAVUŞTUR......:Saruboceq:

leydim84 tedavin hayırlı olsun önceliklebende 3.kez denicem hatta iğnelere başladım ama lucrin kullanmıcam bu sefer ilçaları değiştirdik benim 2 düşüğüm var daha önceden sizin sorun neydi sanırım aynı yaştayız

leydim84 tedavin hayırlı olsun önceliklebende 3.kez denicem hatta iğnelere başladım ama lucrin kullanmıcam bu sefer ilçaları değiştirdik benim 2 düşüğüm var daha önceden sizin sorun neydi sanırım aynı yaştayız

canım aramıza hoişgeldin tedavin hayorlı olsun tatlım....evet bende 26 yaşındayım bizim eşimde sperm sayı ve haretsizliğivar canım.... bende bugün gittim doktora çok şükür benden tarafta herşey yolunda iniş eşimde bişey çıkmazda kauşuruz bebeişlerim,ize... benimde ilk tedavide düşük olmuştu.. sen nerde yaptırıyosun tatlım....a.s.

sizin probleminiz neydi canım......kısmetse bende ayın 5 inde başlıycam lucrine 1 ay sonra yumoşlarım toplancakmış.....:1hug:

canım kusura bakma çıkmak zorundayım eşim gelcek yemek yapmam lazım....sabahtan gelebilirsen sohbet imkanımız olur inş. seni ve diğer arkadaşları tanıdığıma çok sevindim görüşelim canım birbirimzden haberimiz olsun ki biebirimize destek olalım BİZİ BİZDEN BAŞKASI ANLANAZ...olumunekankayizsmile

canım kusura bakma çıkmak zorundayım eşim gelcek yemek yapmam lazım....sabahtan gelebilirsen sohbet imkanımız olur inş. seni ve diğer arkadaşları tanıdığıma çok sevindim görüşelim canım birbirimzden haberimiz olsun ki biebirimize destek olalım BİZİ BİZDEN BAŞKASI ANLANAZ...olumunekankayizsmile

canım ben çalışıyorum sabahları erken gidiyorum ama fırsat buldukça yazmaya çalışırım bizim problem bende pko var eşimde bi sorun yok bende seni tanıdığıma çok sevindim insan dertleşmeye çok ihtiyacı oluyo bu dönemde birbirimize yazarız gelişmeli görüşürüz yine

Back
X