Tablo süper ya.. Bede 800 gram vermişm bu hafta dün 1 kiloydu amaa regl geliyo yavaş yavaş şişiyorum yıksam dün kaçamak yapmadım
Diğer arkadaşlarda bildirsinler kilolarını öğlen olmadı öğleden sonra listeyi eklerimm
Bu arada hepinizi tebrik ederim kızlar
Yakar bacım valla bravo hem yeni ameliyat oldun hemde kilo verdin önemli olan nekadar verdiğindeğil bukadar süredir burdayız bizde mezub olcaz mi bigüünn
en son gördüğüm listeye ekledim kendimi bildirim yapıp da listeye yazılmayan varsa bakıverin kızlar. paylaşımdan da affedin bugün beni gece gündüz karışık hala.
bir de çok güzel kilo vermişsiniz bluedeniz tebrik ederim özellikle. benim halim ne olcak bilmiyorum
önemli olan çocuğun o sağlıklı olsun
kafan rahatlayınca elbet verirsin kiloları
takma kafana bir çok kadın emziriyorum ne diyeti diyor
masallah sen 10 kilo verdin
gene yaparsın yeter ki kafan rahat olsun
sağol yakarcım ya desteğe ihtiyacım var düşündüm diyetisyene gitsem bana faydası olur mu. yememem lazım diye bi düşünce her an aklımda ama her an ağzım boş da durmuyo. şu 30 günlük spora başlamış bulundum onu yapıyorum akşamları.
10 kilonun 2 sini geri aldım bi de ya, geri almak yerine 2 daha verebilirdim. çok moralim bozuluyo takıntıya doğru gidiyo benim bu halim.
bi de nisan sonunda kaynanaya gitcez göbek aynen duruyo güya kilo verip ikizini de doğurdum dicektim
orda da kilo alırım bi de kıyafet sorunu var. herşeyi düşünüp duruyorum böle bi yandan da yiyorum yaa
sağol yakarcım ya desteğe ihtiyacım var düşündüm diyetisyene gitsem bana faydası olur mu. yememem lazım diye bi düşünce her an aklımda ama her an ağzım boş da durmuyo. şu 30 günlük spora başlamış bulundum onu yapıyorum akşamları.
10 kilonun 2 sini geri aldım bi de ya, geri almak yerine 2 daha verebilirdim. çok moralim bozuluyo takıntıya doğru gidiyo benim bu halim.
bi de nisan sonunda kaynanaya gitcez göbek aynen duruyo güya kilo verip ikizini de doğurdum dicektim
orda da kilo alırım bi de kıyafet sorunu var. herşeyi düşünüp duruyorum böle bi yandan da yiyorum yaa
mattika yöntemini değiştir hayatım demmkii izlediğin yolda bi yanlış varkii motive olamıyor çabuk pes ediyor yada ruh halinle davranışların çelişiyor mutlu olmak lazım olmadımı olmuyor yaptığın şeydn zevk almak lazım konu diet olsa bile ama bunu nası yaprsın sende nası bi metod işe yarar bilmiyorum söylebileceğim tek şey stres beyin gücü okadar önemliki düşün çaresiz kansere çare olabiliyor iyileşme oranını yükseltiyor
sporunu yapıyorsan telasa gerek yok hayatın normal duzene girdiğim de sende eski şevkine dönersin benim
biraz da ev de düzen denge bozulduğu zaman olur böyle gelgitler
kafana takma senden öğrendim kendimi rahat bırakmayı
kaynana mevzuuna gelince olsun 2. rauntta devirip zafer turu atarsın
mattika seninle aynı durumdayım diyet demek acaip moralimi bozuyor yememem lazım dedikçe yiyiyorum napıcam bilmiyorum....
bırakcak insan olsa bırakıcam babası bakamıyor bir de alışverişte moralimiz bozulmazmı olmayanları görüp....çocukları bırakıp şöyle alışverişe çıkalım akşamına bi tiyatro sinema falan kendimize geliriz gibi.
bırakcak insan olsa bırakıcam babası bakamıyor bir de alışverişte moralimiz bozulmazmı olmayanları görüp....
Mattika bozma moralini ben oglum 9 aylikken daha 77 kilo falandim. Sen cok iyi verdin. Spor hangosine basladin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?