Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kuzum oncelikle gecmis olsun kiyamam kesinlikle haklisin ben aktif olacagima menulerimi paylasicagima spor yapicagima kacamak yapmiyacagima yaparsamda cezami cekicegime SÖZ veriyorum ha ayrica hedefim 70 li rakamalar olmazsam esek gibi aniracagimaSOZ veriyorum:)

Herkesden eksiklerini tamamlama yolunda sozlerini bekliyorum mesala gozdecik soz verdi gezide diyeti patlatmiyacagina yokmu artiran arkadaslarrr

Bacim benim fikrim sobaya nekadar dogru ve sik yakit atarsan okadar alevli hizli yanar vucudda ogle iki ogun yemek metoyu yavaslatiyor helede 7,8 saat yemeyip doyana kadar yemek hele spor yoksa.ben arali anali menulerden yanayim kacamak yapilmadimi ne guzel kilo veren arkadaslarimiz oldu diyetisyen esliginde

sana cok katılıyorum cnm benım doktorumda oyle dedı ara yapmassam meta duzgun calışmazmış

Keferimden ictim bi cay bardagi koyun peyniri tadinda ondan beyenmemisim ben:)

tombik tırtıllar benım 2 lt su bıtmek uzere hadı bakalım su ıcın bundan sonra sıze tombik tırtıl dıyecegım çizgimizi bozmayalım lütfen artıkın toparlanalım

canım benım burun kanamasını ihmal etme sakın benımde 1,5 sene önce kanadı bi kaç kere, kbb doktoruna gıttım kılcal damarların genişlemiş yakmamız lazım dedi ama yaktırmadım iyikide yaktırmamışım meğersem trombositimin çok düştüğü dönemde kanıyormuş çokk sonra anladık tabıkı, mutlaka uzman bi doktora görün

3.mintika 353. Aclik oyunlari bireysel dereceler

etap birincisi............% 1.41....Küçük kelebek hilos
Etap ikincisi......% 0, 98....karatay ustasi banuuu
Etap üçüncüsu .......% 0.90......Tuğba.

3.mintika 353. Aclik oyunlari bireysel dereceler

etap birincisi............% 1.41....küçük kelebek hilos
Etap ikincisi......% 0, 98....karatay ustasi banuuu
Etap üçüncüsu .......% 0.90......tuğba.

yupyy 3.olmuşum haftaya kesın bırıncı benım hadı bakalım:)varmı benle ıddalasan

353. Etapin cezalilari

Blue:- 1, 2 ********
Gozde: -1, 1*******
Ayfer: -0, 5 *******
Dilek:-0, 5********
Yasemin: -0, 3****
Ahsen:-0, 3*******
Çağla:-0, 28*******

Kizlar bunlar alinan kg miktarlari karsilarina cezalarini yazabilirsin ortak kararla]

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok haklisin kaptanim butun cezalari kabul ediyom

kızlar ben bugün ve yarın 2 günlük ayran aşı detoksu yapcm.kaç zamandır yapcm diyodum yapmaktan vazgeçiyodum. şu direncim kırılsın çatırrrrrrrrrrrrrrr çatırrrrrrrrrrr çatlasın artık ya
bende bi detox yapacam ama çikolata detoxumu yapsam.en iyisi kan hapı içeyim yoksa karnım çatlayacak.karnım cok şişti yaaaa

kızlar gunaydın benı eklermısınız 2 kılo vermısım cıkmam gerekıyor
tebrikler canım.

üzülme kaptanım.benide dürt.hani menü diye.ama inan ben bu hafta bunu hak etmedim.

günaydın kızlar 10 gündür adet olamama rağmen 400 gr gitmiş çok sevindimmmmm

Eki Görüntüle 1031021
tebrikler canım demekki direncin kırıldı.

erikcim çorapmı o kız ben tokamı bile çıkarıyorum
Bu kadar kilo alan olursa verenlere yazık oldu ki şu anki paylaşanların ortalaması 0,12 gibi bir durum.. cidden motivasyon düşer.. ben çok etkileniyorum bu durumlardan söliyim, yazık oldu verdiğim kilolara
öyle düşünme minik kelebek.

Selam bayanlar hayırlı cumalar...
Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Sevgili ayfer kaptanlıgın hayırlı olsun.
hayırlı cumalar hoş geldin edacım özledim seni.

Erigim ben bidaha bu hilalin dilini dusmem:))aletimde gelmis havada karada haftaya kilomu veririm ama seni bilemem sen ben kadar iradeli degilsin:)
tutmayın dileği...d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…