3 senelik sevgilim 2 ayda başka biriyle nişanlandı

Pislikler. .2 yıllık sevgilim erkek arkadaşlarıyla tatile gidiyorum dedi ve i aldattigi kiz arkadaşını tatile götürmüş ve bana soruyor bide nereye gidelim diye bende erkek arkadaşlarıyla gidecek diye yer otelde söyledim üstüne beni engelledi. .anlamadım bişey Antalya ya gitmişler 6 yıllık bayan arkadaşım beni arıyor ve canım seninki antalyada mi? bilmiyorum beni de engellemiş dedigimde bir kızla el ele gördüm diyor e Allah o kadar büyük
Yani ben derdimi anlatmak için yazmadım istediğin kadar iyi ol güzel ol..hamarat ol.sevgi dolu ol..merhametli vicdanlı ol..Allah dan korkun olsun istemeyen istemiyor. .çünkü Allah onun bu sana dediklerini yaşatacak o varoşu görecek Allah da duyursun

Ben bu erkekleride anlamiyorum. Hissettiklerinizi tahmin edebiliyorum. Ama inanin herzaman siz üzülürsünüz karsi taraf hayatini yasar umursamaz

Kizlar durumu çözdüm bu benim salak benle berabeeken kuzninin baldiziyla görsuyor bu salak hoşlanmıs belli . Benden milyon tane bahaneyle ayrıldı. Sonra eee tabi ailesi akraba olunca hemen nişanı yapmışlar. Annesi en son konisirken telefinda arka fonda benim bi tanecik olum var diyordu . Simdi ben ah edeyim mi tutar mi? Okuzluk bende ben salak salak ders calisayim adam baska birini bulsn sinava 4 ay kala nisanlan. Allahim kafami veremiyom derslere. benim boZulan psikolojimi nasıl duzeltcem. Yardım edin bana napıyım . Faceyi kapatıyim mi bu seferde aklım acaba ne paylaştı resim mi diye offfffff

Face kapat. Artik faydasi yok. Sadece sen üzülürsün. Cok zor ama bu dönemden gecmen lazim. Doktora mutlaka görün.

Ve sunada inan hicbir üzüntü sonsuz degil. Evladin disinda. Elin oglu zor ama unutacaksin. Ama onu takip etmek sana üuüntüden baska birsey getirmeyecek

Aynen çok haklısın keşke bu dönemine denk gelmedeydi derslerinde düşüs var ona kafa yormaktan.
Vardır dimi allahin bir bildiği bu benim başıma boşuna gelmemiştir. Ya da ben birine kotuluk yaptım da cezalandırılır di mi

Sakın faceyi kapatma whatsaap viber hiç bir yerden engelleme durumlarına umursamaz tavırlı yazılar ekle eğer ki okkalı şeyler yazarsan acı çekiyor demeyeceğim şeyler o şimdi engeller diye bekliyor ..face den de herkese açık paylaşımlar yap...facedeki paylaşımların okkalı yada şerefle alakalı olsun harika resimler paylaş bir süre sonra 3 kuruşluk insan için asla geleceğini ziyan etme bir gün geçtiği zaman tüm bunlar keşke sinavlarima çalışsaydım dersin asıl şimdi intikam zamanı bünyelerinde perişan olmuş kadın girmeye bayılır. .. bismillah çekip bana yardım et aklımı fikrimi sana emanet ettim ya Rabbim diyerek derslerine çalış kazan ve resimlerini evettttttt zafer benim diye paylasss hayatımmmm ugurlarrr ola ona demekki daha ne haltlar yedi ki ya Rabbim senin temiz duygularınla daha fazla oynatmadi bak gör ben hissederim tanımadığım kişi yi bile telepatim çok güçlü o kızı sevmiyor neye uğradığını şaşırdı o şapşala döndü simdi öyle cin fikirli bir adamın sanıyor musun ki 3 ayda bir kızla nisanlansin peehhhhh. .Allah yanlışı düz ovada şaşırtır. ..doğruya dağları denizleri aştirir ...ben senin ruh ferahlığın için dualar edecem şu mübarek Ramazanda çok önemli dualarım var gece dualar edecem söz veriyorum

Allah iki şey ile sınıyor insanı
1. Birine bir kötülük yapmışsındır hepimiz için geçerli onu çıkartır ahirete bırakmaz dua et öyle birşey olduysa ahirete kalmasın bu dünyada çıkartsın
2.kulu çok iyidir iyi kullarını çok sever onları hayata karşı daha sağlam durmaları için böyle kötü insanlarla sınarken. Tecrübe sahibi eder....bir yandan da ahirette kul hakkı sahibi ediyor yaniii sen ondan alacaklisin gözün aydın orda para mal mülk geçmiyor
3. Ayet.."kadinin gözünden akan yaşı sayarım tek tek cikartirim"
4. Ayet.." Tüm yarattıklarımi kullarım olarak görürüm bazıları müstesna onları dostum olarak görürüm eğer benim dostum olarak gördüğüm kuluma zarar verip üzersen sana SAVAŞ AÇARIM VE O SAVAŞI BEN KAZANIRIM"
ALLAH YARDIMCISI OLSUN ALLAH SAVAŞ AÇTI MALESEF :))))

Canim allah razı olsun senden
Sırf onu unutmak için 4444 tefriciye çektim o hafta yazmayan arkadaşı faceden bana eee nolcakti seni mi beklicek ti o şimdi nişanlı ve cok mutlu yakinda evlenicek dedi. O gün kahroldum ben aglamaktan . Allahım yardım etsin. Noldu mu sasirdim

Bu senin sınavın tek calacagimiz kapı var o da Allahim çok şükür bize yardım ediyor ah hayatım kim bilir neyin belasından kurtardı seni kimbilir. ..her şer de bir hayır her hayırda bir şer vardır. .eğer dersen ki 4444 salatı tefriciye okuyalım ben günde 300 tane okurum. .
Ayrıca ne diyecekler çok mutsuz mu diyecekler. . bak gör neler olacak ...bak gör
Sen sadece Allah de o sınavlarına çalış kendin için geleceğin için hayatına sahip çık o sınav senin hayatın ve şuan hayatına sahip çıkacak olan tek kişi sensin...aslanlar gibi sınavına Akil ver Rabbim diye diye çalış. . çünkü bunlara verilecek en büyük eza mahvoldu diye baktıkları kadının bir kaplana dönüşmüş hallerini görmesi işte o zamanda senin peşine düşmeye kalkar. ..
Bir kere 3 ayda asla matematik kabul etmez böyle bir durumu. .

yüreğime su serptin.
şu anda da okuyoru tefriciye. bana ferahlık için dua eder misin ? böyle birşey başıma ilk defa geldi benden çok kötü durumda olanlar vardır muhakkak ama o ağladığım geceleri unutamam. canımcok yandı. bir arkadaşım vesilesiyle dualarla tanıştım. ama arada yine çuvallıyorum bi azalsa şu durum . Allah diyorum başka da bişiy gelmiyor içimden . sağol anlayışın için. sağol beni anladığın için..sağol desteğin için ...

Gece başlıyorum saat 1 de sabah ezanına kadar okuyorum senin adını söyleyerek okuyacam çünkü aynı durum benimde başımda 3 günlük tanıdığı insanı alıp tatile götürmuş...benimki önemli değil akıbetini yazacam zaten buraya... için daha çok ferahlar şunu unutma ki
Arkanda göz yaşı ile birini asla bırakmayacaksın...o gözyaşların ondan ömürlük çıkacak. .Dualara devam et şu sayede Allaha daha çok yaklaştık çok şükür

evet bir de o ahların çıktığını görmek istiyorum beddua etmedim ama canımı yaktılar allahım dedim. sen görüyorsun dedim
ALLAH bin kez razı olsun canım gönlünceolsun herşey gece gece beni teselli ettin ALLAH ta sana yardım etsin hep. çok teşekkür ederim

Beddua etme sana geri döner canım Allahim tez vakitte bildiğin gibi yap bana da göster duyur de... rica ederim ne demek canim biraz sakinleş fulsac pasiflora gibi hafif etkili antideprasan kullan bu dönemleri tahribat olmadan geçiştir ki beyin hücrelerin zarar görmesin ileriye dönük sinir atakların ve kontrol edemediğin sinir krizi tavmatik durum olmasın. .gecen güzel Olsun :) bizler herseyin en guzelini hak ediyoruz :)) bizler dünyanın en iyi en güzel kizlariyizzzz

o face e sürekli mutlu mutlu fotograf atıcak nişanlısı .cocukları olucak .offf offf deliririm ben
sonra nasıl birine sarılcam ben elini tutucam ...
su an ıcın boyle dusunmem normal ben delı gıbı sevdıgım eskı sevgılımı baskasıyla goruyorum tık yok ınan sende boyle olcaksın kız uzulme acını sımdılık yasamak ıstıyosan yasa bırıktırme ama kendını cok hırpalama walla gecıyo aklına bıle gelmez bak gor :)

zamanında biten ilişkim ardından kendimi bariz kaybettim.sonra yıllar oldu toparlıyamadım.hatta her şey daha beter oldu.o ise hayatını devam ettirdi gayet güzel.lütfen sizde aynı hataya düşmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…