selam bacular
uğrayamıyorum uğrasam yazamıyorum pc böcüklü hala format atamadı koçiş bilgisayar mühendisi kendileri fakat terzi kendi söküğünü dikemezmişya ,işten bize fırsat kalmıyor.
bacularım 2 gündür çok kötüyüm midem ağzımda dolaşıyorum reflüm ülserim gastrit hepsi şahlandı sanırım.
buz gibi bir hava var istanbulda kar yağdığında böyle olmamıştı kemikleri donuyor insanın.şans 2 gündür araba bozuldu sanırım aküsü bitti.diğer arabaya cesaret edemedim hava soğuk durakta taksi olmuyor yolda bekliyorum yok taksi bulmak ölüm. donduk bizim canavarla.
böyle olunca benim sinüzitte şahlandı 2 gündür gözümü açamaz oldum başım ağrıyor felaket.hep yatıyorum.
ne yedim ne içtim bol bol süt içtim azcık tavuk tırtıkladım.minik poğaçalardan yapmıştım 3 tane ondan yedim(baş parmağımdan küçük) yemez olaydım margarinde tetikliyormuş reflüyü
akşama yiyebilirsem sadece yoğurt yiyeceğm
k-fleks yiyorum bazen bende sabahları ama oda tahıllıya ödem yapar diye korkuyorum.bide daha çok acıkıyorum öğlene tatlı istiyor canım deli gibi. bende bir gariplik olduğu kesineyvahedigeldismileeyvahedigeldismilemafoldumben
hepicinizi öpüyorum erkenden yatacağım görüşmek üzereŞenizŞeniz