Sevgilimle 3 senedir inişli çıkışlı giden bir ilişkimiz var her şekilde yanımda olmuşluğu var asla inkar edemem güzel şeylerde çok yaşadık sevgisinden eminim dediğim günler çoktur şüphe edemiyorum beni kandırıyor falan asla diyemem ama bizde diyalog problemi var diyebiliriz. erkek arkadaşım çok sinirli bir yapıya sahip herkese karsı böyle diyebilirim sinirli olma durumunu ufak örneklerle anlatmam gerekirse telefonu bozuk ses fazla gitmiyor ofis ortamında çalışıyorum çok yüksek sesle konuşamadığımı zaten fark edecek yasta 20 yaşındayız bundan bile sesin az gelip deyip suratıma telefon kapattığı sinirlendiği çok oluyor daha bir sürü şey en ufak şeyden öfkeleniyor. salaksın gerizekalısın kısmını gelirsek eğer bana bu cümleleri sarf ediyor ve söyleme dediğimde şakadan anlamıyorsun sana şaka yapılmıyor falan diyor.Bunları dile getirdiğimde çekmek zorunda değilsin gibi cümleler duyuyorum sevdiği halde öfkesiyle böyle cümleler kurabiliyor. Aktif bir sosyal hayati var onlarlayken hep çok mutlu, olsun da zaten ben asla karışıp etmem 20 yaşında tabii yaşayacak gezip tozacak fakat hayatinin hep onlarla devam ettireceğini düşünüyor senden önce ilişkim olmadı senden sonra olmasa da bir şey olmaz gibisinden cümleler duyuyorum bunu çevremde ki insanlara anlattığımda işte arkadaşları evlendiğinde o da seni anlayacak gibi şeyler söylüyorlar kendisi çok koyu fenerbahçeli iç saha maçlarına gidiyor deplasmana gittiği zamanlarda çok oluyor bu ilerde daha çok olacak falan diyor yani çocuğun geleceğe ait bütün planları fenerbahçeye arkadaşlarına yönelikmiş gibime geliyor. yani kavga edince günlerce yazmadıgı ben yazmadıgım sürece yazmadıgı çok olmuştur. bu sorunları ona ne zaman söylesem gözümden düştün sen çok nankörsün falan diyor yani ona göre ben hep hatalı eksikmişim gibi hissediyorum. oturup sohbet etmek istiyorum inkar edemem dinlediği zamanda vardır ama kalkar bişey olur anlatırım yapcak bişey yok hayat şartı falan der beni hatalı bulur genelde kendimi çok tartıyorum hani hatayı kendimde de arıyorum düzeltmeye çalışıyorum çok sinirlendiğim kırıldıgım zamanlarda bile bazen sana kırıldım diyemiyorum çeker gider diye böylese sorunlar yaşıyoruzz kendisini seviyorum ama insanların yanında sesini yükselttiği falan da oldu yani siniri yüzünden sürekli bu problemlerle karşılaşıyorum.
Son düzenleme: