3 senelik iliski bitti

çocuk yemek takımını verir vermez pişman oldum demiş zaten.. kızdan ayrıldığına değil de yemek takımını verdiğine pişman gibi görünüyor, ya da konu sahibinin olmayan Türkçesinden ben öyle anladım :110:
Ben ne güzel başka bişe anlamıştım..
Sımdı senınkıyle hıcbişe anlamadım bu işten

Ama basta zayifmiso_O

Başta zayıf olsa ne olacak ki? Bu kız ilerde hamile kalıp bebek doğurmayacak mı? Ki biz Türk kadınlarının durumu ortada. Öyleyse biz de elimizde birer çocukla hoop adliyelerle dolaşalım . .

Ama basta zayifmiso_O

Başta zayıf olsa ne olacak ki? Bu kız ilerde hamile kalıp bebek doğurmayacak mı? Ki biz Türk kadınlarının durumu ortada. Öyleyse biz de elimizde birer çocukla hoop adliyelerle dolaşalım . .

Ben ne güzel başka bişe anlamıştım..
Sımdı senınkıyle hıcbişe anlamadım bu işten

Alakasız olacak ama profil resmindeki kişi bilindik biri mi? Manken falan mı? Hareketliyken de bayılmıştım o kıza, çok hoş :)

ben bu erkekleri anlamiyorum yaaahay Allah boylelerinin belasini versin ne diyim ya boyle sey icin hic insan terk edilir mi ya yarin oburgun hamile kalinca da bosanicakmiydi o hep boyle mi kalicak kustah sey ya ay sinir oldum kilo nedir ki ya kilo nedir karakteri duzgun olsun insanin ya hep bize mi denk geliyor boyle psikopatlar ay tansiyonum firladi ya sinir oldum :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Bune bicim bir iliski..

Sevgi, Ask ..

Bunlar kiloya , gorunuse bakmaz .
Haftada bir bulusuyosunuz telefonda bile gorusmuyosunuz , neyseki fazla uzulmeyeceksiniz zaten pek hayatinda degilmis ...

Kiloyu geç sen.
Adam zaten aramıyormuş doğru düzgün.
Buna sevgili de denmez.
Nasıl dayandın bunca vakit?
Şaşırdım.
Türkçen berbat bu arada.
Binerkene ne demek ya. =D ve daha niceleri...

Şu seven her haliyle sever palavrasını bence kilolu insanlar uydurmuş.
Ne münasebet yani ben adamı fit, bakımlı vs görüp aşık olmuşum, zaman içinde bakımsızlığın dibine vurunca aşığım diye susup oturacak mıyım?

Adam zaten koskoca 3 yıldır dile getiriyomuş bunu.

Kim ister ki 70 kiloda aşık olup evlendiği adamın zamanla sırf boğazını tutmadığı için 150 kilo olmasını...

Her neyse senin olayında zaten bu bi'bahane gibi duruyo.

Sen de bin yerden pişman olacaksın demeyi bırak, önüne bak bence artık.

Valla ask boya kiloya dis gorunuse bakmaz lafi tamamen uydurma.

Tamam ic guzellikte onemli ama ruhlar aleminde de yasamiyoruz : D : D

Konuya gelecek olursak konu sahibinin erkek arkadasi cok uyarmasina ragmen konu sahibi kilo vermeyince icinde biriktirmis ve sonunda patlamis.
İyi mi olmus? Hayir.
Bu sebepten ayrilinmaz.
Baska sebepler var bence..

Hayatta hersey düzgun gitmiyor malesef kilo alma nedenimde bu yuzdendi moralim bozulunca yemek kendimi yemek le tesseli etmek nedenleri bunlar

Suan 87 kg yum

Üç yıllık bir birliktelikten bahsediyosun demekki sadece kilo yüzünden ayrılmadınız. İki tarafında önemsediği şeyler vardır,eğer o senin önemsediğin şeylere değer veriyosa senden de aynısı bekler..Demekki onun için kilo konusu önemli ve senin bu konuda bişey yapmaman,onu sallamıyosun izlenimi yaratmış olabilir.
Onun açısından bakmak istedim altında başka neden de olabilir ama senin anlattığın kısmıyla buna kızmıştır diye düşünüyorum

Valla ben ne Türk kadınları görüyorum iki çocukla manken gibi.
Hamilelikle ne alakası var öyle olsa her çocuk doğuran kadın şişman kalırdı.
Bizim kadınlarımızda bu dediğiniz düşünce var işte. Ben çocuk doğuruyorum kilomu söz konusu bile edemezsiniz anayım ben ana:KK14:

Sağlık problemi olmadığı sürece tamamen önemsememekle alakalı bu tür şeyler. Hepimiz yemeği seviyoruz ama bazılarımız dikkat ediyo demek ki isteyince olabilen bi'şey.

Back
X