böyle yaparsanız olmaz ki uykunuza ve gıdanıza dikkat edin.
3 sezeryan yapan bi çok insan tanıyorum (bekarım ama ailem kalabalık ve çocuk sayıları yüksek) bir yengem bu 3 sezeryanın hepsini 5-6 yıl içinde yaptı kendisi de sağlıklı bebekleri de.
inşallah bu sefer herşey yolunda gider, Allah yardımcınız olsun.
canım benim korkulacak bişey yok .. ben 3 kez sezeryanla doğum yaptım .. kesi yeri en fazla 10 günde tamamen iyileşiyo biraz dinlenirsen kolayca iyi olursun merak etme. inşallah hayırlısıyla sağlıkla yavrunu kucağına alırsın ... bu arada avrupa da 6 sezeryana kadar yapılabiliyomuş artık arkadaşım almanyada dr u söylemiş endişelenme rahat ol
güzelim korkularını endişelerini bir kenara atmaya çalış böyle kendine bebeşine zarar veriyorsun...herşey olacağına varır biliyorum demesi kolay ama başka şeylerle ilgilenmeye çalış Yarabbim tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı bebek nasip eyler inşallah
güzelim korkularını endişelerini bir kenara atmaya çalış böyle kendine bebeşine zarar veriyorsun...herşey olacağına varır biliyorum demesi kolay ama başka şeylerle ilgilenmeye çalış Yarabbim tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı bebek nasip eyler inşallah
canım Allah yardımcın olsun hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın inşallah...
Allah çocuğunuzu kucağınıza almak nasip etsin canım...İyi düşün iyi olsun korkma bence....Herşey yolunda gider inşallah.....
canımm çok zor şeyler yaşamıssın haklısın endişelerin var ama ne olur iyi düşün .. niyet hayır akıbet hayır unutma canım benim .. inşallah sağ salim yavrunla dönersin yuvana ... bizede müjdeyi verirsin .. doğum kolaylığı için okunak dua var .. onlarıda oku canım rabbim yar ve yardımcın olsun içini rahat tut
hep iyi düşünmeye çalışıyorum ama benim bebeğimin durumu çok kritik canım... herşey ALLAHTAN .... bize bir mucize lazım ve inşallah RABBİM bize mucizesiyle taktir eder... tek çarem dua..... çok tşkler canım sizde da edin bana çok ihtiyacım var....
Dilerim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alır, geceliğinize sarıp eve getirirsiniz gönlünüzce. Endişelenmeyin, doktorunuza güvenin. Herşey yolunda gidecek.
inşallah bi tanem dualar müşterek rabbim çok büyük ol desin istesin o an olur ümitsiz olma çok çok oku rabbim korusun kollasın yavrunuda senide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?