:roflol::roflol::roflol:ŞıMDı JETON DÜŞTÜÜ:sm_cool::teytey: BAZLAMANIN ARASINA KAŞAR KOYUYOSUUUN cokacimcoookALLAH ıYıLıĞıNı VERSıN ABLACIM BE..:roflol:
BAZLAMANIN ARASINA KAŞAR KOYUYORSUN VE TOST YAPIYORSUN...ANLADINNNNNNNNN SENNNNNNNNsositosositoopuyorumnanaktan
GÜNAYDIN GÜZEL KIZLAR............:lepi:.. AKŞAM YEMEĞı YARIM EKMEK ARASI KOKOREÇ BOL ACILI sositososito SABAH KAHVALTISI 2 BARDAR SU 2 LOKMA REÇELLı AÇMA VE ŞEKERSıZ ÇAYa.s.a.s.:1hug puyorumnanaktan /COLOR]
:roflol::roflol::roflol:ŞİMDİ JETON DÜŞTÜÜ:sm_cool::teytey: BAZLAMANIN ARASINA KAŞAR KOYUYOSUUUN cokacimcoook
GEÇ OLDU AMA NEYSEEE :roflol::roflol:ALLAH BENİM CANIMI ALMAYA EMİİ :roflol::roflol:
OOOHHHH AKŞAM YE BOL BOL cokacimcoookTIKA BASA KOKOREÇİİİSABAHDA DİYETTEYİMDE :mymeka:
KÜLAHIMA ANLAT :mymeka: SEN BİZİ SABOTE ETMEK İÇİN VARSIN ZANNUMCA :mymeka:
TOBEEE TOBEEEE:mymeka::mymeka:
GÜNAYDINNNN
GÜNAYDINNN
3. TAKIMIN ÇITIR HATUNLARIII:teytey:
NASILSINIZ BAKALIM BUGÜNNa.s.
selam kızlar ben geldim tatilden döndüm dedim bakayım bizim kızlar neler yapmış...nasılsınız bakalım yeni arkadaşlar gelmiş herkese bol kilo vermeler ama sağlıklı olarak....
sölemeden geçemeyeceğim zorbey kaçamak yaparsan gündüz yap akşamları telafi et mesela kokoreçi öğlen ye ama akşama az ye unutma akşam vucüt daha az enerji harcar....
uğrarım kızlar yine öpüldünüzzzz..........
Selam kızlar hayırlı ramazanlar :) bugün yediklerim kahvaltı:2bardak çay,domates salatalık,1dilim ekmek,1dilim beyaz peyniri,2lt su Ara:Karpuz ve üzüm Akşam:5kaşık taze fasulye,3kaşık mantı.
Kızlar bugün tartıldımmm kaydirigubbakcemile267kiloydum başladıgımda şimdi 65.1 geldim aşağı yukarı 2kilo coook mutluyum sayenizde teşekkürlerrrr.Başlangıç için iyi yinede bakalım haftaya nasıl olucak Öptümmm :lepi:
herkese merhabalar...
havalar sıcak ramazan da geldi hayırlı ramazanlar diliyorum guzel bi 1 ay geçiririz umarım aekadaşlar..
çok bişey yemiyorum bende sınava yoğunlaştım bu aralar.. 1-1.5 civarı veridm bende 64 yazabilirsiniz..bide bu hafta izin alabilirmiyim ben yazamıcam çünkü
öptüm herkesi görüşürüz:1hug:
kızlar uzun zamandır yazamadım farkındayım ama gerçekten çok koşuşurma içindeyim bir de annem ayağını kırmış hep aklım onda...
1 yıldr işe girmedim şimdi girdim onda da ailemin bana ihtiyacı var ama ben yanlarında olamıyorum :sinifsinif:
ben yarın sabah KARS yolcusuyum ve orada internetim olamayacak galiba o yüzden mezun olmak istiyorum zaten hedefime de sadece 5 kilo kaldı hatta 5'ten az ama burada 5 kg gözüküyor. Bu koşuştrmada kilo verdim...
ben işyerinden girmeye çalşırım ama girebileceğimi pek sanmıyorum sonuçta bilgisayarlar genelde bir çok yere engellenmiş oluyor....
Giremediğim zamanlarda sizi çok özleyeceğim... :a015:
Ama her fırsatta da girmeye çalışacağım...
Beni unutmayın ve özleyin canlarım....
hepinize bu zorlu yolda ban destek olduğunuz için çoookkk teşekkür ederim... a.s.
hepinizi kocaman öpüyorum.... :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?