3. sezeryan bilginiz varmı ???

efgan87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
116
6
46
Ankara
arkadaşlar 3. sezeryanımı olmaya hazırlanıyorum ve çok endişeliyim... aranızda 3 yada daha fazla sezeryan olan varmı... zormu oluyor... yaşayan bebeğim yok diğer bebeklerimi doğumdan sonra kaybettim... bu bebeğimde problemli.... bir yandan bebeğimi kaybetme korkusu bir yandan sezeryan korkusu haftalardır doğru düzgün uyku uyuyamıyorum :(((

böyle yaparsanız olmaz ki uykunuza ve gıdanıza dikkat edin.
3 sezeryan yapan bi çok insan tanıyorum (bekarım ama ailem kalabalık ve çocuk sayıları yüksek) bir yengem bu 3 sezeryanın hepsini 5-6 yıl içinde yaptı kendisi de sağlıklı bebekleri de.
inşallah bu sefer herşey yolunda gider, Allah yardımcınız olsun.

canım benim korkulacak bişey yok .. ben 3 kez sezeryanla doğum yaptım .. kesi yeri en fazla 10 günde tamamen iyileşiyo biraz dinlenirsen kolayca iyi olursun merak etme. inşallah hayırlısıyla sağlıkla yavrunu kucağına alırsın ... bu arada avrupa da 6 sezeryana kadar yapılabiliyomuş artık arkadaşım almanyada dr u söylemiş endişelenme rahat ol

güzelim korkularını endişelerini bir kenara atmaya çalış böyle kendine bebeşine zarar veriyorsun...herşey olacağına varır biliyorum demesi kolay ama başka şeylerle ilgilenmeye çalış Yarabbim tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı bebek nasip eyler inşallah

böyle yaparsanız olmaz ki uykunuza ve gıdanıza dikkat edin.
3 sezeryan yapan bi çok insan tanıyorum (bekarım ama ailem kalabalık ve çocuk sayıları yüksek) bir yengem bu 3 sezeryanın hepsini 5-6 yıl içinde yaptı kendisi de sağlıklı bebekleri de.
inşallah bu sefer herşey yolunda gider, Allah yardımcınız olsun.

benimde evliliğimin 5. yılı 3. sezeryanım olucak... ama korkularıma yenik düşüyorum malesef...... amin inşallah canım dualarınıza benide katın....

canım benim korkulacak bişey yok .. ben 3 kez sezeryanla doğum yaptım .. kesi yeri en fazla 10 günde tamamen iyileşiyo biraz dinlenirsen kolayca iyi olursun merak etme. inşallah hayırlısıyla sağlıkla yavrunu kucağına alırsın ... bu arada avrupa da 6 sezeryana kadar yapılabiliyomuş artık arkadaşım almanyada dr u söylemiş endişelenme rahat ol

canım aslında benim korkum bilinç altıma yerleşmiş.... 2. sezeryanımda narkozdan ayıldıktan hemen sonra nefesim gitti 2 kere.... çok korkmuştum hemşilerelerde çok panik yapmıştı... yine aynı şey olur diye korkuyorum... herşeyden önce bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum... inşallah canım inşallah bebeğime kavuşurum... şuan 30 haftalık hamileyim heran doğum yapabilirim...

Allah çocuğunuzu kucağınıza almak nasip etsin canım...İyi düşün iyi olsun korkma bence....Herşey yolunda gider inşallah.....

güzelim korkularını endişelerini bir kenara atmaya çalış böyle kendine bebeşine zarar veriyorsun...herşey olacağına varır biliyorum demesi kolay ama başka şeylerle ilgilenmeye çalış Yarabbim tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı bebek nasip eyler inşallah

elimde değilki canım... kafamdan atmaya çalışıyorum olmuyo..... dün doğum çantamı hazırladım ama bebeğim için hiç hazırlık yapamadım.... ahdım var eğer bebeğimi sağlıklı sıhatli dünyaya getirirsem geceliğime sarıp getircem evime.... inşallah canım rabbim kimsenin elini boş bırakmasın çok zor bir durum... neler yaşadım neler anlatmakla bitmez...

elimde değilki canım... kafamdan atmaya çalışıyorum olmuyo..... dün doğum çantamı hazırladım ama bebeğim için hiç hazırlık yapamadım.... ahdım var eğer bebeğimi sağlıklı sıhatli dünyaya getirirsem geceliğime sarıp getircem evime.... inşallah canım rabbim kimsenin elini boş bırakmasın çok zor bir durum... neler yaşadım neler anlatmakla bitmez...

çok tşkler arkadaşlar hepinize yarın doktora gidiceğim inşallah hayırlı haberlerle geri dönerim... benim ve bebeğimin üzerinden dualarınızı eksik etmeyin......

canımm çok zor şeyler yaşamıssın haklısın endişelerin var ama ne olur iyi düşün .. niyet hayır akıbet hayır unutma canım benim .. inşallah sağ salim yavrunla dönersin yuvana ... bizede müjdeyi verirsin .. doğum kolaylığı için okunak dua var .. onlarıda oku canım rabbim yar ve yardımcın olsun içini rahat tut :16:

canımm çok zor şeyler yaşamıssın haklısın endişelerin var ama ne olur iyi düşün .. niyet hayır akıbet hayır unutma canım benim .. inşallah sağ salim yavrunla dönersin yuvana ... bizede müjdeyi verirsin .. doğum kolaylığı için okunak dua var .. onlarıda oku canım rabbim yar ve yardımcın olsun içini rahat tut :16:

hep iyi düşünmeye çalışıyorum ama benim bebeğimin durumu çok kritik canım... herşey ALLAHTAN .... bize bir mucize lazım ve inşallah RABBİM bize mucizesiyle taktir eder... tek çarem dua..... çok tşkler canım sizde da edin bana çok ihtiyacım var....

Dilerim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alır, geceliğinize sarıp eve getirirsiniz gönlünüzce. Endişelenmeyin, doktorunuza güvenin. Herşey yolunda gidecek.

hep iyi düşünmeye çalışıyorum ama benim bebeğimin durumu çok kritik canım... herşey ALLAHTAN .... bize bir mucize lazım ve inşallah RABBİM bize mucizesiyle taktir eder... tek çarem dua..... çok tşkler canım sizde da edin bana çok ihtiyacım var....

inşallah bi tanem dualar müşterek rabbim çok büyük ol desin istesin o an olur ümitsiz olma çok çok oku rabbim korusun kollasın yavrunuda senide

Dilerim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alır, geceliğinize sarıp eve getirirsiniz gönlünüzce. Endişelenmeyin, doktorunuza güvenin. Herşey yolunda gidecek.

öbür iki bebeğimde özenip birşeyler almıştım... sonra onlara baktıkça çok acı çektim bu bebeğime hiç birşey almadım... o sağlıklı olsun yeterki onun herşeyi olur dedim...inşallah güzel dileklerinzle içimi rahatlattınız hepiniz çok saolun hepiniz.........

Back
X