Daha acın taze ondan böylesin üstünden süre geçtikçe düzeleceksin demedi deme unutacaksın diyemem tam manasıyla ama üzülme bu sana bir ders hem doğru insana bir adım daha yaklaştığnı düşünahirette onun kalbini söküp avucumun içinde sıkıp yuzune fırlatıcam yoksa dinmicek acım
Üfff abartma:) 5-6 ay üzülür sonra unutursun, sonra niye üzüldüm diye üzülürsün :) bırak ana kuzusu defolsun, obur kız çeksin kahrını, azcik kafa dinle yeni birini öyle al hayatına, üzülüp dert etmeyi de bırak cidden!bugun dershanem var gözümde gram uyku yok bu taş kafayı nasıl toplıyıp ders çalışmam lazım konsantrasyonum çok bozuldu. dershaneden ggeldikten sonra okuyacağım burayı bana dua edin nolur . beni umutlandırın hayata karşı...kendimi ezik hissediyorum
Oncelille kendi degerini bil ve sana deger vermeyen hakaret eden adamdna kurtuldugun icin ALLAHA Şükür et. Verilmis sadakam varmis diye dusunun.çok kötüyüm . üstelik kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum sınava 4 ay var beni ortada bıraktı ...kendimi derslere veremiyorum. o yuvayı allah ona kurdurtmasın. her gece halıyı döve döve ağlamaktan gözlerimin altı moarardı. bana yardım edin ben ne yapıcam nasıl atlatıcam bu durumu. ben 3yıl boyunca onunla evleneceğimi hayal ettim bana birsürü bahane üretti son zamanlara yakın sonra ayrıldı bana varoş dedi sen ev kızı olmayı bile beceremiyorsun dedi onun annesi de istemedi .. benim yuvamı elimden aldılar annesi yaptı bunu soğuttu bizi birbirimzden...
ahaha çok tanıdık bir şey yakın arkadaşımın başına geldi, önce çok mutluydular sonra bir saçsaça başbaşa ayrıldılar anlatamamç... kız kafayı bunlara taktı tabi kariyerinden olduğuyla kaldı... sana varoş diyebilecek kadar varoş birini haketmemişssin allah da seni korumuş durum budur canım bu bir... sen temiz ol, hanım ol ev kızlığının da tanımı budur bütün gün ütü yü de kadının yapar kpss yi kazanıncaçok kötüyüm . üstelik kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum sınava 4 ay var beni ortada bıraktı ...kendimi derslere veremiyorum. o yuvayı allah ona kurdurtmasın. her gece halıyı döve döve ağlamaktan gözlerimin altı moarardı. bana yardım edin ben ne yapıcam nasıl atlatıcam bu durumu. ben 3yıl boyunca onunla evleneceğimi hayal ettim bana birsürü bahane üretti son zamanlara yakın sonra ayrıldı bana varoş dedi sen ev kızı olmayı bile beceremiyorsun dedi onun annesi de istemedi .. benim yuvamı elimden aldılar annesi yaptı bunu soğuttu bizi birbirimzden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?