Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ne iyi yaptın Şulecimmm inş yapılacak çok işin yoktur sanırım mutfak var sadece 10 dk mutfak 10 dk muhabbet yap çok geç uyumanı istemem bitanemm

ay şulecimm hiç sorma bende ilk gittiğimde 44 yaş deyince ay nasıl üzüldüm sonra 39lara felan indim ama hedefim 18

aynen tatlım benim hedefimdeee

Ne iyi yaptın Şulecimmm inş yapılacak çok işin yoktur sanırım mutfak var sadece 10 dk mutfak 10 dk muhabbet yap çok geç uyumanı istemem bitanemm

aynen tatlım benim hedefimdeee

Yok kuzum ne mümkün 10 dak bitmez benim işim ya ben mi beceriksizim çok mu detay yapıyorum bilemiyorum ama her yemek sonrası 1 saat mutfakdayım.. Kocamda yok onun rahatlığıyla oturuyorum birazdan gelir kaçarım zaten yavaş yavaş. Gece yoklar yatarım ama bi sizi

Bloğunu görmesem bereksizsin derdim ama maşallahın var tatlım o mamaları yapan biri asla beceriksiz olamaz eşin gelince yaparsın o zaman

Son düzenleme:

Benimkide dalga geciyor benimle eger zayiflarsan internete yaza yaza zayiflayan ilk kisi olarak ginesse girecen diye bende diyorum canim senin veremedigin motivasyonu ordaki bacilarim veriyor

tesekkür ederim canim
sende süpresin,kacamak yapmadigin icin
Kaptan alkisliyorum seni kilo vermenin en buyuk zevklerinden biride olmayan kiyafetin cuk diye ustune oturmasi
tesekkür ederim canim..darisi hepimizin basina
Sütlü kahve iç sen olmazmııı yanına birde kayısı verdim hadi anlaşalım :13:
bencede güzel teklif
insallah canimsin..giremedigimiz her kiyafete girelim

benimki kullanici adimi bilmiyo,bilse kontrol eder
evet canım ya kosturmadan acıktıgımı bile anlamadım

saatlerce dolaştık cnm

süpersin canımmm

benimkide aynııı:26:
tesekkür ederim canim
hepsi aynimi bunlarin
canim o kurabiye cok siritiyor orda..gereksiz olmus yani
Hos geldin canim
taninmaktan degilki,elimi görürler diye kiskaniyor,elimi gören kolumu kapacak sanki
Ausum hos geldin canim
öyle faydaliyiz iste biz..
gelmek istersen yerin hazir biliyorsun
afiyet olsun canim..göcmen sosu ve sevketi bostan ne canim:44:
iyi aksamlar canim..kolay gelsin..ben cok begendim
ayy tıpkı ben.kahve ve tatlı.ama ben özellikle bittere takmıstım yanında.sanki hayatımın tek lüksüydü.
bir ben sevemedim bitteri galiba..aci aci
hg canım profilimizdekileri arkadşlarımız harici kimse göremiyordu değilmi:26:
bende öyle biliyorum:26:
Ablam nekadar bonkorsun koskocabir kayisi:)
Ablayla dalga gecilmez..tas olursun tas

çağlanın kulakları cınlasın ders çalışıyormu acaba bana bugün ders dedi eteklerim tutuştu yine az evvel üriner sistem taşları ve verem konularını sınavlarıyla beraber bitirdim.
tebrik ederim canim..süpersin
Ay bacim bitter ne bayilirim bigun gelde kahve keyfi yapalim
aaaa yok artik..kötü örnek olamk yok

haklisin cnm

Eki Görüntüle 934356
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 6 ziyaretçi)

Sweetdimple, kelebekolacam+, erigim, ayulduzz

hadi bakalım buyrun sıcak sıcak
tskrlr
Oooyyyy oyyı kuzum dertliyim bu konuda iyi bir hoca olmdan ben hiçbirşeyi yapamam her yerimde ayrı bir sıkıntı 35 imde 70 ilk gibiyim zaten diyetisyen ölçümlerinde biyolojik yaşım 47 çıkıyor
üzülme canimsin..hepsi gececek

uygulamak lazim aslinda

Benimkide dalga geciyor benimle eger zayiflarsan internete yaza yaza zayiflayan ilk kisi olarak ginesse girecen diye bende diyorum canim senin veremedigin motivasyonu ordaki bacilarim veriyor

Bizden kıskanıyo olmasın seni cevabını beğendimmm hemde çokk motivasyon gerçekten çok önemli

Aynen bu sira fec hic takilmiyorum kizlar soruyor onceligim takimimla birliktr zayiflamam diyorum

Bloğunu görmesem bereksizsin derdim ama maşallahın var tatlım o mamaları yapan biri asla beceriksiz olamaz eşin gelince yaparsın o zaman

teşekkür ederim çok kibarsın canım benim. Gaza geldim bakk Evet becerikliyim diyşp hop diye kalkarım şimdi ben ( sihirli değneği olan mı vardı bizim takımda 2 dk kullanıp vericim )

Bekledim bekledim sihirli değnek falan gelmiyor ben en iyisi kaçayım yarın için yemek hazırlığı yapıp mutfağımı toparlayım. Kızlar hoş sohbetler size öpüyorum

Hoşgeldinnn canımcımmm bencede ablaya itiraz olmaz dimiii

şevketi bostan ege bölgesine özgü bir ot canım çok faydalı

ben tam bir otçuyum

terbiyesine un yerine irmik koyuyorum sadece

göçmen sosuda bir tür kahvaltılık yazdan yapmıştım közlenmiş patlıcan közlenmiş kırmızı biber domates sarımsak sirke kaynatıp konserve yapılıyor kahvaltıda seviyorum

teşekkür ederim çok kibarsın canım benim. Gaza geldim bakk Evet becerikliyim diyşp hop diye kalkarım şimdi ben ( sihirli değneği olan mı vardı bizim takımda 2 dk kullanıp vericim )

Bekledim bekledim sihirli değnek falan gelmiyor ben en iyisi kaçayım yarın için yemek hazırlığı yapıp mutfağımı toparlayım. Kızlar hoş sohbetler size öpüyorum

Keşke olsa da versek tatlım 2 dk da halledersin şimdi sen iş sendne korksun bence kolay gelsin bitanemm

sorma canım ben sabah ki sandviçi yazmamak için hala menü paylaşmadım çaktırma

canım banum naptın sen o alıntıladığını alıntılamadım iki sayfada o kaplar diye bölmeli kap bulamazsam isterim canım senden çok sağol bitanem
Yok kiz ama sut tozlu
bi ünlü vardı adını unuttum yabancı bi unlu işte krema demek zararlı yağ demek hayatımdan kremayı çıkararak bile zayıflayabilirsin demişti ki . bende kremasız içmezdim buraya gelene kadar şimdi süt alıp dolaba koyuyorum ısıtıp yapıyorum ayrıca ben işyerinde yapıyorsam sende evde yaprsın dimi canım

ay şulecimm hiç sorma bende ilk gittiğimde 44 yaş deyince ay nasıl üzüldüm sonra 39lara felan indim ama hedefim 18

Oooyyyy oyyı kuzum dertliyim bu konuda iyi bir hoca olmdan ben hiçbirşeyi yapamam her yerimde ayrı bir sıkıntı 35 imde 70 ilk gibiyim zaten diyetisyen ölçümlerinde biyolojik yaşım 47 çıkıyor
ayy benim gittiğim diyetisyen mi arızaydı acaba benim ki niye geldin demişti bırak biyoljik yaşı

Eki Görüntüle 934356
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 6 ziyaretçi)

Sweetdimple, kelebekolacam+, erigim, ayulduzz

hadi bakalım buyrun sıcak sıcak

Ayferimmmm hoşgeldinnn canımmmm

hoşbulduk canım çaylar soğumamış alıyım bi bardak . geldimde helene pasta kremasını msj atıyordum. kocamın tarfileride bu arada pc aktardım yeni sitilde kitap yapılacakmış

ayy benimkide tanımadığın insanlarla akşama kadar konuşuyorsun benimle konuş diyor bende diyet deyince aman aşkım takma ben seni böyle beğeniyorum diyor

alıntılasaydın sayfalar çabuk biterdi seve seve bir bardak verebilirdim ama ziyaretçiler bitirdi hemen yapim sana sıcak sıcak

oooo kitap güzel olur hayırlı olsunnn inşallah bizde alırız hatıra olarak

kolay gelsin canımcım.bende kaçacam.ders gitmiyor.eşimde ben size gülünce şüpeleniyorsanki suç işliyorum alla alla.

göçmen sosuda bir tür kahvaltılık yazdan yapmıştım közlenmiş patlıcan közlenmiş kırmızı biber domates sarımsak sirke kaynatıp konserve yapılıyor kahvaltıda seviyorum
hmm bu sostan komsularım banada yaptılar. göçmen cok binada.bulgaristandan kçzleme makinesi getirmişler içi tugla döşeli bende istedim banada getirdiler.cok pratik.binadakiler cok kafalar.bir kaç istisna haricinde haftada en az 1 kere hepberaber toplanıyorlar.istisnalardan biride benim.çalışan olarak.yzaın çardaga kurdular düzeneği kavanoz kavonoz yaptılar banada yapmıslardı saolsunlar.cokta hos oluyor kahvaltıda.

kızlar iyi geceler ben yavaştan toparlayım ortalığı hepinizi çok seviyorum
kocam içerden şarkı söylüyor
Sevgilim
Yeşil eriğim benim

Feriğim fidanım feryadım
Hey benim zizil parmak
Memleket gözlüm

belli ki uyuma vakti gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…