Çok yerinde bir öneri uykusuzum( bak söz de dinlerim ben )
1 günde anketimizi açtık, filmimizi seçtik. 2 gün içinde izlense aslında hafta sonu yeni anket açılabilir.
Little Ashes'i tekrar izledim biraz önce bitti. Genelde izlediğim filmden etkilensem dahi 2. izleyiş işkence gibi gelir bana ama yeni ayrıntılar yakalayarak hatta ilkinden de fazla keyif alarak izledim. Yorumlarınız gelince ben de ayrıntılı yorumumu ekleyeceğim:)
hafta sonu yeni anket mi yaaa kızlar azıcık biraz bizi de düşünün yahuuu((
bugün gece yarisindan sonra izlemeyi düsünüyorum
oyunu kücük küllere vermeseydin atlantis cirkeflesebilirdim :)
bugün gece yarisindan sonra izlemeyi düsünüyorum
oyunu kücük küllere vermeseydin atlantis cirkeflesebilirdim :)
ouu tebriklerİzlemeye çalışacağım. Evleniyorum da devamlı dışarıda olmam gerekiyor. Gelinlik provaları, çeyiz falan. :kedi:
hömm uyarin icin tskler
cunku burda tatil var okullar yoktu bugün ve yarin
birlikte izliyebilirdik ki konu ilgimide cekti.. cocuklara bijografi okutuyorum genelde iyi olur diye dusunmustum
ama bu faciayi gecen sinemeda yasadik robin hood a gitmistik film zaten vasatti
filmden önce reklamlar vardiki sormayin gece kusagiydi resmen vibratörler schwul tipler. sonrasinda konusmam gerekti..
bi kerede wantedde yasamistik :OOOO aman allahim
ilk anda hemen bir sahne var ben ses ayarlarini yaparken o sahne geldi gecti basimi cevirdigimde , yüz ifadelerini hic unutamam .. o filmdede aslinda sadece orasi var ama oda cok acik..yani net gaaayet net
utanmistim
Didi_ tebrik ediyorum bendeeee :)
Dilal2a canım benim aramızda olmandan dolayı bende çok mutluyum.
ızlemeye çalışacağım. Evleniyorum da devamlı dışarıda olmam gerekiyor. Gelinlik provaları, çeyiz falan. :kedi:
Yahu o nasıl sinema reklamı öyleBurda en fazla alkol reklamı oluyor tvde yasak ya sinemada gösteriliyor onlar da
Film zaten Dali ve Lorca arasındaki eşcinsel aşkı konu alıyor. Yani evet Dali'de eşcinselmişAncak ölümüne yakın, son günlerinde Lorca ile yaşadığı itiraf etmiş kendisi de.
Yani Dali biyografisi hiçbir çocuğa uygun değil sanırım
ayrıntıya girmeyeyim ama film benim için hayal kırıklığı oldu
tamamını izleyemedik zaten
eşim bir süre sonra "biz ne izliyoruz böyle yaa" diyerek isyan etti bilmiyorumkismile
bu kadarını beklemiyordum doğrusu
gerçekten de limitsizdi.
kimsenin hevesini kırmak istemem ama bu noktada sanatsal bir değerlendirme yapamayacağım ben.
tebrik ederim canım
gelinlik fotolarını da bekleriz:))
her ne kadar o dönemleri atlatmış olsak da gelinliklere bakmayı hala çok seviyorum boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?