Şimdi o miyomlar kistler acep yarım kilo eder mi? Bak şimdi onları ilaçlar eritecek hooopp hiç bir şey yapmadan yarım kilo gidecek. Geçen arkadaş apandist ameliyatı oldu. Ben ziyarete gittim sorum aynen şu: apandiist kaç kiloymuş 1 kilo var mı? eğer o kadar varsa gereksiz bir organ nasıl olsa bende aldırayım.

O da sormamış. Ben ameliyat olsam uyanır uyanmaz onu sorarım. doğumda bile doktor bebek çıktı diyor bende ee eşi falan kalmasın sonra kilo yapar diyorum o derece yani. Gidip gelip kan boşalacak bende çok zayıflıycam diye baktım durdum. doğumhaneden çıkarken kovaya bakmaya çalışıyorum ne kadar zayıfladığımı anlamak için düşünün yani. Ben kafayı sıyırmışım.

Millette benimle alay ediyor böbrekler 1 kilo eder diye. 2 si fazlalık sen aldır birini kesin 1 kilo verirsin diyorlar. ahh ahh milletin maskarası olduk. Gerçi benimkisi sebepsiz takıntı aslında. Burda arkadaş var boyu bana yakın 58 kilo falan. Ben iyiyim diye kendiyle barışık barışık geziyor. Bende her gördüğümde seninin zayıflaman laızm diye kıza eziyet ediyorum. İnsanlar artık diyet lafını benmle özdeşleştirdiler. Bu kadar ingilizceye kafayı yorsaydım şimdi winstona ingilizce bile sataşırdım.