Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Dilekcim evin icin dilerim hayirli taliptir hayırlısı olsun canim

Dun ki menum
Sabah (7:00)
1 yumurta
1 bardak sut
Az peynir
Domates
1 cay bardagi kuruyemis

Ogle (12:00)
1 kepce corba sehriyr
10 adet sulu koftenin koftesi

Ara (17:00)
1 bardak sut

Aksam (19:30)
1 kase corba
1 porsiyon et sote (5 yk kadar)
1 adet keciboynuzu (bu bebek icin karatayda diyabetlere yasak ama bize yasak mi bilmiyorum :26:)
Su: 2 lt
Spor: bugunun yemegibi yaptim filan isim bittiginde saat gec olmustu spor yok o saaatte isler spor sayilir mi fikrim yok:9:
2 fincan karisik cay

Menün güzel. Hem öğle hem akşam et var sabahki kuruyemiş aldığın yağ bakımından fazla gelmiş olabilir şeklinde düşünmeme sebep oldu.

bluecum gecmiş olsun.
gamze heyecanın daim olsun hiç eskimesin
mervecim ben yaşlandım galiba planların beni aşar cinsten belkide eşim bu konuda kafa dengi olmadığından.onun çalışmaması benim çalışmam herşeye balta vurdu.bana sen hediye almıyorsun desem iş senin paranla sana almaya gidiyor.aslında onun açısından zor oldugunu biliyorum ama ne yapayım maaş kartım kredi kartım herşey onun elinde emrinde.ben kazanıyorum bahsi gecmez.bu durum 2miz açısındanda sıkıcı inşallah bir an evvel iş bulup çalışır.
dilkecim Allah gönlüne göre bir ev nasip etsin tatlım
banuuuu nerdesin.

Dilekcim evin icin dilerim hayirli taliptir hayırlısı olsun canim

Dun ki menum
Sabah (7:00)
1 yumurta
1 bardak sut
Az peynir
Domates
1 cay bardagi kuruyemis

Ogle (12:00)
1 kepce corba sehriyr
10 adet sulu koftenin koftesi

Ara (17:00)
1 bardak sut

Aksam (19:30)
1 kase corba
1 porsiyon et sote (5 yk kadar)
1 adet keciboynuzu (bu bebek icin karatayda diyabetlere yasak ama bize yasak mi bilmiyorum :26:)
Su: 2 lt
Spor: bugunun yemegibi yaptim filan isim bittiginde saat gec olmustu spor yok o saaatte isler spor sayilir mi fikrim yok:9:
2 fincan karisik cay

Menün güzel. Hem öğle hem akşam et var sabahki kuruyemiş aldığın yağ bakımından fazla gelmiş olabilir şeklinde düşünmeme sebep oldu.

Kendime nazar ettim valla bu sabah tartida yine ayniydim bugun aksam hafif atlatmaliyim inşallah tarti oncesi wc ye cikabilirimde hedefe ulasirim 62, 9 bu haftaki hedefim ama yine 63, 7 ciktim bi gunde 800gr verebilirmiyim ki :27:

Ben de kendime nazar ettim benim de 800 gr vermem lazım yarına kadar :52: bugün bol bol yeşilçaya yükleniyoruz haydi kızlar :7::7:

Kendime nazar ettim valla bu sabah tartida yine ayniydim bugun aksam hafif atlatmaliyim inşallah tarti oncesi wc ye cikabilirimde hedefe ulasirim 62, 9 bu haftaki hedefim ama yine 63, 7 ciktim bi gunde 800gr verebilirmiyim ki :27:

Ben de kendime nazar ettim benim de 800 gr vermem lazım yarına kadar :52: bugün bol bol yeşilçaya yükleniyoruz haydi kızlar :7::7:

canim yarina kadar ne giderse artik..kasma kendini bu kadar:16:

Günaydin canim benim..Ne kadar sevinmistir simdi:16:

Canimsin ne affi..bende bir dönem destek olmak icin yaziyordum..sonra misafir araya girince biraktim..
tabikiside destek ol..hatta takimdaki diger arkadaslarda destek olsunlar..katilmak isteyenleri oraya yönkendirip,bir yüre paylasimi bol tuttarsak eminimki toparlanir takim:16:

Günaydin canim...cok gecmisolsun canim oglusuna:14:
Doktordan geldikten sonra haber ver canim bizede

Afiyet olsun canim..cok güzel olmus..sporda harika:46:

ben kulaklarimi kapatiyorum..görmedim hic:36:

Dilekcigim malesef pazarlik yapilmiyor bu islerde..canim takima alinirken kurallari okuyup kabul ettigini söylemistin..kurallarda yaptigin kacamaga göre ceza yaziyordu hatiliyorsan..
sen eger dedigin gibi o gofreti ve findiklari öglen ve aralarda yeseydin yinede cok sorun olmazdi..sorun aksam yemende zaten..
o zaman ben öglen yemedigim icin yemekten sonra 1 dl pasta yiyeyim desem..nasilsa kalorimi doldurmamisim desem olurmu..tabiki olmaz..
lütfen cezani cek...

tesekkür ederim canim..hepimiz insallah en az 500 gr eksik cikariz:16:

Günaydin ayferim..evet canim 14 subat benim kizimin dogum günü..o güne kadar karatayi denemeye karar verdim..eger faydasini görürsem devam edecegim..simdilik ilk hedef 65

canim banudan haberim yok..sekerkizda ve gamzede numarasi vardi..
kizlar biriniz arayip sorsa acaba biseymi oldu..bende merak ettim:50:

Günaydin canimsin..ellerine saglik,mis gibi olmus caylarda

Afiyet olsun canim..bence güzel olmus ama banucugum daha iyi biliyor bu isi,onun yorumu daha önemli :16:

görüsürüz canim..üzülme yazabildigin kadar artik:54:

Supersin kaptan gecmis bile yapti iki dk da .:46: dana agiyet olsun bizde buralardayiz:6:

Günaydın kızlar oğlum hala hasta, ateşi düşmüyor yani çok çıkmıyor ama Halsiz keyifsiz.. Bugün tekrar gideceğiz doktora gidene kadar işten izin aldım..
Menümü yazayım
Sabah: 1 havuç 1 yumurta peynir 7-8 zeytin 1 çay bardağı kuruyemiş
5 saat sonra:1 kase yoğurt 3 yk kısır bol salata
5 saat sonra:1 kayısı, ( yemek pişene kadar acıktığım için yedim), marul salatası,1 tabak pastırmalı Kuru fasulye ,yoğurt
Su:3 lt + 3 siyah çay + 2 fincan yeşil çay
spor: leslie 3 mile + 60 mekik + 20 squat ve bacak hareketleri

Geçmiş olsun, inş bir an önce düzelir. :16:

Menün güzel yine. :46:

Kizlar affiniza siginarak birsey paylssmak istiyorum 5. Takimda paylasim yok bir uye disinda aktif kimse yok oda hakli olarak baska takima gecmek istedigini soyluyor .gunlerdir takip ediyorum onlara motive icin destek olacagimi yeni uye almalari gerektigini soyledim ama kimse olmadigi icin ben kendi kendime yazıyorum resmen . Ben elimden geleni yapmak istiyorum baska takimdayim ama orasi toparlanana kadar orayada yazsam yeni uye alsak olur mu yoksa takim kapanmak uzere destek olabilirim

Kaptancim bilgin oldun istedim paylasim alanina yazdim yazik nsrin diye bir uye kalmış oda gitmek istiyor zayiflamak icin o takimi secenler sallantida bir takima kabul edildikleri icin zayiflamaktan vazgecmemeliler diye düşünüyorum ben senin uyen olup onlarada gaz vermek istiyorum firsat buldukca tabi orda kimse yok suan o ayri affina siginarak yazdim paylasimada.

Bende iş yerinde müsait oldukta menülerimi oradada paylaşır menülere yorum yaparım.
O takımı ayağa kaldırabiliriz bence. Sonuçta oradada yazarak bu takımdaki ortamı yaratabilriiz.

bugün asmye bi geldim denetleme ekibi.benim sevgili hastalarım şikayetçi olmuslar ne zaman gelseler ben yokmusum.saat 9:30-10:30 süt iznim var yaklaşık 4-5 aydır ne izin ne rapor aldım.bir türlü süt iznini sindiremediler.hasta girişleri saatleri var ordan görülüyor zaten ben uymusum.tutanak tutuldu süt izni saatinde kullanılıyor diye.ama canım cok sıkıldı.başka dr arkadaşlar kafadan günlerce kaybolur.kimse onları arayıp sormaz :19:
artık bazı hastalarıma diyorum lütfen dogurma ihtimali olmayan bir erkek dra kaydınızı aldırın.

Sıkma canını. Sen HAKKIN olanı kullanıyorsun. Onların şikayeti gayette önemsiz. Üzülme lütfen.

Yine yazdiklarim ucarsa bi ta yazmiycam kk tehtit ediyim belki gitmez :9:

Kaptancim supersin gecmis bile yapmis afiyet olsun :16:

Evet edacim et oldu ust uste malum ev hanimi olunca mecbur basks yemek yapmadim et yedim cope dok.ek istemiyorum yazik gunah onu bulamayan cok kisi var yinede artti daha isinmszdida kediciliklrre gonderdim kocacimla soylene soylene gotti az yapsanda beni kedi pesinde kosturmadan diye bizim sokakta pek kedi yok bulmadan gelme diyorum da :9: bugun salatami yaptim sabahtan sos eklemedim strecledim dolapta aksam hafif gececek tarti bana gulecek :16 :

Yine yazdiklarim ucarsa bi ta yazmiycam kk tehtit ediyim belki gitmez :9:

Kaptancim supersin gecmis bile yapmis afiyet olsun :16:

Evet edacim et oldu ust uste malum ev hanimi olunca mecbur basks yemek yapmadim et yedim cope dok.ek istemiyorum yazik gunah onu bulamayan cok kisi var yinede artti daha isinmszdida kediciliklrre gonderdim kocacimla soylene soylene gotti az yapsanda beni kedi pesinde kosturmadan diye bizim sokakta pek kedi yok bulmadan gelme diyorum da :9: bugun salatami yaptim sabahtan sos eklemedim strecledim dolapta aksam hafif gececek tarti bana gulecek :16 :

bluecum gecmiş olsun.
gamze heyecanın daim olsun hiç eskimesin
mervecim ben yaşlandım galiba planların beni aşar cinsten belkide eşim bu konuda kafa dengi olmadığından.onun çalışmaması benim çalışmam herşeye balta vurdu.bana sen hediye almıyorsun desem iş senin paranla sana almaya gidiyor.aslında onun açısından zor oldugunu biliyorum ama ne yapayım maaş kartım kredi kartım herşey onun elinde emrinde.ben kazanıyorum bahsi gecmez.bu durum 2miz açısındanda sıkıcı inşallah bir an evvel iş bulup çalışır.
dilkecim Allah gönlüne göre bir ev nasip etsin tatlım
banuuuu nerdesin.

İnş iyi bir iş bulup çalışır. Bankalara falan başvursa :26: Olmuyorsa da en azından kpss a kariyer kadrolarına çalışsa hazır menü bilgiler tazeyken güzelde olur aslında. İŞ bulamazsa bile kardır bence.:34:

Bende iş yerinde müsait oldukta menülerimi oradada paylaşır menülere yorum yaparım.
O takımı ayağa kaldırabiliriz bence. Sonuçta oradada yazarak bu takımdaki ortamı yaratabilriiz.

Aynen canim ama uyede bulmali zira kinse kalmamis

Aynen canim ama uyede bulmali zira kinse kalmamis

Kizlar affiniza siginarak birsey paylssmak istiyorum 5. Takimda paylasim yok bir uye disinda aktif kimse yok oda hakli olarak baska takima gecmek istedigini soyluyor .gunlerdir takip ediyorum onlara motive icin destek olacagimi yeni uye almalari gerektigini soyledim ama kimse olmadigi icin ben kendi kendime yazıyorum resmen . Ben elimden geleni yapmak istiyorum baska takimdayim ama orasi toparlanana kadar orayada yazsam yeni uye alsak olur mu yoksa takim kapanmak uzere destek olabilirim

Kaptancim bilgin oldun istedim paylasim alanina yazdim yazik nsrin diye bir uye kalmış oda gitmek istiyor zayiflamak icin o takimi secenler sallantida bir takima kabul edildikleri icin zayiflamaktan vazgecmemeliler diye düşünüyorum ben senin uyen olup onlarada gaz vermek istiyorum firsat buldukca tabi orda kimse yok suan o ayri affina siginarak yazdim paylasimada.

Back
X