Balböcüü (doğru mu yazdım bilemedim) kızım 3 yaşında. Yani kocaman öyle bebek arabası ile gezecek kıvamda değil. Küçükken hiç binmemişti bu yaz binmeye başladı bebek arabasına. Ama yanıma alıp yürümeye kalktım mı yolda oyalana oyalana yürüdüğü için yürüyüş olmuyor bu. ordan atlıycam, ordan zıplıycam, orda boncuk var, anne bak ağaca derken aheste aheste geziyoruz biz. O yüzden onu bebek arabasına bindirip hızlı hızlı sürüp hem daha fazla enerji harcıycam hem de daha çok zorlanıcam hemde belki hoşuna giderde benimde spor yapamıyorum diye bahanem kalmaz.
Bu arada ne kadar şanslısın. Bahçeli ev. Resmen ağlıyorum bahçeli ev diye (tamam abarttım ) ama çooookkkkk istiyorum. Olsa bende kesinlikle herşeyimi yetiştiririm. Her şeyimi kendim yaparım. ama hamur işi düşkünlüğü olmamış işte.
Yakar bacı düşman bacı nerelerdeydinn....... Ösledik merak ettik bacım senin. Düşmanım bile olsann merak ettik. Hala takımdasın bacım. Kilon 2 ye bölüncek sadece.
winston sen tabii ki takımdasın. Sensiz takım olur mu seninde kilon 9'a bölüncek. 9 hafta önce 70,6 ile ayrılmışsın aramızdan. Bu arada bende anlamam o ay hafta hesabından. Hamile iken 2-3 ay mecbur etrafımda herkes hafta diye konuşurdu ondan hafta ile konuştum sonra bıraktım. Kızım doğduğunda da 1 yaşına kadar ay hesabı yaptım sonra takip edemedim. Ama bazen bana da kaç aylık şimdi diye soruyorlar bende hesaplıycam diye epey uğraşıyorum. Bu arada da karatay için söylediklerine katılıyorum seninde evet bulamayız belki herşeyi ama bu demek değil ki cips yiyebiliriz. İşin aslında hazır paketli ürünlerin yasak olması yatıyor. Geri kalanlarında sen bulduğunu ye. Hani light yemede normal yoğurt ye. Normal peynir ye. 1 kilo süt alıp en azından içine yarım bardak sirke kat olsun sana lor peynir. Olmadı hazır lor al. kola içme, meyve suyu içme.
fırsatın varsa bebeni eşine bıraksan canım,rahat rahat yürürdün..hem kocaman kız olmuş,bebeklik yapmaz o

bahçeli evin de olur inşaallah canım,uygun yer bulduktan sonra..bak sonra böceğinden faresinden yılanından şikayet edersen karışmam