Bluedeniz kız sen çok cadisn şuna bak yaa söylemiyo naptiginı soylesene kız bende yapcm yanına getirtme beni![]()
yağmur bacım bende iki yıllik aof den başlicm ama adaletmi , sosyal hizmetlermi, yoksa muhasebe mi okuyim kararsizim bunların özel sektörde iş bulma imkanı nasıl muhasebenin iş imkanı var ama diğerlerinin var mi bilmiyorum hiç bilginiz varmi kızlar![]()
canım bende bi zamanlar baya araştırmıştım şöyle söyliyim , adalet okursan en fazla katip oluyosun ki bu pek iyi meslek değil. çünkü katiplikte getir götür ayak işlerini yapıyosun ve hakettiğin maaşı vermiyolar ( bunları nerden biliyosun dersen avukat kuzenim var ve sakın okuma, ha çok istersen ayak işleri yapmayı bi firmada temizlikçi ol dedi
Sosyal hizmetleri arkadaşım okuyo, yani pek iş bulabilirmi bilmiyorum, çocuk esirgeme kurumu, huzur evlerinde falan imkan var, onlarda her yerde yok.. illaki okuycaksan muhasebe oku derim canım ben.. çünkü muhasebe her yerde var. ilk önce en fazla iş bulabileceğin bişeyi oku, çok istersen sonra 2.üni olarak diğer istediğini okursun