Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydııınnnnn kızlar nasılsınız? Haftasonunuz nasıl geçti? İki günlük aradan sonra yine ben geldim :))
iyidir kardeş . sen nasılsın hoş geldin anca fırsat bulup yazabildim.
Çok şükür bende iyiyim sabah tartıldım daha çok mutlu oldum 80,5 olmuşum bir haftada hemde :)))
günaydınlaarr...
günaydınlaarr...
ooooo hadi bakalım. devamını bekleriz. aman benim gibi olma.2 ileri 1 geri . bendede bu sıkıntı var .bir hevesle başlayıp daha sonra aman be ölmeyecekmiyim diyorum. bak seneyi devriyesi geldi benim diyetin anca 10 kilo verdim. işin meali istikrar. hadi sana kolay gele
Bu defa fena kararlıyım yaa. Bu inat ve intikam duygusu beni kamçılıyor :)))
hadi hayırlısı . ancak inatla çıkıyor bu inatçı yağlar. bende kararlıyım. bu yağlar gidecek evet biraz zaman alacak ama gidecek . ben biraz sıkıya gelemiyorum. yavaş yavaş vereyim ama vereyim diyorum. 72 ile başladım şimdi 61-62 arasında gidip geliyorum. bayram sonu ha gayret diyip 50 li rakamları görmek istiyorum.
Yaa evet çok zor veriliyor ama ne kadar zamanımı alırsa alsın vericem tabii okul açılana kadar gözle görülür şekilde olmasını istiyorum o ayrı :)) verecek çok kilom var![]()
eski fotolara bakıyorum şimdiki halime bakıyorum. resmen evrim geçirmiş gibiyim. yazık bize ne yapmışız kendimize diyorum. giydiğim hiçbir şey yakışmıyormuş yusyuvarlakmışım resmen . tıslaya tıslaya merdiven çıkmak hele . yarımsaat nefes alış verişim düzene girmezdi. ama şimdi baya iyi yim.1 10 kilo daha versem alsana lopez gibi karı olacağım ama işte tüm mesele 10 kiloyu vermekte . ama olsun vereceğim. er yada geç
günaydın günaydın. yanlış hatırlamıyorsam cuma günü diyetisyene gideceğim demiştin sanırsam . baktırdınmı yağına suyuna nasılmış durum.
Ayy winston hakikatten senin yürümeyi ne kadar sevdiğin aklıma geldi. Bana göre 2 dakika olan yoldan geldiğinde kıpkırmızı bir surat ve nefes nefese kalmıştın.O an dedim bu kız benim ilk dediğim durakta inseydi buraya geldiği gibi benim üstüme atlar ya da beni şu suyun içine atarmış diye.
Ben severim yürümeyi. Hem de çok severim. öyle kolay kolay da yorulmam. Hele böyle kanyonudu, dağdı,, tepeydi bayılırım.
Bende hemen bir hikaye anlatayım daha önceki bankamda bende fotoğrafcılık kulübündeydim. birgün resim çekmeye Sülüklü göl var oraya gittik. Orada ki tepeye yaklaşık bir 10 kilometre falan tırmandık. ARdından iki dakika durup geri indik. Sonra ben gölün bir tarafında bulunan kayalıktan gideyim dedim. ama kayalıkların kimi yerde böyle altı falan boş yani altı göl. gölde mübarek sülüklü yani normal değil. sonra git git gölün ortasına kadar kayalıklardan geldim. Ama sonra geri dönemiyorum. Aksilik yanımdakilerinde hiç birini tanımıyorum ki bağırayım birine beni kurtarsınlar diye. Neyse ben orada 15-20 dakika kaldım. Adım atsam düşücem suya. Ben hala rezil olucam diye sesimi çıkaramıyorum. Sonra biri beni fark etti. Neyse dedim burda kaldım ben. Kurtarıldım oradan ama aradan 4 sene sonra kocamı götürdüm oraya. Koca dağda 2 kişiyiz. ben önce tepeye çıkalım diye tutturdum. Tepeninde ucu görünmüyor bulutların arasında ardından kocam onu kabul etmedi. Sonra da tutturdum o zaman bu kayalıklardan yürüyelim. Neyseki onu da kabul etmedi de kurtulduk.![]()