merhabalar kızlaaaaarrrr
herkes bomba gibi maaşallahhh...bakim beni özşediniz mi :))
ay herkezin yazdığını okuyamadım amma bi göz attım..
öncelikle compass_rosecim hayırlı olsun işin çok sevindim..kars olsun ya ne olcak bu zamanda iş sahibi olmak kolay değil..canim çoook tebrik ediyorum seni.
yeni arkadaşlar gelmiş birden yanlış guruba girdim sandım baktım 3. takım alaa alaa dedim noluyor şaşırdım :)) hoşgeldinis yeni gellen arkadaşlar birzey ve harikaaa ve zorbey yanlış değildir inş.
kızlar fındık topla topla bitmiyor gerçi ben pek toplamadım aşçıyım ben ama kötü oldu çok yedim ya ama iki gündür dikkat ediyorum kendimi dürttüm :)) ama 1-2 kilo almışımdır kokuyorum tartılmaya...ama amaa ammada çok ama yazmışım :)))
neyse bütün 3. takım güzelleri ben bir hafta sonra falan kesin dönüş yaparım eve inş..ozaman paylaşıma devam ederim yine..yarın sabah tekrar köye gidicez(
hepinizi öpüyor ve saygılar sunuyorum opuyorumnanaktan :gitme:
DAHA İYİ OLMASINA SEVİNDİM.
İNŞALLAH MİNİK KUŞUMUN ÖNEMLİ BİRŞEYİ YOKTUR.:Saruboceq:
OLABİLİR:uhm:birzeycim dişlerimi çıkıyor acaba bebişin..dişlerde ateş yapıyor çünkü.
rabbim şifa versin.onlar hasta oluncca evde huzur muzur kalmıyor..
SENİN KISKANACAĞINI HİÇ ZANNETMİYORUMyerimsenibenoooooooooooooo iyi alıştınız siz buluşmaya .çatlatmayın bizi kızklava: klava:
şaka şaka aşkısı buluşunda senin şu güzel resimlerine bakalım gözümüz güzel görsünŞeniz
iyi eğlenceler..a.s.a.s.
KENDİNİ FİRENLE TATLIM YOKSA VERDİĞİN KİLOLARI GERİ ALACAKSINa.sogelen yemegım 1 kase merc. corbası 1 dılım ekmek 2 kadınbudu
acım ben yaaa depresyona gırıyorum galıba habıre yemek ıstıyorum ben bırı beynıme dur desın
MAŞALLAHmerhabalar kızlar...
bikaç gündür yazamadım vallahi ama 2 gundur detoks diyetindeydim ramazandan önce yapıyım bi dedim 1.5 kilo vermişimhihoyyyt gayet formumdayım yani boyle devam eder inş emeklerimiz gitmesin boşa ya 55 e iniyim yeter bana görüşürüz:teytey:
merhabalar kızlaaaaarrrr
herkes bomba gibi maaşallahhh...bakim beni özşediniz mi :))
ay herkezin yazdığını okuyamadım amma bi göz attım..
öncelikle compass_rosecim hayırlı olsun işin çok sevindim..kars olsun ya ne olcak bu zamanda iş sahibi olmak kolay değil..canim çoook tebrik ediyorum seni.
yeni arkadaşlar gelmiş birden yanlış guruba girdim sandım baktım 3. takım alaa alaa dedim noluyor şaşırdım :)) hoşgeldinis yeni gellen arkadaşlar birzey ve harikaaa ve zorbey yanlış değildir inş.
kızlar fındık topla topla bitmiyor gerçi ben pek toplamadım aşçıyım ben ama kötü oldu çok yedim ya ama iki gündür dikkat ediyorum kendimi dürttüm :)) ama 1-2 kilo almışımdır kokuyorum tartılmaya...ama amaa ammada çok ama yazmışım :)))
neyse bütün 3. takım güzelleri ben bir hafta sonra falan kesin dönüş yaparım eve inş..ozaman paylaşıma devam ederim yine..yarın sabah tekrar köye gidicez(
hepinizi öpüyor ve saygılar sunuyorum opuyorumnanaktan :gitme:
.:Saruboceq:
oooooooooooooo iyi alıştınız siz buluşmaya .çatlatmayın bizi kızklava: klava:
şaka şaka aşkısı buluşunda senin şu güzel resimlerine bakalım gözümüz güzel görsünŞeniz
iyi eğlenceler..a.s.a.s.
ogelen yemegım 1 kase merc. corbası 1 dılım ekmek 2 kadınbudu
acım ben yaaa depresyona gırıyorum galıba habıre yemek ıstıyorum ben bırı beynıme dur desın
merhabalar kızlar...
bikaç gündür yazamadım vallahi ama 2 gundur detoks diyetindeydim ramazandan önce yapıyım bi dedim 1.5 kilo vermişimhihoyyyt gayet formumdayım yani boyle devam eder inş emeklerimiz gitmesin boşa ya 55 e iniyim yeter bana görüşürüz:teytey:
KIZLAR
SİZLERİ YAKLAŞIK 1 AY BENDEN MAHRUM BIRAKACAĞIM.:sinifsinif:
BURALAR SİZE EMANET, GİTTİĞİM YERDE NET YOK:sm_confused:
SAKIN KENDİNİZİ BIRAKMAYINlmaz:
DİYETLERİNİZE DEVAM kaydirigubbakcemile5
Nereye tatile mi ?kaydirigubbakcemile5 hayırlı yolculuklar cnm :)KIZLAR
SEN GİT BAKALI GENE GEZMELERE :umursamaz: BİZİ BURADA ÖKSÜZ, YETİM BIRAK GİT GENE:umursamaz:KIZLAR
günaydın güzel talkımım
güzel bir hafta sonu sizlerle olsun
sılagülcüm annen gidiyormuş allah kavuştursun bitanemç.tatlım ben seni nezaman okusam hep mobilya ev işlerinle uğraşıyodun tabi anlamazsın bu yazdan bişey.sağlık olsun yeter ne diyelim
bu sabah yediklerim.
2bardak su içtim.
2dilim k.ekmek az peynir 3zeytin .1bardak tekşekerli çay
şimdide yeşil çay içiyorum
sağol canım selamını iletirim anneme.CANIM YA ŞİMDİ YORGUNLUKTAN BİTAP DÜŞMÜŞSÜNDÜR..a.s.
ALLAH KAVUŞTURSUN DİYİM ŞİMDİDEN CANIM..HAYIRLI YOLCULUKLAR ANNECİĞİNE,SELAMLAR..opuyorumnanaktan
SABAH KAHVALTISI YAPMADIM. SADECE ŞEKERSİZ ÇAY İÇTİM.
ÖĞLEN İSE PATLICAN SALATASI VE ÜZÜM YEDİM.
AKŞAM İSE 5 KÜÇÜK KÖFTE AZICIK MAKARNA VE PATLICAN SALATASI
ARKADAŞLAR SİZİN YÜZÜNÜZDEN AÇ GEZİYORUM
HA 1 LT SU:bbo:
BİRAZ ÖNCE AÇMA YAPTIM ZANNEDERSEM 2 TANE DE ONDAN YERİM 1 BARDAKTA SÜTzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?