yediklerinin ikiside kan şekerini ani yükselten yiyecekler...en şekerli meyveler; muz,kiraz,üzüm,incirdir... diyet listelerinde verilmez bu meyveler ki kuru olunca şeker miktarı otomatik olarak 2 kat artmış oluyor... sabah akşam spor yapıyorsun anladığım kadarıyla...aldığın kalorinin zaten fazlasını yakıyorsundur ama yediklerin şekerini dengelemiyor ani olarak yükseltiyor... yani kısacası kalori olarak yiyebilirsin ama şekerin yükseleceğinden bir süre sonra daha fazla acıkırsın
bu kadar spora bu akşam yemeği hiç olmamış ama... heleki 2.5 saat spordan sonra senin bol proteinli bir öğün yemen gerekirdi, sabah sporunda var üstelik... çok çok az akşam yemeği...
harikasın ya, 2 kilo ne demek... bebiş kaç kilo doğdu... bir de özel bir diyetisyene mi gittin, nasıl beslendin, biraz daha ayrıntılı anlatırmısın... nelere dikkat etmeliyiz ... 3-4 ay sonra bebek düşünüyoruz da o yüzden bu kadar merak ettim
en sevdiğim spor pilates, ebru şallının videolarıyla yapıyorum ben hep... sen hangi videoları yapıyorsun canım... ben yarından itibaren güzel bir spor programı hazırladım kendime... pilates, yürüyüş ve çeşitli bölgesel hareketler yapıcam 5 gün boyunca, 2 günde dinlenme...
sabah 45 dk sporu hergün yapıcam yüryüşler kocama baglı o istediği zaman cıkabiliyoruzz peki ben sekeri ne yapmalıyım çikolatayı bile kestimm yani benim için büyük bii adımm