Öldüm der durur da ölmez insan ..daha büyük acılar tattın mi bilmiyorum ..başına geldikçe şuan seni yakan bu meselenin aslinda ne kadar küçük olduğunu anlayacaksın ..3 senedir kisa ayriliklarla suregelen bir iliskim vardi. Herseyi birlikte yasamistik. 20 senelik bir birlikteligi 3 seneye sigdirmistik. Her gun her saat her dakika birlikteydik . O benim icin bana hakaret eden arkadaslarini sildi ondan oncesinde baskasindan hpv virusu kaptigimi bile bile yanimda olmustu. Bana hep evliligi asıladi. Sonra hep sorunlar basladi bana siddet uyguladigi icin 2 ay once ayrildim ertesi gun arkadasim mesaj atti iki kizla eglenirken bastım onu. Panik atak krizim tuttu ve bana hakaretler yagdirarak "seninle evlenmeyi kanser annemin ustune yemin ederim ki dusunmedim hic" dedi. Bakire olmayisimi yuzume vurdu yetmedi turlu hakaretler... hastane kapisinda birakip gitti beni . Ama bitmiyor icimdeki... hayatimin merkezi,sevgilim,dostum,sirdasim,abim,babam herseyimi kaybettim. Ne onunla ne onsuz kendi canimdan vazgececek kadar seviyorum ne yapacagimi bilmiyorum hayatimda kendimi hic bu kadar aciz ve caresiz hissetmedim nasil yasadigimi bilmiyorum biri elimden tutup bu kör kuyudan kurtarsin beni ne olur ölüyorum
Nasil gececek hemen gecsin bitsin istiyorumGeçicek... Böyle birinin peşinden agliyorsunya simdi. Acın bitince şu haline güleceksin
Daha büyük acılar yaşadım pek tabii ama su yazilanlar seven bir kadin icin cok agir buna yemin edebilirim...Öldüm der durur da ölmez insan ..daha büyük acılar tattın mi bilmiyorum ..başına geldikçe şuan seni yakan bu meselenin aslinda ne kadar küçük olduğunu anlayacaksın ..
Şiddet uyguluyor ,hakaret ediyor ,hasta anasının üstüne yemin ediyor ,sen hala onsuz yaşayamam diyorsun ..basiretin mi bağlandı nedir ? Aç gözünü ..kurtulmussun işte ,sevin ..
Şuan sana ne kadar büyük acılar çektiğimi anlatmak isterdim ama anlamazsın ..çünkü sen de acı çekiyorsun ..en büyük seninki sanıyorsun ..dünyada başka bir acı yokmuş gibi geliyor ..görüp göreceğinin en büyüğü ...hayır !!! Tabi ki değil ..Şuan büyük ..günler geçtikçe sızısı yakmamaya başlayacak eskisi kadar ..
Herif seni kullanmış atmış ,daha büyük sebep arama ..Çok da seyindeydi senin hislerin ..o kendine yeni objeler bulmuş bile ..önüne bak ,arkanı kurcalama. .
Valla şöyle diyimNasil gececek hemen gecsin bitsin istiyorum
bana siddet uyguladi
iki kizla eglenirken bastım onu
Panik atak krizim tuttu ve bana hakaretler yagdirarak "seninle evlenmeyi kanser annemin ustune yemin ederim ki dusunmedim hic" dedi
Bakire olmayisimi yuzume vurdu yetmedi turlu hakaretler
tam üzülme moduna girmeden bunları aklına getir kendiliğinden bitecektir aci. Iyı şeyleri düşünme kötüsünü düşün.hastane kapisinda birakip gitti beni
MESELA ŞUNU DÜŞÜNseninle evlenmeyi kanser annemin ustune yemin ederim ki dusunmedim hic
Hep boyleydi her ayriligimizda bana hakaret edip yanlislarimi yuzume vurur ama yine dizlerime kapanir aglardi.. beni soylenen seyler vazgecirmiyor neden gecmiyor nedennIlk firsatta vursun yuzune her seyi; nasil dostluk abilik sirdaslikmis o?
Gecer insaAllah, merak etme.. Normal su an boyle hissetmen..Hep boyleydi her ayriligimizda bana hakaret edip yanlislarimi yuzume vurur ama yine dizlerime kapanir aglardi.. beni soylenen seyler vazgecirmiyor neden gecmiyor nedenn
Baska biri tarafindan hayatim boyunca sevilemeyecek kadar caresiz hissediyorum bir iliskide yasanabilecek her kotulugu yasatti bana...Bir gün yaralarını biri tekrar saracak. Kendini yıpratma.
Ağır birşey yazmadım .üzülmeni hiç istemem ..ben şuan teselli vermeye çalışıyorum ..ölecek kadar sevme kimseyi ..bak ben şimdi ölmek istiyorum olemiyorum. .o yüzden sevme ..Daha büyük acılar yaşadım pek tabii ama su yazilanlar seven bir kadin icin cok agir buna yemin edebilirim...
Yaptigi herseyin soyledigi her kotu sozun farkindayim ama tum bunlari 3 sene boyunca beni sevdigine ugruma canini vercegine inandigim bir adamdan duymak canimi daha cok yakiyorValla şöyle diyim
tam üzülme moduna girmeden bunları aklına getir kendiliğinden bitecektir aci. Iyı şeyleri düşünme kötüsünü düşün.
MESELA ŞUNU DÜŞÜN
Senin icin soylemedim..yazdigi mesajlari yuklemeye calistim olmadi inan olmeyi bende cok istiyorum benim kalbim beni cok sevdigine inandigim bir adamin kirip doktukleriyle dolu...Ağır birşey yazmadım .üzülmeni hiç istemem ..ben şuan teselli vermeye çalışıyorum ..ölecek kadar sevme kimseyi ..bak ben şimdi ölmek istiyorum olemiyorum. .o yüzden sevme ..
Dövüyor ,sövüyor, kızlarla basıyorsun ama benim söylediklerim ağır ! Sevgili üye ,bunları sen yazdın ,ben uydurmadim. .şimdi bir sürü insan çıkıp benim söylediklerimi söyleyecek sana ..
Çok sevebilirsin ..insanız ,bu konuda çok zayifiz. .yalnız unutmak da insan olarak yine bizim meziyetimiz. .hiçbir acı aynı kalmaz ..uzman yardımı almayı dene ..kendini hırpalaMan bir işe yaramaz ..
Yapma ! Demek ki adam değilmiş ..ne adamlar çıkar karşına ..kaybettiğin zamana acıyacagin kadar değerli adamlar..bu kadar kirilmissin ama hala deli gibi seviyorsun ..kusura bakma da bu ahlaksiz haketmiyor ..Senin icin soylemedim..yazdigi mesajlari yuklemeye calistim olmadi inan olmeyi bende cok istiyorum benim kalbim beni cok sevdigine inandigim bir adamin kirip doktukleriyle dolu...
Canım burda evli iki çocuklu bayanlar aldatildiklarini yazıyorlar üstelik adamın umrunda değil. Sen bi iliski yaşadın bitti, evet acısını çek birgün bitecek, anısı bile kalmayacak ama beterin beteri var de. Şükret haline. Yardimi dokunacaksa bol bol ibadet et. O sadece artık herhangi biri. Sevgiliykende herşeyi yalanmis. Rol yapmış sana. Severek ayrılanlar var burda aile zorundan. Çıkar aklından şu ölürüm geberirim gibi şeyleri. Sen ölür gidersin ailen bi ömur yasını tutar. O ne mi yapar :) iki gün "belki" üzülür unutur seni yuvasını kurup mutlu olur, sen aileni perişan ettiginle kalirsinYaptigi herseyin soyledigi her kotu sozun farkindayim ama tum bunlari 3 sene boyunca beni sevdigine ugruma canini vercegine inandigim bir adamdan duymak canimi daha cok yakiyor
barışmak istese barışırmısın meselaHep boyleydi her ayriligimizda bana hakaret edip yanlislarimi yuzume vurur ama yine dizlerime kapanir aglardi.. beni soylenen seyler vazgecirmiyor neden gecmiyor nedenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?