Selamlar bacılar,
Akşam kedimi de aldım kendimizi salona kitledim , açtım da klimayı ohh püfür püfür uyuduk, eşim de içerde kargayla pişe pişe yattı

Gerçi klima ev sahibinin.Şu ilk icat edilenlerden.Hani soğuk su içip ağzımla hoh hoh yapsam ben odayı daha çabuk ve çok soğuturum ya neyse.Ayrıca gürültülü ve de ayrıca sanırım klima çarpmasın diye öyle bir yere asılmışki, üflediği duvardan koltuklara gelmesi devenin hendek atlamasından bile zor.Neyse gene de nankörlük yapmayayım, sayesinde uyuyabildim dün.
Öğlen anneme gittim, tatil için sağolsun yarım bavul kıyafet almış bana.Bir kaç tanesi kör görse gözleri açılan cinsten, böyle nar çiçeği, mercan, fuşya oyy tam ya kör edici ya körün gözlerini açıcı renkler

Tabii esmer olduğumdan aslında bu renkler tenime iyi gidiyor ama gene de fazla cafcaflı geldi bazıları.
Akşama yavaştan bavul hazırlığı yapacağım.Bakalım her yıl olduğu gibi kedim bavula girip gene bana duygu sömürüsü yapacak mı?
Bu arada;
@Gırgırına Bacım; dua mua derken seninki bedduaya kaçacakmış ki neyse yetiştim

Buralardayım bacım ya.Hatta 3 kilo aldım.
Hep sigarayı bırakmaya verdiğimden açıkçası sorun etmedim ama yavaştan toparlanmaya başlıyorum.Ya aslında başlayamıyorum çünkü pazar günü tatile gidiyorum, şimdi ev yazlık olunca ben dukan yapacağım gidin et alın demek olmaz, etini de git sen al gel desen, onca insan olur herkese et alma işi yaş olur, onların bana ayrı kendilerine ayrı pişirmesi o sıcakta eziyet.Yani olabildiğince hafif yemeğe çalışacağım.Asıl diyet ve pistelere geri dönüşüm tatil sonrası olacak bacım, o zamanda oruç tutacağım.Oruçluyken de deli gibi spor yapamam, az yesem de bence çok verimli geçmeyecek kilo verme açısından.Sonrasında da bayram.Bayram bitiminde de sorun çıkmazsa annemle istediğimiz gibi bir tatil yapacağız ee yani yiyeceğim bool bol.Bu da demek oluyor ki benim rambo olmam, gözümü diyet ve spor diye karartmam için nerden baksak 45 gün var. Bu arada da hem diyet diyet diye kasmayacağım, hem de sizlere yediklerimle kötü örnek olmayayım diye biraz ara istedim.Ama mesajlaşma işine varım, hem sizleri özlüyorum hem de belki yazarsam yediklerimden utanırım diyorum

Cumaları tartılmam baştan söyleyeyim
@Se_zen bacı, sakız işini şöyle düşün.(Öncelikle bırak sakızı, yanımda su içen ve bir şekilde su yutma sesi çıkaran biri bilr olsa o bardağı bademciklerine ek yapmak isterim, o derece cinnetim gelir) Öyle şapır şapır yemek yiyenler, ilk kez yiyormuşçasına sesçıkaranlar, kazma dişleriyle eriği kartkart yiyenler, çekirdekle ilk kez tanışmış maymun gibi limitsizce 5 parmağını ağzına soka soka çıt çıt kendini kaybedip, evladı olsa bir paket çekirdek için evladını takas edecekcesineçekirdek yiyenler, elmayı hart hart yiyenler, ayvayı hört hört ısıranlar,çay kahve höpürtedenler vesaire vesaire bunlar benim cinnet eşiğimdir ve asla bu eşikten atlayamam o derece takıntılıyım) Ama bugün metrobüste yanına oturduğum kızın ağzı o kadar pis kokuyordu ki, resmen gözümden yaş geldi.Ya yemin ediyorum 1 sene diş fırçalama ve sadece çamur ye, bir ağız öyle kokamaz, elimde annemin verdiği 2 dolu poşet olmasa ve de hava o kadar saıcak olmasa yemin ederim ayakta gidecektim, yok böyle bir koku.O an kendimi sakinleştirip "bak winston, belki hastadır, belki bilmemnedir" deyip durdum ama çok çok bir sakız atarsın ağzına en nanelisinden al sana bitti gitti.Bu kadar mı zor ağız hijyeni sağlamak yaa öffff...Yani sakız deyip geçme, bazı durumlarda resmen yokluğu çok acı.
hayır birde şey var ya; insan kendi ağzının koktuğunu anlamaz, kendi terini anlamaz diye.Bu insanlar acaba altlarına yaptıklarında anlıyorar mı yoksa o kokular da mı insanın kendine gelmiyor acaba? Ağız kokusu için en basiti, avcunu yalarsınve avcunu koklarsın toplam 3 saniye, al sana varmı yokmu koku.Ter kokusuna değinmiyorum bile.Öff cinnetim geldi gene, insanlar bu kadar ağzından bile bihaber nasıl yaşıyorlar ya...Pess..O adama da kötü davranma bacım, belki onun da ağzı berbat kokuyordur ve de sırf buyüzden çiğniyordur diyeceğim de bu sefer de caaak caaak caaakukudu cak diye kötü kadınlar gibi de çiğnemez değil mi? Ramazanı bekle bacım, adam oruç tutarsa zaten çiğnemez, yok tutmuyorsa ve çiğniyorsa, bu sefer gider ağzına kürekle vurursun, sonra da "oruç kafama vurdu, çok asabiyim pardon" derdin :1
He bu arada yazdığın dua şeysine bakacağım, ben de zamanında şimdi adını unuttum ama 4444kere okunan şey vardı onu okumuştum ama benimki bir haftayı falan almıştı ve çok şükür zor günleri atlatmışt