- 14 Ekim 2011
- 4.043
- 2.015
- 248
aksam kızın ve eşimin öksürük nöbetinden hıc uyumadım bugunde halsizim ve belım cok agrıyor , bir iş yapıyorum bir oturup dınlenıyorum , kızlar sizin face hesabınız varmı
var . senin var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aksam kızın ve eşimin öksürük nöbetinden hıc uyumadım bugunde halsizim ve belım cok agrıyor , bir iş yapıyorum bir oturup dınlenıyorum , kızlar sizin face hesabınız varmı
var . senin var mı?
bacım ben o aleti dun arastırdım , almaya kalktım aslında , bir spor hocası sunu demiş , kendınız 20 tane bile çekseniz kaslarınız daha ıyı calısır demiş , senın karnın dümdüz mü oldu ne kadar faydası var bir anlatırmısın ben kızda evde olunca tamamen sporu bıraktım
sezenin 4 kılosu kaldı sandım ben , o zaman 2 ayda verir ne kızıyon yaw , ben hedefi 65 yaptım , hatta 60 bile yapmayı dusunuyorum , 75 olmama 4 kg kaldı , 75 olayım butun gruplara girip yazıcam ben 75 oldum diye ahahhaaa
bir yandan aliyeyi izliyorum nejat işler ne yakısıklı adam yaaa
Annem geçen aldı, ne kadar oldu bilmiyorum 15 gün falandır yalan olmasın.5 cm göbek bölgesi incelmiş.250 sabah,200 akşam çekiyormuş.Kendisi zaten 38 beden bir insan evladı, sadece doğumlardan kalan bir anne göbeği var accuk, onu eritmeye merak salmış.
Benim göbeğe gelince, 6 aylık hamile göbeğim vardı.Önce yemeyerek (diyetle diyelim hadi) içini boşalttım.Hatta burada pörsüdü karnım diye ağlanıyordum.Sonra gerdirmek için mekiğe abandım.Ne kadar içi de boşalsa, pörsümüş de olsa bende koca bir kat vardı kasık üstünde biten.Şimdilerde orada gene bir kat izi var ama kat kalmadı.Yani evet neredeyse dümdüz oldu karnım ama hala gerdirilmek yani mekikle sıkıştırımak istiyor. 6 aylıktan belki 2 aylığa düştüm, öyle diyelim.
Senin hedef ne bacım? Sezen grubu gibi 48liklere mi katılacaksın ne?
Hani ikimiz 68 olacaktık? El ele buralardan gidecektik?![]()
selam kızlar naptınız bakalım bu gün kilo bildirimi var:)))
bu hafta 51.6 ha ha ha günlerdir nefis mücadelesi veriyoum sonuca bakın sonuca
ne yapayım ben böle diyeti ya![]()
Dukan hani atakta çok kilo verdiyordu canlar? :26:
Ya size uymadı ya da balon misali bir şeyleri yanlış yiyip, patlattınız balonu.
Genelde atak evresinde 3-5 günde, 3-5 kilo verenler oluyordu gerçi sizin kilolarda çok değil ama 300-500 gram az değil mi?
Boşverin Dukan'ı, mekik kardeşliğine katılın siz de![]()
Senin hedef ne bacım? Sezen grubu gibi 48liklere mi katılacaksın ne?
Hani ikimiz 68 olacaktık? El ele buralardan gidecektik?![]()
haklısın galiba winston böle garip bi şekilde mengeneye sıkışmış gibi hissediyorum bu hafta garip bi psikolojideyim iş yerindede bu ara huzur yok yani hepsi üstü üste geldi sıkılınca genelde ben kendimi yemeğe veririm sanırım fazla sıktım kendimi ya bilmiyorum işte sanırım en iyisi biraz rahat davranmak en azından bu dönemi atlatana kadar![]()
Bende menü bildireyim hemen
Sabah
1 kaşık yulaf kepeği
2 yumurta beyazı
maydanoz
peynir
Öğle
Haşlanmış tavuk gögsü
1 kase yoğurt
Ara
1 meyveli yoğurt
Akşam
Izgara tavuk
1 kase yoğurt
Şimdi de 1 çaybardağı kadar yulaflı ve tatlandırıcılı sütlaç yapıcam
Tatlandırıcı falan hoş değil biliyorum kızlar zaten benimde devamlı kullanacağım bir şey değil. Ama canım acayip tatlı istedi yine.
Kocamla kızım yanımda 3 tüp çokokrem yediler
Şimdi içerde iki tabak nar ve diğer meyvelerden yiyorlar. Ee bende insanım. Kızımda anne ye anne ye diyip duruyor. Bir de malum regliyim. Canım sürekli tatlı istiyor.
kilo bildirimi bugün galiba anladığım kadarıyla.
geçen cuma 107.9
bugün 105.5 :))