@Se_zen,
39-42 ne ya, ayakkabı numarası gibi.öyle bir arkadaşım olsa kesin cinnetlere gelirdim.
Valla benim kilo şeysinden anladığım tek şey hani eskiler şahsına münhasır mı derdi ne, yani kişiye özel bir olay.
Hani kavun mu dibimi koklayayım olayı gibi, açıp da metabolizmasına bakamıyorsun hacım.
Kimi yemeği sevmez, kimi yer ama yakar, kimi yer ama yatar ama gene yakar, kimi öyle kimi böyle.
kendime bile şaşıyorum diyorum ya, 3 bardak sütle günü geçiren ben, şu an hortum gibi önüme geleni içime çekiyorum.
Bir de tabakta, bardakta bir şey bırakma dediğin gibi beni uyuz eder.
Eşim kola içse, çay içse, soda yani aklına ne gelse bardakta bırakır sonra da asiti kaçmış der, ben de "evin bereketi olmuyor, israf ediyorsun" diye peşinde elimde bardakla koşarım.O da "kola sanki çok yararlı, iömeyeceğim" der, ulan madem içmeyeceksin almayalım o zaman, bardağa koyup son yuduma kadar iç sonra kola zararlı olsun yalancı dobiş

Bir de dışarda, açıkbüfelerde falan öyle tabakta bırakanlar var, len 2 lira verdin de sahibi mi oldun oranın, adam gibi tabağına al, neyle doyacağını bilmeyecek kadar şuursuz musun, bir zahmet açgöz gibi saldırma yiyeceğin kadar al, hem sonra o artıklar hayvanlara falan gitse amenna ama onlar gene ana yemeklere, ertesi günkü çorbalara vs vs karışıyor.Ben senin artığını mı yiyeceğim diye buradan haykırmak istiyorum üleyyyn

Özetle haklısın, özetle I love you bacım
@Gırgırına;
Erkekler başka bir tür bacım.Benim kardeşime yazın dişini fırçala dediğimizde (yaş 20ydi) "ne gerek var, denize gideceğim zaten" diye cevap veren ve diş fırçalamayan biriyken tanıştığı kızın dişi sarı diye arkasından laf eden biridir aynı zamanda

O yüzden değil 100, 200 kilo olsalar yanlarında ince, zarif ve taş gibi hatun görmek istiyorlar.
Neyse daha yazacaktım ama midem davul çalıyor açlıktan.
en kahvaltıya kaçar, herkese güzel bir gün diliyorum.