- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
reyyan gercekten cok farklı cok bilmiş cok cilveli.bi okadarda mızmız.ama yavrum kabızlıktan makattaki yaradan cok cekti o dönemden kaldı mızlama huyu.ben evdeyim izindeym 2 gündür eşimle birbirimizi yiyoruz.
hekimler derneginin bogaz turu varmıs iftar programı ona gidelim dedim olmaz dedi ben gideyim dedim nerdede gideyim dedim.bi sıkıntı bastı adamı diyorum ya bana deki gitme bitanem gıkım cıkarsa neyim ama yok suratsız bi şelikde git dedi.iiçime sinmedi büyük kızıda götüreyim dedim orda ipler koptu.yahu 4 yıldır istanbuldayım böyle bir fırsat gecmedi elime bunuda deyince vay efendim ben seni gezdirmiyormuyum amannnnn.anlamıyorkii mesele gidip gitmemek değil.bazı şeylere anlayış göstermek.bir dokun bin ah işit gibi oldu ama.bunca emege bunca sabır göstermeye anlayış bekliyor insan.cok canım sıkılıyor cokkk.dün saat 11de yaptım iftarımı.su bile koyasım gelmedi ağzıma.
Banucum hakli canim sanirim ise giremedigi icin gergin ondan biyle sanirim. Sende haklisin surat yapicagina gitme desin kibar kibar ama erkekler iste canim.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü