Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sezenin 4 kılosu kaldı sandım ben , o zaman 2 ayda verir ne kızıyon yaw , ben hedefi 65 yaptım , hatta 60 bile yapmayı dusunuyorum , 75 olmama 4 kg kaldı , 75 olayım butun gruplara girip yazıcam ben 75 oldum diye ahahhaaa

bir yandan aliyeyi izliyorum nejat işler ne yakısıklı adam yaaa

bacım ben o aleti dun arastırdım , almaya kalktım aslında , bir spor hocası sunu demiş , kendınız 20 tane bile çekseniz kaslarınız daha ıyı calısır demiş , senın karnın dümdüz mü oldu ne kadar faydası var bir anlatırmısın ben kızda evde olunca tamamen sporu bıraktım

Annem geçen aldı, ne kadar oldu bilmiyorum 15 gün falandır yalan olmasın.5 cm göbek bölgesi incelmiş.250 sabah,200 akşam çekiyormuş.Kendisi zaten 38 beden bir insan evladı, sadece doğumlardan kalan bir anne göbeği var accuk, onu eritmeye merak salmış.

Benim göbeğe gelince, 6 aylık hamile göbeğim vardı.Önce yemeyerek (diyetle diyelim hadi) içini boşalttım.Hatta burada pörsüdü karnım diye ağlanıyordum.Sonra gerdirmek için mekiğe abandım.Ne kadar içi de boşalsa, pörsümüş de olsa bende koca bir kat vardı kasık üstünde biten.Şimdilerde orada gene bir kat izi var ama kat kalmadı.Yani evet neredeyse dümdüz oldu karnım ama hala gerdirilmek yani mekikle sıkıştırımak istiyor. 6 aylıktan belki 2 aylığa düştüm, öyle diyelim.

sezenin 4 kılosu kaldı sandım ben , o zaman 2 ayda verir ne kızıyon yaw , ben hedefi 65 yaptım , hatta 60 bile yapmayı dusunuyorum , 75 olmama 4 kg kaldı , 75 olayım butun gruplara girip yazıcam ben 75 oldum diye ahahhaaa

bir yandan aliyeyi izliyorum nejat işler ne yakısıklı adam yaaa

Senin hedef ne bacım? Sezen grubu gibi 48liklere mi katılacaksın ne? :27:
Hani ikimiz 68 olacaktık? El ele buralardan gidecektik? :27:

Annem geçen aldı, ne kadar oldu bilmiyorum 15 gün falandır yalan olmasın.5 cm göbek bölgesi incelmiş.250 sabah,200 akşam çekiyormuş.Kendisi zaten 38 beden bir insan evladı, sadece doğumlardan kalan bir anne göbeği var accuk, onu eritmeye merak salmış.

Benim göbeğe gelince, 6 aylık hamile göbeğim vardı.Önce yemeyerek (diyetle diyelim hadi) içini boşalttım.Hatta burada pörsüdü karnım diye ağlanıyordum.Sonra gerdirmek için mekiğe abandım.Ne kadar içi de boşalsa, pörsümüş de olsa bende koca bir kat vardı kasık üstünde biten.Şimdilerde orada gene bir kat izi var ama kat kalmadı.Yani evet neredeyse dümdüz oldu karnım ama hala gerdirilmek yani mekikle sıkıştırımak istiyor. 6 aylıktan belki 2 aylığa düştüm, öyle diyelim.

bendede göbek var, hatta aynen dedıgın gibi kasık üstünde tam katlanıyor sarkma var, benımkının dogumla alakası yok , ki ben 16 kg aldım , hıc catlama olmadı , 94 e cıktım , emzırme ve lohusalıkta hepsı gıttı dumduz bır karnım oldu , sonra tabı emzırme bıtınce tekrar kg almaya basladım , oturmaktan sımdı ıcı dolu bır göbegım var, mekıksız de hayatta erımez , ama onu alırsam evde nereye koyucam o da var, kendı cabamla en azından 10 ar tane baslamayı dusunuyorum ama yaza alabılırım

yok valla bır yerlere katılmaya nıyetım yok , ama su lafları duymak ıstemıyorum , ıyısın ya yakısıyor sana hafif balık eti olmak , hırslanmak , bakımlı olmak , saçlarımıda boyatıcam hehehe

aman ne bileyim winstoncumya bende anlamadım takıldık kaldık işte son kilolar zor veriliyo sanırım baya bi zorlucak beni aslına bakarsan sıkılmayada başladım bi kaç gündür tadım yok.

Destinam, bir koltuğun altına ayaklarını bitiştirerek sokarsan, ellerde ensede, yat , kalk yaparsın 20 kere , sonra da koltuğa doğru değilde sağına soluna doğru kalkarsın.Böylelikle bir abi günde sadece 5 dakika bu hareketleri yaparak önce zayıflamış sonra baklavalı vücudu olmuş.Alet bahane, istemek şahane.Ben de koşu bandım yok diye ağlanıyorum, olsa kesin 3 gün koşar sonra üstüne sütyenlerimi asıp, kurutucu olarak kullanırım.Koşmak istiyorsan, çık dağ bayır sokakta bol oksijenle koş değil mi? Yok ama bahaneler güzeldir, şişmanın dostudur işte.

Suhan, haklısın son kilolar olunca gitmek bilmez.Bence diyet falan diye insan kendini şartlayınca çabuk bunalıyor, hemen sonucu görmek istiyor.Sen önceden de düzgün beslenen biriydin, bence istediğin gibi istediğin şekilde dikkat ederek yesen belki daha motivasyonlu olup, sıkılmayabilirsin.Tabii ki seçim senin.

haklısın galiba winston böle garip bi şekilde mengeneye sıkışmış gibi hissediyorum bu hafta garip bi psikolojideyim iş yerindede bu ara huzur yok yani hepsi üstü üste geldi sıkılınca genelde ben kendimi yemeğe veririm sanırım fazla sıktım kendimi ya bilmiyorum işte sanırım en iyisi biraz rahat davranmak en azından bu dönemi atlatana kadar :43:

Akşam sofrası:
Haydari
Amerikan salatası
Mercimek çorbası
Kaşarlı ızgara köfte yanında piyaz yanında patates püresiyle birlikte (1 tabak yiyene garantili 2 kilo aldırır herhalde :1: )
Mozaik pasta

Yarısı bitti, yarısı kaldı.
Garibim kardeşim yurtta kalıyor, özlemiştir diye pişir taşır helak oldum ama bu masaya oturup tarhana çorbası içecekmiyim ya da portakal geveleyecekmiyim çok merak ediyorum. :27:

selam kızlar naptınız bakalım bu gün kilo bildirimi var:)))
bu hafta 51.6 ha ha ha günlerdir nefis mücadelesi veriyoum sonuca bakın sonuca
ne yapayım ben böle diyeti ya :50:

Ya bu dukan amca ile bende veremdim. Üstelik atağın 4. günündeyim. Bakayım yarında verememişsen bırakırım ben bunu söyliyim.
Millet 3 kilo 2 kilo falan diyor. Biz de gramla veriyoruz. Böyle olmaz. ÜStelik seyir evresinde daha yavaş veriliyormuş EE haftada 50 gram vermek için ete o kadar para verilmez. Bir kilo et ne kadar haberleri yok. Yok bi de sıgır olacakmış, dana olacakmış, yok füme bilmem ne. Ben anca o füme dediği şeyden dilimle alırım bu bankacı maaşıyla. Onu da yalaya yalaya yerim artık 1 ay. Yok yok yakar bacı biz de winston gibi ucuz portakal yoğurt çorba yiyelim. Ucuza zayıflarız hem.

Dukan hani atakta çok kilo verdiyordu canlar? :26:
Ya size uymadı ya da balon misali bir şeyleri yanlış yiyip, patlattınız balonu.
Genelde atak evresinde 3-5 günde, 3-5 kilo verenler oluyordu gerçi sizin kilolarda çok değil ama 300-500 gram az değil mi?
Boşverin Dukan'ı, mekik kardeşliğine katılın siz de :27:

Sorma ya. Nasıl bir şey anlamadım. Tavuk yemekten gıdaklayacam. Ve hiç kaçamak yapmadım. Ağzımın ucuna dahi sürmedim hiç bir şeyi 3 gündür. Üstelik hala atak yapıyorum. Kandırmaca herhalde dukan mukan.

Bak bak yokluğumu fırsat bilip hemen çalışmalara başlamışız. Heyyytttttttt burdayım hem.

haklısın galiba winston böle garip bi şekilde mengeneye sıkışmış gibi hissediyorum bu hafta garip bi psikolojideyim iş yerindede bu ara huzur yok yani hepsi üstü üste geldi sıkılınca genelde ben kendimi yemeğe veririm sanırım fazla sıktım kendimi ya bilmiyorum işte sanırım en iyisi biraz rahat davranmak en azından bu dönemi atlatana kadar :43:

Suhan sırtımdan vuruldum. Bakıyorum yokum diye winstonla samimi olmuşuz. Kendini salmak yok. Dur hem öyle hemen bırakmak yok. 1 hafta daha devam en azından.

Bende menü bildireyim hemen
Sabah
1 kaşık yulaf kepeği
2 yumurta beyazı
maydanoz
peynir

Öğle
Haşlanmış tavuk gögsü
1 kase yoğurt

Ara
1 meyveli yoğurt

Akşam
Izgara tavuk
1 kase yoğurt

Şimdi de 1 çaybardağı kadar yulaflı ve tatlandırıcılı sütlaç yapıcam
Tatlandırıcı falan hoş değil biliyorum kızlar zaten benimde devamlı kullanacağım bir şey değil. Ama canım acayip tatlı istedi yine.
Kocamla kızım yanımda 3 tüp çokokrem yediler
Şimdi içerde iki tabak nar ve diğer meyvelerden yiyorlar. Ee bende insanım. Kızımda anne ye anne ye diyip duruyor. Bir de malum regliyim. Canım sürekli tatlı istiyor.

Bende menü bildireyim hemen
Sabah
1 kaşık yulaf kepeği
2 yumurta beyazı
maydanoz
peynir

Öğle
Haşlanmış tavuk gögsü
1 kase yoğurt

Ara
1 meyveli yoğurt

Akşam
Izgara tavuk
1 kase yoğurt

Şimdi de 1 çaybardağı kadar yulaflı ve tatlandırıcılı sütlaç yapıcam
Tatlandırıcı falan hoş değil biliyorum kızlar zaten benimde devamlı kullanacağım bir şey değil. Ama canım acayip tatlı istedi yine.
Kocamla kızım yanımda 3 tüp çokokrem yediler
Şimdi içerde iki tabak nar ve diğer meyvelerden yiyorlar. Ee bende insanım. Kızımda anne ye anne ye diyip duruyor. Bir de malum regliyim. Canım sürekli tatlı istiyor.

valla menu super , tatlı ınsallah dukanı bozmaz

benım menu berbat

sabah : yok

öglen : yarım dılım ekmek , bal , cay

ara : yok

aksam : yumurtalı patates , çay

ara : çay

iştah yok , tat yok , hastalık devam butun sulaleye yayılmıs durumda kusadası berbat...

şu mekik aletinden var bende, koşu bandının yanında hediye vermişlerdi. birkaç denedim normal mekiğe göre karnım hiç çalışmıyo gibi geldi işe yaramaz dedim bıraktım, meğer işe yaraması için 300-500 yapmak lazımmış en azından. o da sıkıcı olur heralde ya. koşu bandında yürüyorum, ondan da sıkılıyodum ki film izlemeyi aklettim, bi bölüm 45 dk hem izliyorum hem yürüyorum, yoksa sıkılıyo insan yahu, o mekik de sıkar diye yapmıyorum, bahane tabi:1:

menümü de yazayım

Sabah:
1 tavada yumurta peynirli maydonozlu
1 avuçiçi peynir
2 zeytin
1 çb ceviz+fındık
1 kase yoğurt

Öğle:
5-6 form bisküvi
1 küçük kutu süt

Akşam:
1 kase kurutulmuş yeşil fasülye
2 kase yoğurt
salata
yarım kk tahin helvası

spor: 45 dk yürüyüş
su 2-3 lt

akşam kaynana şehriye çorbası yapmış, yemedim.
lahana sarmış, bulgurlu yap demiştim ama illa biraz pirinç atmış içine, ondan da yemedim.
karataya göre yasaklılardan bir lokma da yesek insülin direnci oluşup yağ yakımını zorlaştırıyomuş.
her zaman uymuyorum buna ama bu hafta bi deneyeyim dedim.
karataya göre diyet bisküvi de yasak ama dışarda onu yedim gitti.

okulda bütün millet börek, kurabiye götürüyodu yine, ben köşede form bisküvi kemirdim:9:
ne fazlan var da diyet yapıyosun vs. bi sürü laf ettiler.
çok fazlam olsa neyse de 3-4 kilom kaldı, son kilolar inatçı oluyo dedim.
nerdeymiş 3-4 kilo dedi biri, ee kıçımı başımı siz görmüyosunuz tabi, dışı seni içi beni yakar:9:

Back
X