- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Hayret bir şey, mesajı yazıyordum pat dedi cevapla butonu aktif oldu sayfa kapandı.
Heralde site yeter çok uzun yazdı dedi.
mesaj da düdük gibi kaldı, neyse dua paylaşımın için teşekkür ederim diyecektim Se_zen bacım.
Umarım bu güzel günlerde güzel şeylere vesile olur.
Ben de aynı cümleyi 3 kez okudum.75 olup göğüsler nasıl büyük olabilir ki diye o fantaziden öbürüne koştum
En son şöyle bir şey canlandı gözümde; şimdi ince bel var ya, ince göğüs çevresi düşün.Yani çaydanlık kadar bir bel üstü düşün ve o göğüs kafesinde ayva kadar 2 tane meme düşün.Yani göğüs çevresi çoook ince ama üstündeki memikler kocaaman.Çevresi dar olunca 90 falan takamıyor, kendi zayıf, beli çok ince, göğüs çevresi çoook ince anladın mı? Ama cicikler büyük?.Ayy kendimden nefret ettim ya sapık gibi yazdım he.
Heralde site yeter çok uzun yazdı dedi.
mesaj da düdük gibi kaldı, neyse dua paylaşımın için teşekkür ederim diyecektim Se_zen bacım.
Umarım bu güzel günlerde güzel şeylere vesile olur.
neee 75A büyük mü?benim bildiğim o en küçük beden değil miydi?sen buna büyük diyosan ben öleyim o zaman![]()
Ben de aynı cümleyi 3 kez okudum.75 olup göğüsler nasıl büyük olabilir ki diye o fantaziden öbürüne koştum