- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar çok " ya " kullanmışsınız, dikkatimi çekti yorumunuzben bu erkekleri anlamiyorum yaaahay Allah boylelerinin belasini versin ne diyim ya boyle sey icin hic insan terk edilir mi ya yarin oburgun hamile kalinca da bosanicakmiydi o hep boyle mi kalicak kustah sey ya ay sinir oldum kilo nedir ki ya kilo nedir karakteri duzgun olsun insanin ya hep bize mi denk geliyor boyle psikopatlar ay tansiyonum firladi ya sinir oldum![]()
Kilonuz çok fazla evet, sevgiliniz için değil kendiniz için spora başlayın. Ayrıca dediğiniz kiloda bile zayıf değil hafif balık etli gibi olursunuz.63 65 arasi boyum 170 zayif gosteriorum 65 ile
Ne kadar çok " ya " kullanmışsınız, dikkatimi çekti yorumunuzHande Yener'in şarkısından daha çok ya var yaaa
[/ olabilir cnm cok sinir oldum sinirden ne yazdigimi bilemedim hic
![]()
Kilonuz çok fazla evet, sevgiliniz için değil kendiniz için spora başlayın. Ayrıca dediğiniz kiloda bile zayıf değil hafif balık etli gibi olursunuz.
Bende 1.69 boya 58 kiloyum bildiğin etli butluyum yahu, ne zayıfı. 38 beden giyen tombişten zayıf mı olurmuş![]()
Güzellik anlayışı kişiden kişiye değişiyor diye galiba. Ben beğenmiyorum ne göbeğim çıkık ne de basenlerim var bunun farkındayım ama hantal duruyorum gibi geliyor. Bana göre tombiş38 beden tombis mi?!!!!!!? 38 beden normal ve saglikli gorunuyor bence.
38 beden tombis mi?!!!!!!? 38 beden normal ve saglikli gorunuyor bence.
Ben de 38 bedenim ama öyle çıkık bişey yok,basenim de yok göbeğimde, zayıf olmasa da ideal bence. 38 olduğunuza emin misiniz?Güzellik anlayışı kişiden kişiye değişiyor diye galiba. Ben beğenmiyorum ne göbeğim çıkık ne de basenlerim var bunun farkındayım ama hantal duruyorum gibi geliyor. Bana göre tombiş![]()
Bende - benimde yok - dedim zaten? Bilmem kıyafetlerim hep 38 beden cuk diye oturuyor, kimi geniş kalıplarda 36da oluyor, emin olmak için siz de ölçmek istermisiniz? Nedir bu kendi bedeninde olan bayanların "aa hiçte şişman değil canım" tavrı, geçen günde bir üye ben 46 bedenim bence normal diyordu. Bana göre şişman, tabiri caizse ele gelmeli yahu düşüncesini sevmiyorum. Sağlıklı olduğun sürece ulaşabildiğin ölçüda zayıflık iyi - bana göre -Ben de 38 bedenim ama öyle çıkık bişey yok,basenim de yok göbeğimde, zayıf olmasa da ideal bence. 38 olduğunuza emin misiniz?
Aslında kendimizi iyi hissettiğimiz ölçüde güzeliz bazıları 34 beden de bile fazlalığı olduğunu düşünür bazıları da dediğiniz gibi 46 beden de normalim der. 38 beden göreceli olarak değil de normal olarak şişman değil diye düşünüyorum bugünün şartlarında. 36 fit ince, 34 zayıf beden..Ben de zaten 36 olmaya çalışıyorum ama çok da abartacak bi durum yok öyle bizim için..Bende - benimde yok - dedim zaten? Bilmem kıyafetlerim hep 38 beden cuk diye oturuyor, kimi geniş kalıplarda 36da oluyor, emin olmak için siz de ölçmek istermisiniz? Nedir bu kendi bedeninde olan bayanların "aa hiçte şişman değil canım" tavrı, geçen günde bir üye ben 46 bedenim bence normal diyordu. Bana göre şişman, tabiri caizse ele gelmeli yahu düşüncesini sevmiyorum. Sağlıklı olduğun sürece ulaşabildiğin ölçüda zayıflık iyi - bana göre -