@Sezen Bacım,
Hava alanındaki adam yalan oldu bacım, o Antalya'da çalışıyor, ben Mersin'e gittim, Adana hava alanında inerek.
Ama olsun kimse hamilemisiniz diye sorup , ısrar etmedi bu sefer

Tatil 15 sene önce gidip bir daha gitmediğim yazlıkta gerçekleşti bacım.
Baba tarafı gelmişti, çoluk çocuk cümbür cemaat, ses gürültü, babamın ilk kez aynı ortamda bulunduğum eşi vs..vs..
Evde pişen yemekler, elde yıkanan 45 derecede bulaşık,çamaşır, sürekli kumlu yerler, bitmeyen temizliği, çocuk itişi, havuzda tepişme, denizde itişme...
Benim için nostalji oldu, fena da olmadı, babamı falan gördüm uzunca zamandan sonra, ee denizdi havuzdu iyiydi, analığım da saolsun tatlıya kadar yapıp güler yüzle hizmet etti.Yani güzeldi tabii ama hani bazı insanlara bunlar çok sıcak gelir, hani aile akraba ortamı, kalabalık yazlık ev maceraları falan.Ama beni basıyor.Beş para vermeden 2 ay bu tarz tatil yapacağıma, 3 aylık maaşımı verip 2 gün 5 yıldızlıda kafamı dinlemeyi ve prenses edasında gezinmeyi tercih ederim.Gene de nankörlüğe gerek yok, kısa bir tatilcik oldu işte.
Beyaz bikinimle de siyahla da yüzdüm bacım.Hatta halamın küçük kızı benim saçlara dadanınca ben her sabah sitenin havuzuna keçi kulakla, iki örgüyle ve pembe tokalarla inip o şekilde yüzdüğümden afroditten ziyade uzaylı zekiye gibiydim.Hatta havuzdaki görevliye tüm çocuk tayfası "Berk Abiiii" diye seslenirken, kafamdaki tokalarla ve çocuk arkadaşlarımla ben de bir kaç kez Berk abi dedim, taaki kardeşimin çocuğun yaşının 20 olduğunu benimse 30 olduğumu haince yüzüme vurana kadar.Olsun, ben gene de eve dönüş öncesinde "Görüşürüz, sana iyi çalışmalar Berk abi" dedim
Gidişte 1,5 saat olan yolculuğu , dönüşte 13 saat olarak yaptım çünkü tek başıma uçağa binmekten tırstığımdan ve de nostalji olsun dediğim için otobüsle geldim.Otobüste ağzına ağzına vurmak istediğim sürekli ağlayan çocuğun şuursuz ve umarsız annesi hariç bir de yan sıradaki tam 6 kez gaz çıkaran teyze hariç normaldi.İnan gaz faslında aklıma sen geldin

Hani sen bankada sürekli sakız içğneyen adamı yazmıştın da, ben de sana polyanna hesabı aman belki hastadır, bilmemne diye bik bik ötmüştüm ya, dedim winston kadın belki de hasta, bağırsakları bozuktur, sus da yat.Hatta ayy arkasından konuşacak gibi olacağım ama moladayız, şimdi ben şöförün arkasında oturuyorum koridor tarafında, bu teyze de kapı tarafında koridor tarafında yani yan yana gibiyiz.Ben molada inmedim, teyze de uyuyor neyse otobüsün yarısı da dolu, yanımda da kız var o da uyanık.Neyse teyze önce bir zooort yaptı, yapmasıyla da zıpladı resmen.

Kadın kendi gaz sesine uyandı düşün gürültüyü.Ben tabii hem şoktayım, hem gülesim geldi, hem daha neler diyorum falan.Neyse yanımdakine şöyle göz ucuyla bakayım dedim ki dikmiş gözleri bana bakıyor pis pis.Manyak, sanki ben zortlamışım gibi bakıyor

Halbuki yanımdaki teyze salmış.Ayy çok fenaydı, neyse teyze sonra arka arkaya nameli nameli salınca yanımdaki mongol da benim yapmadığımı anladı, ben aklandım ama taaki muavinin otobüse binip ağzını burnunu büzene kadar.O da sanki biz yapmışız gibi b.ka bakar gibi bize bakıp fısfısladı otobüsü.
Neyse hastalıktır belki diyeceğim de, o zaman da bir zahmet uyuma kardeş otur yani.Ben 13 saat gözümü kırpmadım, olur başım düşer, yanımdakine kolum çarpar, ne bileyim rahatsızlık veririm diye dikildim, sense sal gitsin zart zurtt ohh ne keyifli ve gazlı dünya..
Neyse bacım ya çok hikaye var da, hala şaşkınlığını yaşadığım ve kendi gaz sesinden korkup uyanan insanı canlı canlı görmenin verdiği gülme hissi ile ilk aklıma bu geldi.
Bu arada ilk kez molada sigarasız mal mal dikildim.İlk kez denizden çıkınca sigara yakmadım.Havuz başında sigarayla keyif yapmadım.
Kısacası duman avcısı oldum bacım.Senin durumunu bilmiyorum, umarım bırakmışsındır/bırakıyorsundur.
Hee bir de bitki dünyasından yeni bir silahım var.
Senle cuma yarışmalarında yarışacağımız için onu söylemeyeceğim daha

Bu cuma değil, haftaya cuma ben de geleceğim yarışa, yok yok sonrası bayram seyran zaten.Neyse bayram sonrası geri döneceğim.
Gene misafir dobiş olarak katılırım ben yarından itibaren.
Herkeşlere iyi geceler.