- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
İftara kadar o moddayımherkes battaniye altında sanrıım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İftara kadar o moddayımherkes battaniye altında sanrıım![]()
ayy demi tüm türkiye sogukherkes battaniye altında sanrıım![]()
hepimiz için inşallahhayyy darısı başıma şu çuval büyüklüğündeki pantolonlarım bian önce düşsün popomdan
oruç menüsü güzel kaptancım.kAN sonuclarında iyi gelir inşallahMenüm
Sahur
1 haş yumurta, 5 tane çeri domates
1 dlm peynir,5 zeytin,roka,2 dlm ekmek
İftar
1 kase mercimek çorba
10 dk ara
2 parça tavuk,3 yk pırasa,bol salata,1 dlm ekmek
Ara
2 tane kivi
2 lt su
Spor henüz yok ama yapıcam inşallah
Sağol canım inşallahhhayy demi tüm türkiye soguk
hepimiz için inşallahh
oruç menüsü güzel kaptancım.kAN sonuclarında iyi gelir inşallah
Ben burdayım spor üstüne duş alınca uzadı bayaEee kızlar nerdesiniz sayıcam bu hafta mesajları katılım iyce düştü vericem sarıkartları valla![]()
Ne için tahlil veriyosun canım diyetisyene mi gidiyodun?Sağol canım inşallahhh
Canım bende senin gibi ben yapamam dedim diyetisyene oda başta günde 3 küp şekerle başladım sonra şekersize geçtim gayet rahatım hatta şekersiz daha güzel geliyor tadı bana artıkBen de nescafe den türk kahvesine geçmek istiyorum ama şekersiz türk kahvesinin tadı hiç hoşuma gitmiyor nabsam şekersiz nescafeye devam mı etsem yoksa az şekerli türk kahvesi mi içsem
Aminim hepimizin başınaayyy darısı başıma şu çuval büyüklüğündeki pantolonlarım bian önce düşsün popomdan
Canım benim bu gün başım çok döndü bir uyku haliyle gezdim durdum şimdi daha iyimEee kızlar nerdesiniz sayıcam bu hafta mesajları katılım iyce düştü vericem sarıkartları valla[/QUOTE
Evet canım diyetisyene gidiyorum ama kan onun için değil rahatsızlıklarım var düzenli kontrol oluyorumNe için tahlil veriyosun canım diyetisyene mi gidiyodun?
Afiyet olsun canımherkese iyi akşamlar
ben bugünde tatildim ama bir kere açıp bilgisayarı giremedim bu oğlan bitirdi beni
menüm
sahur:
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt içinde 2 yemek kaşığı müsli
bolca su
iftar:
1 kase tarhana çorbası
1 tabak karnabahar yemeği
1 avuç leblebi çay
bugünlük bu kadar kapattım yeme içme faslını
Hoşgeldin canım kendinden bahsetsene kaç kilosun hedefin kaçgeldim, zayiflamak istiyorum ama tek başımayken zor beraberlik motivasyon olsa eminim çok güzel şeyler olucak..
Canım benim daha çok küçücüksün verirsin tabiki maşallah boyuna göre iyi aslında kilon
Tamam canım hoşgeldin oxaman tekrar aramıza, iki hafta deneme süresi var katılımın ve menü paylaşımına göre listeye alıcaz canın inşallah güzel vakit geçiririzsahgull tamam okudum kabul ediyorum.. belki haklısın ama zayıflayip kendimi hafif hissetmek istiyorum :)
Geçmiş olsun canım inş güzel çıkar tüm değerlerinEvet canım diyetisyene gidiyorum ama kan onun için değil rahatsızlıklarım var düzenli kontrol oluyorum
Kanda trombositlerim düşüyo