3 sene yetti gerçek yüzünü görmeye...

canım kayınvalideler illa bişeyler soler bu durumlarda .. bunu çoğu kişi yaşamıştır hatta daha fazlasını bile tabi ki üslubu çok yanlış ama napcaksın sen tamam de geçiver nişnalılık dönemi biraz daha sıkıntı bilmiş ol.. takı meselesine gelince bende çoğu kişi gibi fazla olduğunu dşünüorum takıların madem sana dğünde dahada bişey yapamam demiş sende anne madem o zamana durumunuz müsait olmaz şu 2 bileziği al düğündede bunları tak de bence düğünde bişey takmazlarsa tuhaf olur diosan tabi.. nişanlına gelince oda stresten boledir benimkide hiç konuşmazdı yanyanayken ama uzaktayken tlf da hep muhabbet evlendik şimdi noldu bazenn çok konuşuo bazen hiç konuşmuo ama ne olursa olsun ailesinin yanında olduğu kadar seninde yanında olduğunu onlarada göstermeli bi şekilde bu da biraz zamanla olur

canım kayınvalideler illa bişeyler soler bu durumlarda .. bunu çoğu kişi yaşamıştır hatta daha fazlasını bile tabi ki üslubu çok yanlış ama napcaksın sen tamam de geçiver nişnalılık dönemi biraz daha sıkıntı bilmiş ol.. takı meselesine gelince bende çoğu kişi gibi fazla olduğunu dşünüorum takıların madem sana dğünde dahada bişey yapamam demiş sende anne madem o zamana durumunuz müsait olmaz şu 2 bileziği al düğündede bunları tak de bence düğünde bişey takmazlarsa tuhaf olur diosan tabi.. nişanlına gelince oda stresten boledir benimkide hiç konuşmazdı yanyanayken ama uzaktayken tlf da hep muhabbet evlendik şimdi noldu bazenn çok konuşuo bazen hiç konuşmuo ama ne olursa olsun ailesinin yanında olduğu kadar seninde yanında olduğunu onlarada göstermeli bi şekilde bu da biraz zamanla olur

Tek mantıklı çare hiç bişey bekleme kayınvalidenlerden.

Biz hiç umut bağlamadık kendi düğünümüzü kendimiz yaptık,onların düğünde taktığı bir bileziğe bile şaşırdım ben. Onu bile beklemiyomuşum demekki :)

Ama sen sana karşı tutumlarından rahatsız olmuşsun anladığım kadarıyla.
Patavatsız bi kişiliği varmış kayınvalideninde,tavus kuşu ne ya :) gül geç amaaan sen onların inadına daha mutlu daha huzurlu ol inş.

Ama problem nişanlınla ilgiliyse bişey diyemeyeceğim,insanları değiştirmek kadar zor bişey yok dünyada. değişmez.
Allah yardımcın olsun

konu sahibi arkadaşım bırak benim nişanlımın ailesini nişanlımdan 1 bizezik takmasını istedim nişanda takmadı...ailesinden hiçbişey beklemedim nişanlımda bende kamuda mühendisiz maaşı iyi kendinden istedim ben...
sonrasında 1 tek taş istedim düğün için para biriktirmiosun tektaşı hak etmiosun dedi...
ayrıldım sonrasında ben nişanlımdan ama sırf bunlar için değildi konuma bakarsan görürüsün yaşadıklarımı.. beterin beterii var kafanda büyütme herşeyi canını sıkma mutluluğa odaklan..

bardağa herzaman dolu tarafından bak

evet canım seni hatırlıyorum, aslında haklısın senin sorunlarını düşününce benimkiler yanında bir hiç kalıyor. su bardaga dolu tarafından bakmayı bi öğrenemedim zatem

bak nişanlın şimdiden böyle yapıp ailesini senden üstn tutuyorsa ilerde evlenınce seni yerden yere vurur.. çok iyi düşün çok

olumsuz bakmak istemiyorum ama nişanlının tavrı önemli burada, konu ne olursa olsun iki tarafı da kırmamayı , işleri kimseyi kırmadan dengelemeyi bilmeli nişanlın. Hakkında hayırlısı olsun bakalım...

az takmışlar 5 bilezik set vs... düğündede altın kemer, trabzon takımı ve bilimum takılardan takılması lazım... nişanda da 10 katlı pasta olmalıydı tabii... bence sen ayrıl... bu aile çok fakir...!!!

Son düzenleme:
insanoğlu herşeyi bilmek zorunda değildir, her insan ince fikirlide olamaz. daha sözlüsünüz ve sevdiğiniz insanın ailesi için görgüsüz! diyorsunuz. çok yanlış.nihayetinde anne baba onlar, sizin ailenizde mükemmel değildir, herkes gibi.o sizin aileniz için bunları düşünse kıyamet kopar eminim. evlenince ne yaparsınız bilmiyorum ama siz şimdiden "gelinliğe" başlamışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…