- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
günaydın kızlarr
bugun çok işim var kaç gündür tembel tembel oturuyorum bugun temızlık yapıcam dün camaşırları yıkamıstım toplanıcak katlanıcak utuler yapılacak, bulaşık makınesı bosaltılacak çokk işim var ve yarında evlilik yıldönümümüz
ay cok üzüldüm ya 1 aylık bebek tıkanmıs.annesine sordum baba sigara mı içiyor evet dedi bende içiyorum.ben o bebege ne yapsam bos yanında içmeselerde istanbul gibi biryerde zaten hava kötü birde evde 2 tane sigara içen.
tatlım yarım paket verıyor yanı 3 adet ama sunta gıbı olandan 5 adet:)
Kolay gelsin canımcımmRabb'im nice yılları beraber geçirmenizi nasip eder inşallah.
teşekkür ederim kızlar, aminnndaha nıce gusel yıldonumlerınız olsun tatlım askınız sevgınız muhabbetınız bololsun hayırlısıyla
ay cok üzüldüm ya 1 aylık bebek tıkanmıs.annesine sordum baba sigara mı içiyor evet dedi bende içiyorum.ben o bebege ne yapsam bos yanında içmeselerde istanbul gibi biryerde zaten hava kötü birde evde 2 tane sigara içen.
Eda birşey sorucam yazdığın detoks diyetinde ananas yerine başka meyve yiyebiliyor muyuz :) büyük bi market var akşam oraya bakıcam ama bulamazsam ananasın alternatifi var mı :) pazarlık yapıyor gibi hisettim kendimi :)
hayırlısı canım kısmetinde varsa döner dolaşır bulurKader dedikleri bu olsa gerek, ne güzel şimdi çok mutlusunuz
Bugün silkelendim kendime gelmeye karar verdim. Menülerimi de yazıcamm yanlışlarımı göreyim diye eski nora geri dönmeli :) hayırlısı diyorum tek tesellimiz bu değil mi zaten? hayırlısı buymuş demekki.
birinci sıraya beni yazın beni herşey bebek içinaslında grup içinde bir ayda 8 kilo gurubumu kursak acep.8 olmasada en az 6 veririz.
amin canım yerim senin ufaklığı yiyerimmmkızlar dün miniğim yürüdü.ay ne tatlı oldu ya.gel anne gel diyor sürekli.elimden tuttuyor beni gezdiriyor.okadar sevimliki.
ayfercim şekercim sahgulcum Allah sizede nasip etsin.
canım ben 70 in altındayım bence ben hergün 30dk yürüsem olur galiba :26: çikolata kistine tv usg normal çıktı burda da haftaya reglim bitince ca 125 istedi birde benim hastam internetten araştırıp morel bozmayacak dedi bende ne mumkun gelir gelmez baktımtatlım rabbımden hayırlısı cıkolata kıstı cokta kotu bısey degıl gozun korkmasın tatlım veren rabbım olduktan sonra hersey boş.benım lıstelerıme bakabılırısn tatlım bırde gun asırı yartım saat yuruyusum var. bol su ve yogurt sut bunlar cok onemlı tatlım
bağır canım bağır bugun hastaneye yürüyerek gittim ceza olsun bana ohhhh 40dk ama çok soğuktu dönüşe dolmuşa bindimMaalesef kaptann cezaaaa diye bağıracağım.
Hastanede Allah yardımcın olsun. Haberleri bizimle paylaş lütfen
geröekten bilmiyor beni önceki gün o kadar korkutmalarına değmezmiş meğer bakalım şu testide veriyimde reglim bitinceValla canım bütün kurallara harfi harfine uyarsan verirsin garanti yani.
Bazı doktorlar ne dediğini bilmiyor cidden.
Sunta gibi olanı çayla çok seviyorum :) bazen kahvaltı yapamıyorsam 1 paketi kahvaltı yerine yiyorumm :)
Eki Görüntüle 955806 Eki Görüntüle 955808 Eki Görüntüle 955803 Eki Görüntüle 955802
kızlar dün evlilik yıldönümümüz dü bugun de doğum günüm iyi ki doğdum gördün mü 28 oldum :)
bunlarda aşkımın işyerime gönderdiği pasta ve evde beni bekleyen çiçekler :)
şu stresli günlerde çok iyi geldi birde kolye almış sağolsun hakkını ödeyemem benimde ona bir jest yapmam lazım
fikri olan var mı ?
ay allahım sunta haa
kızlar ben gidiim evi süpürüp güzel mamalar hazırlayım dimi çok iş var beni bekleyen akşama birde görümcem geliyor samsundan bizdeler bir hafta çok yoğun çok bu arada msj sayım kaç oldu ki kaptancımm beni boğacak yarına kadar zayıflamam lazım 64,4 çıktım sabah söz kaptan yarın sabah daha az çıkacağım bugun edanın detoksunu yapıyorum edacım bu kaç gün böyle regl bitene kadar mı
dip not : dr ca125 sonucuna kadar kırmızı eti çıkolatayı karbonhıdratı( tam buğday ekmeği hariç) yasakladı
Ayy canımm bayıldımm yaa ikisi de çokk güzel Allahım nolur kocamm romantik olsunnbayılıyorum böyle şeylere :)
Doğum günün kutlu olsun canımcımm nice senelere inşallah :)
Haftalık canım. Sen benim yazdığım detoksu uygulayabilirsin bir hafta mesela.Sonra başka menüye geçersin.
Kırmızı et yerine balık ve tavuk yiyebilirsin
ben çağdaşta buldum canım yakınında varsa orayada bakGamzecim ananası migros real carrefourda falanda bulabilirsin. mutlaka vardır.
Ananası değiştirme lüksün ise yok maalesef
ayfer
eda
yasemin
varmı başka 1 ayda sekiz kilo vermeye niyetli.nasıl yapalım kızlar.ayfer sen edanın verdiği listeyi mi uygulayacaksın.yarın tartı gününde başlasın.4 hafta sonra cuma günü bakalım sonuc ne olacak.
Havanın soguk olması bni çok etkıledi şükür dün 1.5 lt cıkabıldım ama dedgign gibi cogaltıcam canm bnm:))Pilavı bırakmalısın. 1 dilim ekmek daha sağlıklı unutma.
suyunuda arttırmaya devam et. Hava çok soguk bende zorlanıyorum ama içiyorum.
İlk yürüme zamanları o kadar güsel oluyo ki sanki yürümek olaganüstü bşi gibi geliyo insana her hareketini izliyosun a el salllıyo aaaaa de de de dedi yok baba diyo niye anne demiyokızlar dün miniğim yürüdü.ay ne tatlı oldu ya.gel anne gel diyor sürekli.elimden tuttuyor beni gezdiriyor.okadar sevimliki.
ayfercim şekercim sahgulcum Allah sizede nasip etsin.
Kızzz kursakk mı napsakkkk cok iyi olur tallahiaslında grup içinde bir ayda 8 kilo gurubumu kursak acep.8 olmasada en az 6 veririz.
Ahh bebegim bizimde bugun ewlilk yıl dönümüz ama malesed ewde yatılı misafir vargünaydın kızlarr
bugun çok işim var kaç gündür tembel tembel oturuyorum bugun temızlık yapıcam dün camaşırları yıkamıstım toplanıcak katlanıcak utuler yapılacak, bulaşık makınesı bosaltılacak çokk işim var ve yarında evlilik yıldönümümüz
Anne baba olmak bu degil fedakarlık yapmak merhamet göstermekay cok üzüldüm ya 1 aylık bebek tıkanmıs.annesine sordum baba sigara mı içiyor evet dedi bende içiyorum.ben o bebege ne yapsam bos yanında içmeselerde istanbul gibi biryerde zaten hava kötü birde evde 2 tane sigara içen.
Kız gamze varya acayip güldüm he :)))Sunta gibi olanı çayla çok seviyorum :) bazen kahvaltı yapamıyorsam 1 paketi kahvaltı yerine yiyorumm :)
ben varım ismim tubiş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?