3 senelik sevgilim 2 ayda başka biriyle nişanlandı

ceysceyd

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2016
35
17
8
çok kötüyüm . üstelik kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum sınava 4 ay var beni ortada bıraktı ...kendimi derslere veremiyorum. o yuvayı allah ona kurdurtmasın. her gece halıyı döve döve ağlamaktan gözlerimin altı moarardı. bana yardım edin ben ne yapıcam nasıl atlatıcam bu durumu. ben 3yıl boyunca onunla evleneceğimi hayal ettim bana birsürü bahane üretti son zamanlara yakın sonra ayrıldı bana varoş dedi sen ev kızı olmayı bile beceremiyorsun dedi onun annesi de istemedi .. benim yuvamı elimden aldılar annesi yaptı bunu soğuttu bizi birbirimzden...

Anasının sözüyle hayatını yönlendiren insan zor mutlu olur, bunu düşünüp teselli olun, boşverin sınavınıza odaklanın, her herşeyde bir hayır vardır.

bu günler gecer dimi onu tamamen unutmak istiyorum aklımdan tamamen çıksın istiyorum

3 senede sende bitmeyen şeyler onda bitmiş ne yazıkki. Aldatılmış bile olabilirsin. Zaten annesinin sözünden çıkmayan bir adamla evlensen bile ne değişecektiki

ahirette onun kalbini söküp avucumun içinde sıkıp yuzune fırlatıcam yoksa dinmicek acım

ahirette onun kalbini söküp avucumun içinde sıkıp yuzune fırlatıcam yoksa dinmicek acım
Daha acın taze ondan böylesin üstünden süre geçtikçe düzeleceksin demedi deme unutacaksın diyemem tam manasıyla ama üzülme bu sana bir ders hem doğru insana bir adım daha yaklaştığnı düşün

Tabiki gececek. Nefretin öfken doğal kusabildigin kadar kus bunu. Daha sonra O'nu içi de affedeceksin ve duygularin zamanla nötr hale gelecek. :)

o face e sürekli mutlu mutlu fotograf atıcak nişanlısı .cocukları olucak .offf offf deliririm ben
sonra nasıl birine sarılcam ben elini tutucam ...

bugun dershanem var gözümde gram uyku yok bu taş kafayı nasıl toplıyıp ders çalışmam lazım konsantrasyonum çok bozuldu. dershaneden ggeldikten sonra okuyacağım burayı bana dua edin nolur . beni umutlandırın hayata karşı...kendimi ezik hissediyorum

Üfff abartma:) 5-6 ay üzülür sonra unutursun, sonra niye üzüldüm diye üzülürsün :) bırak ana kuzusu defolsun, obur kız çeksin kahrını, azcik kafa dinle yeni birini öyle al hayatına, üzülüp dert etmeyi de bırak cidden!

Fazla dramatize ediyorsunuz bence.
Olmayan yuvayı elinizden almak falan, abartı değil mi bunlar?
Sanki adam sizi nikah masasında bırakmış gibi bir havaya girmeyin.
Ölüm acısı bile zamanla hafifliyor, alışılıyorsa sizinki dert değil inanın.
Sınavınıza odaklanın, hatta bu meselesi kendinize hırs yapın daha da fazla çalışın.
Ayrıca başkasının mutsuzluğunu istemek, döner dolaşır sizi bulur, Allah görüyor deyip geçin.

Oncelille kendi degerini bil ve sana deger vermeyen hakaret eden adamdna kurtuldugun icin ALLAHA Şükür et. Verilmis sadakam varmis diye dusunun.
Bi bak soyle gercektende gozlrin morarakana kadar aglamana degiyot mu o adam?
Biliyorum dememizle uzuntun geçmeyecek. Insa oyle durumda ayrildigina drgil nasil inandim diye kendine kiziyor.
3 yilda senin nasil biri oldugunu anlayamamisda mi varos oldugunu (onun iddasi) yeni anlamis ?
Bense sen ramazanda geldi iftardan sonra lokma döktür dağıt kurtulmussun.
Merak etme kimsenin ahi kimsede kalmaz. Boyle pislik insanlar obur dunyadan binhaberler ama ALLAH magfiret sahibi oldugu gibide intikaminida tezden alandir. Kimsenin ahi kimsede kalmaz. Bazilari hem bu hem.obur dunuada cezasini bulur kimisi obur dunyada... sen ALLAHA havale et sadece o sana yaptiklarinin cezasini ne bir gram eksik ceker nede bir gram fazla.
Sinavlarini dusin. Onun inadina iyi yerlere geleceğim gorsun baksin kim ev kadini bile olamiyor kim varos?
Hirslandirsin bu olay seni pes ettirmesin. Güçlü ol ki o ben ne yapmissim desin.

sağolasınız canlarım allah sizden razı olsun birine fazla inanıp fazla güvenmenin ona kendimi kaptırmanın acısı...bugun biraz daha iyiyim inşallah daha iyi olucam

Sana varoş dediğinde bunu 3 yıl sonra mı fark ettin diyemedin mi ? Madem varoşmuşsun neden senin yıllarını çalmış . Yapacağın en iyi şey gezip dolaşmak mutlu olmak . Asıl sen mutlu , keyifli resimler paylaşacaksın ki . Beni kaybettiği için hiç üzülmemiş , bana hiç değer vermemiş desin .

evet gün gelicek devran dönicek ben mutlu olucam yaşam oldukça umut da vardır ...
düne göre gayet iyiyim ben arada yazayım buraya ...hem bugun aylar sonra ders çalışabildim. beni sevin be :*
giderek güçlenicem . seviyorum sizleriiii güzel yazılarınıza teşekkür ederim ....motive yazınızı esirgemeyin :)))

ahaha çok tanıdık bir şey yakın arkadaşımın başına geldi, önce çok mutluydular sonra bir saçsaça başbaşa ayrıldılar anlatamamç... kız kafayı bunlara taktı tabi kariyerinden olduğuyla kaldı... sana varoş diyebilecek kadar varoş birini haketmemişssin allah da seni korumuş durum budur canım bu bir... sen temiz ol, hanım ol ev kızlığının da tanımı budur bütün gün ütü yü de kadının yapar kpss yi kazanınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…