3 senelik iliski bitti

pingu92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2012
307
9
48
- Yurtdışı
Cok üzgunum 3 senedir sevdigim kisiyle ayrildik nedeni inat

Tanistigmizda zayiftim ve zamanla kilo aldim kilolu kadinlari hic sevmiyor bana bu 3 sene icinde hep kilo ver dedi bu yuzden hep ayrildik baristik

Beni seviyor soyluor ve güveniorum da whats app den yazmayi hic sevmez telefonda konusmayida sevmior beni belki ni ayda bi arar her hafta bulusuruz ilgi gosterir daha fazla kal der
Ama ayrildikmi hic aramaz sormaz sabahlari bi gunaydin öglen bi nbr aksamlari da iyi geceler

Ve dun telefonda tarstistik sen kilo vermiosun istedigimi yapmiosun bende senin istedigini yapmiorum ayrilalim yarin esyalarini getiririm dedi tabak takimi almistim onda biraktim ve bugun bulustuk getirdi

Yanina varir varmaz tabaklarimi indirdi dedi sen tasiyamasin bunlari bende tasirim felan filan ben goturirum yada parasini verim agir dedi inat ettim aldim resimlerimi sildi ve nr mi sildi bak sildim dedi

Ve arabaya dogru gitti tam binerkene cok pisman olcaksin dedim # oda oldum bile dedi ve indi yanima geldi tekrar tasiyamasin felan filan bende git artik yanimdan dedim ve arabaya bindi gitti

Eve varinca onu aradim dedim twkrar pisman olcaksin
Dedi pismanim ama olmuo bizle artik bitti beni bidaha arama dedi bana

Cok uzgununum seviorum onu ama artik bitti ...

Nasil is bu anlamadim ben. Sorun kilo almis olmanmi yani? Buda ayrilmak icin bi sebepse bilemiyorum artik..

Kilo konusunda hakli. Bende esimi fit aldim sporcu oldugu icin ayrin oburgun mecbur birakacak sporu kilo alirsa yada vucudu bozulursa baski yaparim. Bende hamileligimde cok kilo aldim ama esim umrumda degil diyo tabi ben kendim icin vermek istiyorum. Yabi demem o ki bazi insanlar takar bazi insanlar takmaz.. sizin yerinizde olsam kesinlikle aramazdim kilolarimi verir kendime bakim yapardim sonrada tesadufen karsilasiyomus gibi bi yerde karsisina cikardim

Aşka bak sen bir kiloyla hemen bitebiliyormuş ve siz bu adama hala beni seviyor diyebiliyorsunuz.
Desenenize evlenmiş olsaydınız ve hamile kaldığınızı ozaman 9 ay hatta geri zayıflayana kadar ailenizin yanına gönderirdi sizi.
Hata sizde eve gidince değmeyen adamı neden arıyorsun.

Insanlar kilo alabilirler. Kilo bu sonucta alinirda verilirde. Bazi insanlar rahatsizliktan ötürü kilo alirlar. Bu durumda onlari terkmi etmek lazim? Peki ilerde evlenseniz ve hamile olsan neyapacak bu adam? Kilo aldin diye evimi terk edecek?

Bu kadar kolaymi severken kilo icin ayrilmak demek ki hic sevmemis seni
Bence hic uzulme uzulecegin tek ona bosuna 3 yilini vermen olsun
Saka gibi bir ayrilik yani demek evlenseydinz kilo alsan bu adam yine bosanir

Kilo konusu benimde kafamı karıştırıyor seven her haliyle sevmeli demek bencilce geliyor bana sizin için söylemiyorum bunu ama her tarafından etler sarkmış birinin zayıflamasını istemek kadınında erkeğinde hakkıdır diye düşünüyorum ayrılık sebebi olmalı mı orası tartışılır. İnsan herşeyden önce kendine saygısı yüzünden ve sağlığı için kilosuna ve bilumum temizlik kurallarına dikkat etmeli sevecekse böyle sevsin diye kimseyi hoş olmayan şeylere mecbur bırakmamalıyız

kilo /bahane/terk-i diyar..
sonuç: iyi olmuş keşke önce siz bıraksaymışsınız..
bende kiloluyum eşim zayıf ama kendim i,çin zayıflıyorum daha birgün ağzından duymadım..
sizin için dukana başladım tavsiye ederim bi bakın isterseniz..

Kız yemek yemeyı sevıyor naapsın..
Kocasına hedıye gecelik alan kadına benzedı bu iş..

çocuk yemek takımını verir vermez pişman oldum demiş zaten.. kızdan ayrıldığına değil de yemek takımını verdiğine pişman gibi görünüyor, ya da konu sahibinin olmayan Türkçesinden ben öyle anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…