• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 senelik iliski bitti

Bahane etmiş..komutanına tekmilmi veriyo sbh öğlen aksam..

ben bu erkekleri anlamiyorum yaaahay Allah boylelerinin belasini versin ne diyim ya boyle sey icin hic insan terk edilir mi ya yarin oburgun hamile kalinca da bosanicakmiydi o hep boyle mi kalicak kustah sey ya ay sinir oldum kilo nedir ki ya kilo nedir karakteri duzgun olsun insanin ya hep bize mi denk geliyor boyle psikopatlar ay tansiyonum firladi ya sinir oldum :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Ne kadar çok " ya " kullanmışsınız, dikkatimi çekti yorumunuz :confused: Hande Yener'in şarkısından daha çok ya var yaaa :KK48:

63 65 arasi boyum 170 zayif gosteriorum 65 ile
Kilonuz çok fazla evet, sevgiliniz için değil kendiniz için spora başlayın. Ayrıca dediğiniz kiloda bile zayıf değil hafif balık etli gibi olursunuz.
Bende 1.69 boya 58 kiloyum bildiğin etli butluyum yahu, ne zayıfı. 38 beden giyen tombişten zayıf mı olurmuş :KK48:

Bugun kilo aldın diyen adamla evlenirsen yarın allah korusun elin yüzün yanar. Meme kanseri olursun goguslerin alınır e o zaman ne diyecek. Böyle baskı yapmasindansa yardimci olsaydı beraber yuruyuse gidelim deseydi. Bunun için ayrilmak da ne cidden anlayamıyorum hak veremiyorum. Git zayıfla sonra da benim sözümü dinleniyorsun. Bilmiyorum belki de haklı olduğu taraflar vardir

30 kilo almışsın, çok fark vardır tabiki ilk tanıştıgınız zamana gore, bence ilişkide kadında erkekte kendine bakmalı kendini salmamalı.
benim sevgilim tanıştıgımızda kiloluydu, bir yıl içerisinde yine çok kilo aldı, ve bu beni çok rahatsız etti açıkcası, ayrılma sebebi olmasada uzucu bi durum.... ki ben baya dikkat ediyorum kiloma ama sevgilim kendisi kilo vermemek için benim kilo almamı istiyor

sorun kg değil ,aranızda ciddi iletişimsizlik var..Tamam çoğu erkek cik cik msj atmayı sevmez ama,en azından arar hal hatır sorar..Sizi kglulu beyenmiyorsa bile ki seven her haliyle sever, bunu söylemenin daha tatlı yolları var..

bencede bitsin heralde adamın sonraki hedefi seni zayıflatmak için iyemeğine ilaç koyup öldürmek olurdu.

hoş bir durum değil tabi ama , siz sükredin bence kurtulduğunuza
kilo yüzünden bunu yapan evlenince evde pijamayla oturunca da laf eder
bunlar heran yanlarına adriana lima var sanıyorlar herhalde:rolleyes:

Kilonuz çok fazla evet, sevgiliniz için değil kendiniz için spora başlayın. Ayrıca dediğiniz kiloda bile zayıf değil hafif balık etli gibi olursunuz.
Bende 1.69 boya 58 kiloyum bildiğin etli butluyum yahu, ne zayıfı. 38 beden giyen tombişten zayıf mı olurmuş :KK48:

38 beden tombis mi?!!!!!!? 38 beden normal ve saglikli gorunuyor bence.

benimde sevgilimle aramda bir kilo problemi var. zayıf olduğum için kilo almamı istiyor ve bunun için kendisi çabalıyor. ama hiç bir zaman ayrılık getirecek bir mesele olmadı bu.. zaten dış görünüşüne önem vermesi saçma. ama tavsiyem bence kendine bak zayıfla ve çık karşısına ne kaybettiğini görsün ..

38 beden tombis mi?!!!!!!? 38 beden normal ve saglikli gorunuyor bence.

Ben de bunu düşünüyordum aynen.
38 bedene tombiş diyen arkadaş. Beni bunalıma soktuğun için mutlu musun? :KK14:

Konu sahibi siz barışırsınız ama bu ilişkiden de sevgilinden de bir cacık olmaz maalesef.

Güzellik anlayışı kişiden kişiye değişiyor diye galiba. Ben beğenmiyorum ne göbeğim çıkık ne de basenlerim var bunun farkındayım ama hantal duruyorum gibi geliyor. Bana göre tombiş :KK48:
Ben de 38 bedenim ama öyle çıkık bişey yok,basenim de yok göbeğimde, zayıf olmasa da ideal bence. 38 olduğunuza emin misiniz?

Ben de 38 bedenim ama öyle çıkık bişey yok,basenim de yok göbeğimde, zayıf olmasa da ideal bence. 38 olduğunuza emin misiniz?
Bende - benimde yok - dedim zaten? Bilmem kıyafetlerim hep 38 beden cuk diye oturuyor, kimi geniş kalıplarda 36da oluyor, emin olmak için siz de ölçmek istermisiniz? Nedir bu kendi bedeninde olan bayanların "aa hiçte şişman değil canım" tavrı, geçen günde bir üye ben 46 bedenim bence normal diyordu. Bana göre şişman, tabiri caizse ele gelmeli yahu düşüncesini sevmiyorum. Sağlıklı olduğun sürece ulaşabildiğin ölçüda zayıflık iyi - bana göre -

Bende - benimde yok - dedim zaten? Bilmem kıyafetlerim hep 38 beden cuk diye oturuyor, kimi geniş kalıplarda 36da oluyor, emin olmak için siz de ölçmek istermisiniz? Nedir bu kendi bedeninde olan bayanların "aa hiçte şişman değil canım" tavrı, geçen günde bir üye ben 46 bedenim bence normal diyordu. Bana göre şişman, tabiri caizse ele gelmeli yahu düşüncesini sevmiyorum. Sağlıklı olduğun sürece ulaşabildiğin ölçüda zayıflık iyi - bana göre -
Aslında kendimizi iyi hissettiğimiz ölçüde güzeliz bazıları 34 beden de bile fazlalığı olduğunu düşünür bazıları da dediğiniz gibi 46 beden de normalim der. 38 beden göreceli olarak değil de normal olarak şişman değil diye düşünüyorum bugünün şartlarında. 36 fit ince, 34 zayıf beden..Ben de zaten 36 olmaya çalışıyorum ama çok da abartacak bi durum yok öyle bizim için..

kimine 34 beden yakisir, kimine 36, kimine 38, hatta 40 beden bile bazisina cok yakisir.
seven kisi, karsisindakini bedeninin olcusune gore de sevmez, sevemez.
kilo problem edildiyse, ortada bir iliski yani gercek bir sevgi yok demektir.
ama bu ayriligin ardinda, sadece kilo problemi oldugunu da dusunmuyorum, kopuk, sorunlu bir iliskiymis anladigim. aramayan sormayan ilgilenmeyen, sadece yanindayken ilgisini gosteren.
bitmesi sanki iyi olmus gibi.

e bunu yaşayacagına kilo verseydın yazdık degılmı üzülüyosun canım

Back
X