3 senelik iliskim bitti

Nazligul3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2017
27
12
3
31
3 senedir kisa ayriliklarla suregelen bir iliskim vardi. Herseyi birlikte yasamistik. 20 senelik bir birlikteligi 3 seneye sigdirmistik. Her gun her saat her dakika birlikteydik . O benim icin bana hakaret eden arkadaslarini sildi ondan oncesinde baskasindan hpv virusu kaptigimi bile bile yanimda olmustu. Bana hep evliligi asıladi. Sonra hep sorunlar basladi bana siddet uyguladigi icin 2 ay once ayrildim ertesi gun arkadasim mesaj atti iki kizla eglenirken bastım onu. Panik atak krizim tuttu ve bana hakaretler yagdirarak "seninle evlenmeyi kanser annemin ustune yemin ederim ki dusunmedim hic" dedi. Bakire olmayisimi yuzume vurdu yetmedi turlu hakaretler... hastane kapisinda birakip gitti beni . Ama bitmiyor icimdeki... hayatimin merkezi,sevgilim,dostum,sirdasim,abim,babam herseyimi kaybettim. Ne onunla ne onsuz kendi canimdan vazgececek kadar seviyorum ne yapacagimi bilmiyorum hayatimda kendimi hic bu kadar aciz ve caresiz hissetmedim nasil yasadigimi bilmiyorum biri elimden tutup bu kör kuyudan kurtarsin beni ne olur ölüyorum

Öncelikle sakin ol canım ilişkisi biten tek kişi sen değilsin.Sevmiş değer vermişsin ama karsindaki hayvanin tekiymis.Senin hatan yok için rahat olsun.Sana şiddet uygulayan,ayriligin ertesi günü kizlarla alem yapan bi insandan hayir bekleme.
Ucuz kurtulmuşsun bence,bekaret mevzusunu yüzüne vurma konusuna da gelince de dicek birşey bulamiyorum.
Ama sana bu kendini kotu hissetirmesin sen bakire değilsin diye bu hayvan gibi kişiler karsina cikmicak hep elbet vicdanli namusu bacak arasinda aramayan bi insan evladi karsina cikar seni başına taç yapar.
Panik atak hastasisin kendini çok üzme hic kimse senden ve senin sagligindan daha önemli değil.

Anladığım kadarıyla ilk zamanlar çok güzel bir ilişki gibiymiş, size kendini öyle göstermiş ve sizde tamamen kendinizi ona adamışsınız. Hayatınızın ayrıntılarını bilemem ama dostunuz,abiniz,babanız yerine niye onu koyuyorsunuz ki ne kadar severseniz sevin sevgiliniz sevgililik yerinde durmalıdır. Hayatınızın merkezi de her zaman siz olmalısınız. Yaşadığınız hayal kırıklığı, acı eminim ki çok büyüktür. Ama size bunları reva gören, bu denli hakaret edip hastane de bırakıp giden üstüne siz acı çekerken eğlenen biri için değer mi onu düşünün. Aklınıza bu yaptıklarını getirin, getirin ki onsuz yapamam demeyin. Böyle bir adam sizce sizi hak eder mi? Hiç kimse sizden daha kıymetli değil. Şu an çok büyük acı çekiyor olabilirsiniz ama emin olun geçecek.Daha az acılı geçmesi içinde sizin kendinizi sevmeniz ve toparlanmak zorunda olduğunuzu hatırlamnız gerekir. Onunla gelmediniz dünyaya çok rahat onsuz da yaşayabilirsiniz.

Öldüm der durur da ölmez insan ..daha büyük acılar tattın mi bilmiyorum ..başına geldikçe şuan seni yakan bu meselenin aslinda ne kadar küçük olduğunu anlayacaksın ..

Şiddet uyguluyor ,hakaret ediyor ,hasta anasının üstüne yemin ediyor ,sen hala onsuz yaşayamam diyorsun ..basiretin mi bağlandı nedir ? Aç gözünü ..kurtulmussun işte ,sevin ..

Şuan sana ne kadar büyük acılar çektiğimi anlatmak isterdim ama anlamazsın ..çünkü sen de acı çekiyorsun ..en büyük seninki sanıyorsun ..dünyada başka bir acı yokmuş gibi geliyor ..görüp göreceğinin en büyüğü ...hayır !!! Tabi ki değil ..Şuan büyük ..günler geçtikçe sızısı yakmamaya başlayacak eskisi kadar ..

Herif seni kullanmış atmış ,daha büyük sebep arama ..Çok da seyindeydi senin hislerin ..o kendine yeni objeler bulmuş bile ..önüne bak ,arkanı kurcalama. .

Daha büyük acılar yaşadım pek tabii ama su yazilanlar seven bir kadin icin cok agir buna yemin edebilirim...

Nasil gececek hemen gecsin bitsin istiyorum
Valla şöyle diyim

bana siddet uyguladi
iki kizla eglenirken bastım onu
Panik atak krizim tuttu ve bana hakaretler yagdirarak "seninle evlenmeyi kanser annemin ustune yemin ederim ki dusunmedim hic" dedi
Bakire olmayisimi yuzume vurdu yetmedi turlu hakaretler
hastane kapisinda birakip gitti beni
tam üzülme moduna girmeden bunları aklına getir kendiliğinden bitecektir aci. Iyı şeyleri düşünme kötüsünü düşün.
seninle evlenmeyi kanser annemin ustune yemin ederim ki dusunmedim hic
MESELA ŞUNU DÜŞÜN

Daha büyük acılar yaşadım pek tabii ama su yazilanlar seven bir kadin icin cok agir buna yemin edebilirim...
Ağır birşey yazmadım .üzülmeni hiç istemem ..ben şuan teselli vermeye çalışıyorum ..ölecek kadar sevme kimseyi ..bak ben şimdi ölmek istiyorum olemiyorum. .o yüzden sevme ..

Dövüyor ,sövüyor, kızlarla basıyorsun ama benim söylediklerim ağır ! Sevgili üye ,bunları sen yazdın ,ben uydurmadim. .şimdi bir sürü insan çıkıp benim söylediklerimi söyleyecek sana ..

Çok sevebilirsin ..insanız ,bu konuda çok zayifiz. .yalnız unutmak da insan olarak yine bizim meziyetimiz. .hiçbir acı aynı kalmaz ..uzman yardımı almayı dene ..kendini hırpalaMan bir işe yaramaz ..

Valla şöyle diyim

tam üzülme moduna girmeden bunları aklına getir kendiliğinden bitecektir aci. Iyı şeyleri düşünme kötüsünü düşün.

MESELA ŞUNU DÜŞÜN
Yaptigi herseyin soyledigi her kotu sozun farkindayim ama tum bunlari 3 sene boyunca beni sevdigine ugruma canini vercegine inandigim bir adamdan duymak canimi daha cok yakiyor

Senin icin soylemedim..yazdigi mesajlari yuklemeye calistim olmadi inan olmeyi bende cok istiyorum benim kalbim beni cok sevdigine inandigim bir adamin kirip doktukleriyle dolu...

Senin icin soylemedim..yazdigi mesajlari yuklemeye calistim olmadi inan olmeyi bende cok istiyorum benim kalbim beni cok sevdigine inandigim bir adamin kirip doktukleriyle dolu...
Yapma ! Demek ki adam değilmiş ..ne adamlar çıkar karşına ..kaybettiğin zamana acıyacagin kadar değerli adamlar..bu kadar kirilmissin ama hala deli gibi seviyorsun ..kusura bakma da bu ahlaksiz haketmiyor ..

Yaptigi herseyin soyledigi her kotu sozun farkindayim ama tum bunlari 3 sene boyunca beni sevdigine ugruma canini vercegine inandigim bir adamdan duymak canimi daha cok yakiyor
Canım burda evli iki çocuklu bayanlar aldatildiklarini yazıyorlar üstelik adamın umrunda değil. Sen bi iliski yaşadın bitti, evet acısını çek birgün bitecek, anısı bile kalmayacak ama beterin beteri var de. Şükret haline. Yardimi dokunacaksa bol bol ibadet et. O sadece artık herhangi biri. Sevgiliykende herşeyi yalanmis. Rol yapmış sana. Severek ayrılanlar var burda aile zorundan. Çıkar aklından şu ölürüm geberirim gibi şeyleri. Sen ölür gidersin ailen bi ömur yasını tutar. O ne mi yapar :) iki gün "belki" üzülür unutur seni yuvasını kurup mutlu olur, sen aileni perişan ettiginle kalirsin

Daha yeni ayrilmişsiniz acin hemen dinmez bende zamanında çok agir şeyler yasadim çok darbe aldim sevdigimden psikolojim bozuldu tedavi gordum ilaç kullanmaya basladim.
Hayata bir kere geliyoruz canim tek bi sansimiz var onu da değersiz insanlar yüzünden hirpalama dünya yaratildigindan beri milyarlarca insan doğmuş ölmüş hepsi unutulmuş sen adi bir köpeği mi unutamicaksin?
Herşey senin elinde elbet karanlık günlerin ardından güneş acicak ve bu yasadiklarin tecrube olarak yanina kar kalicak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…