3 seneye giriyoruz ama hic adını koymaktan bahsetmiyor

anaokulortmeni

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
83
37
98
31
erkek arkadaşımla 3 yıla girdik fakat adını koyma eğiliminde bulunmuyo adını koymayı evlenmek sanıyo yaşımız 20 21 fakat adını koymak apar topar evlenmek demek değil evliliğe adım atmak fakat o anlamıyo :( çok dertliyim

20-21 yaşında ad koymayın zaten.. sonra çocuk doğmazsa adı içinizde kalır (mecazen)

bi yerden başlamak gerekmezmi tamam bana evliliğe hazırmısın diye sorsalar asla derim ama en azından küçücük birşeyle başlayıp 4 5 sene evlilik olabilir :/

bi yerden başlamak gerekmezmi tamam bana evliliğe hazırmısın diye sorsalar asla derim ama en azından küçücük birşeyle başlayıp 4 5 sene evlilik olabilir :/

erkek arkadaşınız en doğrusunu yapıyor, hayat bu, uzun vadede ne olacağını hiç kimse bilemez, o yüzden verilen sözler büyük sorumluluktur, bence ne siz ne de arkadaşınız birbirinize böyle büyük vaadlerde bulunmayın..

önemli olan ad koymak değil birbirinize iyi niyetle yaklaşmaktır.. çünkü iyi niyet en büyük addır.

sevgiler..

ne olucağı belli olmaz diye yaşarsak yaşamanın ne anlamı kalır ki o zaman şöyle düşünün nasıl olsa ölücez dimi neden nefes alıyoruz yoruluyoruz

ne olucağı belli olmaz diye yaşarsak yaşamanın ne anlamı kalır ki o zaman şöyle düşünün nasıl olsa ölücez dimi neden nefes alıyoruz yoruluyoruz
bu yaşta takacağın yüzük yüktür 4-5 sene diyorsun gerek yok. aialeler işin içine girecek vs bir sürü sorumluluk

Erkek arkadaşın oldukça haklı. Nişanlanmak demek şu aşamada size yük bindirir. Aileler işe ne kadar girerse o kadar sorun artar. Nişanı kısa tutmak ondan güzel. Ben 26 yaşındayım sevgilim 30 biz bile böyle bir adımdan ürküyoruz. Aileler girerse gelmeler gitmeler, hediyeler bayramlaşmalar sorun olur falan. Gerçekten evlenme yoluna girince nişanlanır kısa tutar direkt evleniriz kafa rahat olur diyoruz düşün.
Yaşınız da ufak yani niye resmiyete döküp işleri sıkıcı hale getiresiniz ki tadıyla yaşamak varken. Ne bu acele, kime neyi ispat edeceksiniz?

sizde haklisiniz tabiki ama benim ben nisanlanmaktan bahsetmiyorum ki yani ne sozden ne nisanlanmaktan nede evlilikten sadece ciddi olmamizi gostericek kucuk bir sembol

konuyla çok alakasız bir örnek verdiniz.. madem fikriniz net neden bize sordunuz anlamadım.. gördüğünüz gibi şimdiye kadar aldığınız yorumların hepsi aynı, bundan sonra alacaklarınız da aynı olacak !!

bilginize (!):KK51:

sizde haklisiniz tabiki ama benim ben nisanlanmaktan bahsetmiyorum ki yani ne sozden ne nisanlanmaktan nede evlilikten sadece ciddi olmamizi gostericek kucuk bir sembol

Pastane sözü yani. O sembolik şeylere neden ihtiyaç duyuyorsun? Sevgiline mi sevgisine mi güvenmiyorsun. Bende üçüncü yılındayım ,ilişkimin cidden nişan anlamına gelmeyen evlilik teklifi içermeyen bir sembolü komik komik takmak istemem. İhtiyaç da duymam güveniyorum ona da sevgisine. Bitti. Kimseye bir şey ispat etmeye ihtiyacın yok.
Seviyor mu, seviliyor musun, güveniyor musun, bitti. Pastane yüzüğü takınca o iş ciddi olmayacak ki. Ayrılırsan yine atarsın parmağından hiç bir şeyi değiştirmeyecek yani. Kimse için böyle bir ispata gitme. Komik görünüyor dışardan bence

Belkide duymak istedigimi duyamadigim icindir fakat sizi cevabinizda cok sacma oldu yani ne olacagimiz belli olmaz mantigiyla gitmek dogru degil

Hadi adım attınız dıyelım 5-6 yıl bekleyecegını hıc sanmıyorum bu işler boyle baslar once tanısma hadı soz keselım sonra mahalle baskısı senın hevesın hop nişan yapmıssın sonra eee nişanlandık hadı ne Zaman evlenıyoruz of Annen bayramda gelmedı hedıye almadı aman ona gıdelım burayı gezelım içim şişti yazarken hiç acele etmeye gerek yok zaman bırakın

Sizin cevaplariniz bana iyi geldi tesekkur ederim zaten konusunu bile acmiyorum erkek arkadasima zamanin ne zaman olduguna inanirsan o zaman biseylere baslayalim diyorum da sanirim cok erken yasta tanisinca sıkıntı oluyo dusunsenize 20 yasindayim 3 uncu yila girdik evlilik yasi bence en erken 25 biz o yasta 8 yildir beraber olmus olucaz yani cok fazla o yuzden ben bu sacma dusuncelere kaptirdim sanirim kendimi

Hayir hayir yanlis anladiniz cevap vermek zorunda olmamaniza ragmen benim sorununla ilgilenmis olmaniz beni cok mutlu etti cok tesekkur ederim sizde yorumlarinizda haklisiniz uzun vaadeli iliskilerin sonu belli olmaz ama bir gun ayrilicaz zihniyetiyle gidersek bu bizi zaten yipratir iliskinin bi anlami kalmaz bu yuzden oyle soyledim kusura bakmayin yanlis anlasilmak istemem

Evlilige adim atmak evlilige hazirim demek degil mi ? Test surusune mi cikicaksin yuzuk takilinca arkadasim :)) yapma boyle demekki oda hazir degil hazir olan , emin olan erkek beklemiyor zaten yuzukle diz cokmuş oluyor .. zorlama bence hazir olmadan boyle seylere gerek yok

Back
X