Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

GÜNAYDIN GÜZEL KIZLAR............:lepi:.. AKŞAM YEMEĞİ YARIM EKMEK ARASI KOKOREÇ BOL ACILI sositososito SABAH KAHVALTISI 2 BARDAR SU 2 LOKMA REÇELLİ AÇMA VE ŞEKERSİZ ÇAYa.s.a.s.:1hugpuyorumnanaktan /COLOR]

ALLAH ıYıLıĞıNı VERSıN ABLACIM BE..:roflol:

BAZLAMANIN ARASINA KAŞAR KOYUYORSUN VE TOST YAPIYORSUN...ANLADINNNNNNNNN SENNNNNNNNsositosositoopuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol:ŞıMDı JETON DÜŞTÜÜ:sm_cool::teytey: BAZLAMANIN ARASINA KAŞAR KOYUYOSUUUN cokacimcoook
GEÇ OLDU AMA NEYSEEE :roflol::roflol:ALLAH BENıM CANIMI ALMAYA EMıı :roflol::roflol:

OOOHHHH AKŞAM YE BOL BOL cokacimcoookTIKA BASA KOKOREÇııı SABAHDA DıYETTEYıMDE :mymeka:
KÜLAHIMA ANLAT :mymeka: SEN BıZı SABOTE ETMEK ıÇıN VARSIN ZANNUMCA :mymeka:
TOBEEE TOBEEEE:mymeka::mymeka:

AMA CANIM ABLACIM AKŞAM ÇOK YEDİYSEM SABAH VE ÖĞLEN AYAR YAPIYORUM.:mymeka::teytey:

bugün yediklerim kızlar

sabah 2dilim k.ekmek
az peynir 3zeytin
1domates

ara yeşilçay ve yeşil elma

öğlen yok.

akşamı şimdi yedim

2k.ekmek
1kse çorba
3köfte 4kaşık pilav
1kase cacık..

slm kızlar bugünki rapor :)
Kahvaltı:1dilim ekmek,domates salatalık,2bardak şekersiz çay,1dilim kek
Öğlen:2parça börek
Akşam armut boool su zemuszemus

GÜNAYDIIIINNNN opuyorumnanaktan

NASILSINIZ BAKİİM MİNK KUŞLARIMM Şeniz HAYDIN KALKIN SABAH SPORUNAAA
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

GÜNÜN RAPORU: SABAH 45 DAKİKA YÜRÜYÜŞ (EVDEN İŞE)

KAHVALTI:
MAYDONOZ
DERE OTU
ÇOK AZ EKMEK

ÖĞLEN:

AYRAN ÇORBASI (YAĞSIZ VE ÇOK AZ TUZ)

AKŞAM: 17:00-18:30 1.30 SAAT SPORUMU YAPCEM

AKŞAM YEMEĞİ: 19:00-19:30

AYRAN ÇORBAMI İÇİCEMkaydirigubbakcemile5

KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜZ ŞEKERLERİİİM opuyorumnanaktan

selam kızlar ben geldim tatilden döndüm dedim bakayım bizim kızlar neler yapmış...nasılsınız bakalım yeni arkadaşlar gelmiş herkese bol kilo vermeler ama sağlıklı olarak....
sölemeden geçemeyeceğim zorbey kaçamak yaparsan gündüz yap akşamları telafi et mesela kokoreçi öğlen ye ama akşama az ye unutma akşam vucüt daha az enerji harcar....
uğrarım kızlar yine öpüldünüzzzz..........

MERHABA ARKADAŞLAR..2 GÜNDÜR PEK ıLGıLENEMEDıM SıZıNLE,NOLUR KUSURUMA BAKMAYIN...BıRAZ RAHATSIZDIM DA...

NEYSE LıSTEYı YERLEŞTıRıYORUM KIZLAR..VE LÜTFEN BıLDıRıMLERıMıZı GECıKTıRMEYELıM OLURMU...

sositosositosositososito

3.TAKIM **118. ETAP SONUÇLARI**

sılagul ( 60.0/60.0 /0.0 /0.00% )
compass rose
( MEZUN OLDU )
cabik ( 73.5 / //% )
ademel ( 74.4///% )
rainbow87 (109.0///% )
gülbeyza ( 81.0///%)
figenk24 (54.6///% )
gzdegzde ( 65.0/64.0/1.0/1.54% )
kalimera (86.5///%)
birzey (75.5///%)
Harikaaa ( 67.0/65.1/1.9/2.84%)
(YENı ÜYE)

3.TAKIM TOPLAM KıLO (679.5///%)

KIZLAR BURADAN DEVAMMMMopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
HOŞGELDİN CANIM BENİM...İNŞALLAH GÜZEL GEÇMİŞTİR TATİLİN...a.s.a.s.

Selam kızlar hayırlı ramazanlar :) bugün yediklerim kahvaltı:2bardak çay,domates salatalık,1dilim ekmek,1dilim beyaz peyniri,2lt su Ara:Karpuz ve üzüm Akşam:5kaşık taze fasulye,3kaşık mantı.

Kızlar bugün tartıldımmm kaydirigubbakcemile267kiloydum başladıgımda şimdi 65.1 geldim aşağı yukarı 2kilo coook mutluyum sayenizde teşekkürlerrrr.Başlangıç için iyi yinede bakalım haftaya nasıl olucak Öptümmm :lepi:

herkese merhabalar...
havalar sıcak ramazan da geldi hayırlı ramazanlar diliyorum guzel bi 1 ay geçiririz umarım aekadaşlar..
çok bişey yemiyorum bende sınava yoğunlaştım bu aralar.. 1-1.5 civarı veridm bende 64 yazabilirsiniz..bide bu hafta izin alabilirmiyim ben yazamıcam çünkü
öptüm herkesi görüşürüz:1hug:

TEBRıK EDERıM CANIM..BAŞARILARININ DEVAMINI BEKLıYORUZ...a.s.
SENıDE TEBRıK EDERıM CANIM,NOTUN ALINMIŞTIR..ıZıNLıSıN..AMA CUMAYA GıREBıLCEKMıSıN..BıLDıRıMDE YıNE ıZıNLıMı OLMAK ıSTıYORSUN CANIMCIM...
a.s.

İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız
Ne zamandır yazayım dedim kısmet bugüneymiş
Mezun olan arkadaşlarımı tebrik ederim.
Yeni gelen arkadaşlara da sağlıklı kilo vermeler diliyorum. Hepimizin ramazanı mubarek olsun.Hayırlı ramazanlar.a.s.

canım bahtında ,yolunda açık olsun.
özletme kendiniŞeniz
annecinede geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuşur inşallahŞeniz
artıkım mezunda oldun tebrik ederim canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…