Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben pazara gidiyorum kızlar özgür gezen tavuk yumurtam kalmamışşşgidip alıp geleyim sonrada sporumu yaparım gerisi allah kerim

ne iyi yapmissin canim.her firsatta burdasin..ohh kalabaligi bende sviyorum ama 3 cocukla artik pek kabul edilmiyoruz

canimsin ne özrü..sorumluluktan degil tatlim,dün arkadas listeyi getirdim,kardes takim diyince..bende haberim olmadigindan, takimlarimi karistirdilar acaba dedim
yoksa baska biseyden degil..tabikiside sorun yok

tam çıkış yaparken seni görüm canımmm tekrar girdim

tşkler anlayışın için bitanemmm olsun bundan sonra bu gibi durumlarda takıma yazayımki hepimizin haberi olsunn

pazardan istediğiniz bişey varmı

Ben pazara gidiyorum kızlar özgür gezen tavuk yumurtam kalmamışşşgidip alıp geleyim sonrada sporumu yaparım gerisi allah kerim
görüsürüz canim..al özgür yumurtalarini..
bizede özgür yumurta geliyor..oturdugumuz binada bir adam satiyor..2 günde bir defa getiriyor 10 tane..biz yumurtayi cok yiyoruz galiba

banucugum birde yogurt icin soracaktim,ne oldu yaptinmi..
ben dün nohut mayasini süzdüm ve kavanoza biraz ilik süt koydum..mayaladim..sanirim olmus,simdi dolaba koydum..aksama dogru onu süzüp tektat biraz sütle mayalayacagim..tutar heralde:44:
afiyet olsun canim..pismaniye iyi olmamis ama sen sporla yakmissindir onu

tam çıkış yaparken seni görüm canımmm tekrar girdim

tşkler anlayışın için bitanemmm olsun bundan sonra bu gibi durumlarda takıma yazayımki hepimizin haberi olsunn

pazardan istediğiniz bişey varmı

ekrandan uzatabilme imkani olsa isterdim bol yesillik ama yok maalesef

4 . mayalamamdayım şükür bu sefer becerdim bitanemmmm harika oldu 6, mayalamadan sonra çok sütle mayalayacağımm

tutar neden tutmasın

ne şanslısın keşke bizede getiren olsa bizde her hafta 25 yumurta gidiyor gerçi biz 2 kişiyiz

siz kalabalıksınız gayet normal bence

Tatlilarda yag orani fazla oldugu icin wc cikartiyor haklisin
Bence afiyet şifa olsun yağ değil kas olsun
Ama bence sen karataycılara sor hala karatay yapıyorsan :44:
Evrt canim zinciri kirmamak lazimmis
Ayfer sen tam bi cadisin sener sen ha Alkah senin diline dusurmesin bu hafta bi kilo veremede bak ne ediyorum ben sana
Kim ben mi
Torun baldan tatlidir diye bosa dememisler
benceeee dogum gunun ıcın ıncecık 1-2 catal yıyebılırsın ama ona gore ogunlerını ayarlayacaksın ertesı gun:))

Banucumda bir iji catal demis ama oyle bir demis ki hadi sikiyorsa ye :18:

Kaptancim ben gordun sanmistim hic aklima gelmedi valla şöyle mek :44:

Hosbulgum banucum bende marketten aliyorum bi firmanin guvenilir olanini

Aynen sekercım :)) bu arada koçişle 50 dakıka 3km yürüdük açık havada yemek sonrası kendımı cok aktıf hıssedıyorum suan :))

Bugnku menm
Ac karnina 1 brdk kefir 3 gunkurusu
Kahvlti sekrsz cy 1 cy brd kuruyms.bol marullu ve 1 hslnms yumurtali salata .10 ysl zeytn.biraz peynr 1 domats

İkindi ( arkadasima davtlydm) 1 kase salata 1 kucuck kase kisir
1 form cy
Aksm yok
2.5 lt su

iyigeceler kızlar anemlerdeydım eve gırer gırmez kosubandının uzerıne cıktım tempolu yuruyusumu yaptım yedıgım mantıyı erıtmısımdır ınsaallah

menum
kahvaltı bol yesıllık 1,5 dılım cavdar ekmegı ,beyaz peynır,4zeytın ,bir tatlık.bal,bir t.k tereyağ
ara sutlu neskafe 3kayısı kurusu
ara 10 kuruyemıs bır muz
aksam yemegı bir kepce corba,1 tabak mantı ,tursu,salata,ayran
ara bol cay, bır bardak ayran
3 lt su, bir bardak bıtkı cayı
sabah 20 dakıka leslıe,aksam 30 dakıka tempolu yuruyus

cok ama cok az olmus

aynen sekercım :)) bu arada koçişle 50 dakıka 3km yürüdük açık havada yemek sonrası kendımı cok aktıf hıssedıyorum suan :))
ay ne guzel canım bende bayılırım dısarda yurumeye tek basımla yurursem kafayı bosatırım esımle yurursem konusa konusa terapı gıbı gelır bıze ama bu sıra pek fırstımız olmuyor
pismanıye ama sporla ucmustur o
bol su ve kacamaksız dıyet yaparsan ıkı gunde yerlesmeden gıder o zararlı maddeler vucudundan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…