3 sene once aldatilip ayrildim cocugumun babasindan.Simdi omur boyu yalniz olmaktan korkuyrumNeden z

Elbette birden menlekette bsmbaska bi insan olacagim gibi bi gercek disi hayalim yok. Ama zamanla cok daha iyi olacagima inaniyorum Allah in izniyle. Ailem ile ayni sehirde yasamayacagim. Izmir de yasamayi istiyoriz nasipse. Semti bile belli zihnimde. Hayirlisi insallah. Tesekkurler cevabiniz icin.

Lutfen gerilmesin hic kimse. Herkesin fikrine kismen katiliyorum. Ne cok olumlu nede cok olumsuz bir tabloya 100% katilmam mumkun degil tabii. Burada maddi acidan daha rahatiz o bi gercek. Ama hayatta yapayalniz yasamak ta ruh icinbuyuk fakirlik. Burada memurum.. Turkiye de calismak zorunda olsam iyi bir is bulup gelebilmemiz belki yillar alirdi. O yuzden cok sukur ediyorum Rabbime.. kira gelirim ile geciniriz Turkiye de, kiziminda basinda olmus olurum diye dusundum. Sonucta anneyim enine boyuna dusunuyorum cok sukur. Burada koca meraklisisin yazanda olmus hic anlamayan niye sıkılıyosun Almanya da yazanda. Kimse kimseyi yargilamamali herkes kendi cektigini bilir. Bu sozum size degil sakin Yanlis anlamayin lutfen. Yeri geldi gibisine yazdim. Iyi niyetlerinizin farkindayim. Sagolun. Insallah hakkimizda hayirlisi olur.. donebiliriz duam ve dilegim hayirlisinin bu yonde olmasi uzerine.

Sizi kutluyorum memlekete gelme meselesinde kızınızda kendi kültüründe yetişir ben o kadar negatif bakamıyacağım almanya'da yaşamak nasıl bilemiyorlar oranın soğuk havası ve soğuk insanları zaten yaşarken öldürüyor birde kızınız size her zaman yakın olur genel olarak insanlar maddi açıdan gelmeyin diyorlar ama yabancı ülkede en çok özlenen sevgi burda hiç tanımadığın insanlarla saatlerce sohbet edersin ama yurtdışında bunlar yok

böyle korkulara takılıp kendini depresyona sürükleme. hayatta ne olacağı hiç belli olmaz. 40 yaşındada evlenirsin 70 yaşındada. yalnızlık k,orkusuyla hatalar yapma sakın.yalnız kalmak yanlış bir adamı hayatına almaktan iyidir. hayırlısı ne ise o olacaktır böyle düşün. bak ben asla evlenmem diyen insan 2 ayda evlilik kararı aldım. annem şuan 53 yaşında ve 17 yıldır bekar.babam desen 60 yaşında o da 17 yıldır bekar ve ikiside hala evliliği düşünmüyor. yalnızlarmı evet yalnız yaşıyorlar ama mutlular.hayatını yaşa kızınla, birgün elbette sevgilin olucak genç bir bayansın. kendini kullandırmamak seni elinde zaten karşındakinin değil. olgun bir kadın ve bir kız annesi olarak hayatına girecek olan kişiyi düzgün seçeceksindir kendine güven bu konuda.

İlla koca olması sartmı diyenlere çok kızıyorum. Cnnm. Bende şu an ayrilma aşamasındayım. Kim ne derse desin yalnızlık Allah'a mahsus. Gönül sohbet istiyor. İyi düşün taşın, şu an için ihtiyaç duyduğun tek şey maddiyat. Türkiye ye taşınma, yerleşme, adapte olma olayı, maddi manevi Zaman alacaktır. Sonrasını akışına bırak. RAbbim hakkında hayırlısını versin.

Bana da diyorlar Ki, kocan getiriyor sen yiyorsun. Daha ne istiyorsun. Yarın boşanınca böyle getiren olmayacakmış. Aç kalacak değilim herhalde. Taşı sıksam suyunu çıkarırım. Sen de milletin sözüne bakma kardeş, biraz gözün Kara olacak. Fazla evham da iyi değil. Her kafadan ayrı ses çıkmış... Herkes yaşadığını Kendi bilir...
Allah yolunu açık etsin...
Sağlıkla ve sevgiyle..

2 yaşında kızım var. Daha 20 günlüktü özgecan olayı oldu. Geçenlerde ankarada bir öğretmen kadın akşam otobüste tecavüze uğradı. 2016da 300den fazla kadın eski kocası tarafından öldürüldü, bir de eski sevgilileri tarafından öldürülenler var.

Eğitim desek Pisa testlerinde sonlardayız. Şu an fırsatım olsa giderim. Kızım için...

Türkiye ye dönersen
oradaki imkanları veremezsin çocuğuna
iyi düşün ve gelme

ayrıca o yaşlılar talip olur seçneğini unut
eski kafalar dağıldı artık

1 - ne kadar sosyalsiniz ?
2 - bir erkeğe ne kadar mesefelisiniz?
3 - Erkeklerle konuşmak yeşil ışık yakmak değildir, sürekli 32 dişinizi gösterme de zaten
ama sıradan da olsa muhabbet kuruyor musun?
4 - dozunda hafif bir gülümseme sizi daha çekici yapar farkında mısınız?
5 - herkesten kaçarsanız hiçkimseyle birlikte olamazsınız farkında mısınız?

not: soruları sorarken niye evde kaldığımı çözdüm

rica ederim. başta da belirttiğim gibi benim söylemek istediğim Türkiye'de çalışmak zorunda kalırsanız sıkıntı çekebilirsiniz. Ama maddi açıdan bir engeliniz olmayacak ise neden gelmeyesiniz Türkiye'ye. Maddi engelinizin olmaması seçeneğiniz semtin iyi olmasını dolayısıyla da çok daha iyi bir hayat sürmenizi sağlar. Elbette Türkiye.'de herkes boşanmış insanlara kötü gözle bakmıyor ki böyle bir hakları zaten çok. Geliriniz var ise elbette güzel bir çevrede iyi bir hayat sürebilir ve çocuğunuz ile de ilgilenebilirsiniz. Dediğiniz gibi hakkınızda ne hayırlısı ise o olsun. Yoksa elbette yeniden evlenmek, yuva kurmak sevmek aşık olmak bunların hepsi hakkınız kimse buna laf edemez. Önünüzde çok güzel bir hayat olur umarım :)

Aynen oyle. Elbette her fikire saygim var. Ama sizin gibi dusunuyorum ve bu yuzden cevabiniza ek bir sey yazmaya gerek duymuyorum. Sagolun.

Guzeldi

Cok cok tesekkur ederim ❤. Amin hepimiz insallah. Cok sukur gelirim bizi gecindirir. Bunu yazarken utandim aslinda ama cogu maddiyat konusuna takildigi icin belirtmek istedim. Sevgiyle kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…