Şuan bendede korkular var.Şuan bir iliskim var.Evlilik konusu tabi ki geçiyorda.Ya bosanirsak ya hic evlenemezsem.Ya yillarca çikip ayrilirsam daha bi suru sey kafamda.Yalniz kalmaktan cok korkuyorum.Asamaiyorum bu korkularimiBu korkuları yaşamanız normal, hemen herkesin olmuştur benzer korkuları. Üniversiteden hemen sonra evlendim fakat eşimi tanıyana kadar benim de en büyük korkularımdandı saygılı, sevmeyi ve sevilmeyi hakeden, benimle benzer hayat amacı edinmiş, konuşabileceğim, hatta yaptığım esprileri anlayacak kısaca kendim gibi birini asla bulamamak ve yanlış kararlar alıp katlandığım bir evlilik yaşamak.
Bu korkuları sürekli canlı tutup beslememeye dikkat ederek sadece kızınızla kurduğunuz hayatı yaşayın. İkinizin hayatı için en doğru kararları vermeye çalışın yeter. Karşınıza biri çıkacaksa siz arayıp bulmayacaksınız zaten, kader onu size getirecek. O yüzden siz sakin kalıp hayatınızı en mantıklı kararlarla pozitif yaşamaya bakın ki karşınıza çıkan insanları aklı selim değerlendirebilin.
Abartmayın, t urkiyede de kadınlar evleniyor,boşanıyor kimsenin bişey dediği yok. Gel ülkemiz güzel, bülbülü altin kafese koysalar yine vatanım der, bir iş bulup calisabiliyorsan hicbiseycik olmaz. Yani bu dönme dönme ,burda dul olma zor, lafları çok saçma. Bi çok bekar Anne var çevremizde kimsenin bişey dediği yok. İnsan kendini bildikten sonra evli olsa ne farkeder ,dul olsa ne farkeder.
Ne alakası var ,yani almanya da hiç mi artniyetli insan yok,gelme gelme türkiye ye diyenleri anlayamiyorum. Böyle bu ülkeyi de canavarların yaşadığı bir ülke gibi göstermek te çok yanlış. Dünyanına her yerinde densiz ve artniyetli insanlar olabilir,bu sadece bu ülkeye ait bir durum değil. Türkiyede bütün kadınlarda akademik öğrenim görüp bir yerlerde mi çalışıyor? Kendı hayatını surdurebilecek kadar iyi bir işte çalışması yeterli olacağını düşünüyorum. Ve ben çok insanlar taniyorum bunu başarmış.dönme diyenlerden biri de benim. Dul olduğu için dönme dediğimi söylemedim öncelikle bunu belirtmek isterim. Eğer çok çok iyi akademik bir kariyeri yok ise nasıl bir iş bulacak çok merak ediyorum Türkiye'de? Biz kadınlar olarak elbette boşanmış insanlara art niyetli yaklaşmıyoruz. Fakat bu durumu genellemek ne kadar doğru? Çoğu hemcinsimiz konu sahibini sıradan bir erkek arkadaşı ile görse Almanya'dan geldi zaten bu dulmuş bir de... diye binlerce kulp takmaya hazır bunu siz de bende çok iyi biliyoruz bence. Üstelik ülkemizdeki eğitim şartlarını düşünürsek Almanya ile kıyaslanmak doğru olmayacaktır. Evet tüm bunları düşünerek doğup büyüdüğü yerde kalması gerekir.
Ne alakası var ,yani almanya da hiç mi artniyetli insan yok,gelme gelme türkiye ye diyenleri anlayamiyorum. Böyle bu ülkeyi de canavarların yaşadığı bir ülke gibi göstermek te çok yanlış. Dünyanına her yerinde densiz ve artniyetli insanlar olabilir,bu sadece bu ülkeye ait bir durum değil. Türkiyede bütün kadınlarda akademik öğrenim görüp bir yerlerde mi çalışıyor? Kendı hayatını surdurebilecek kadar iyi bir işte çalışması yeterli olacağını düşünüyorum. Ve ben çok insanlar taniyorum bunu başarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?