Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

:))))canımsın ramazan dolasıyla diyete ara verdim bu kadsr aç kalınca iftara kısamıyorum valla bayramdan sonra dinlenmiş olarakta tektar başlıuacam inşallah

Selam kızlar nasıl gidiyor ben yiyip içip yatıyorum kılo almadım cok fazla ramazqn bitimine daha fazla almam inşallah

hemen menümü yazayımda dışına çıkmayayım çıkarsam uğrar düzeltirim
iftar
çorba salata erik suyu yaz türlüsü
arada dondurma şekersiz çay dondurmayı abartmadan yiyorum
sahur yumurta salatası peynir zeytin domates salatalık el kadar pide şekersiz çay

nazlı türkiyeye az kaldı bilirim gurbetten vatana dönmenin heyecanını ve geri dönmenin hüznünü

Ahh ahh sorma ecemavi 'm. Aklima bazen donus geliyo strese giriyorum. Daha gitmeden donusun sıkıtisini yasiyoruz.

ankara çok sıcak çok şükür evdeyiz dışarda olupta oruç tutana ALLAH yardım etsin
Ya annemler Hataydalar duramiyor kadincagiz mutfaga giresim yok iftarlik hazirlamaya diyo. Cok sicakmis Turkiye. Bizim buralarda soguk soylemesi ayip mont giydik bugun

Slm kizlar:) o kadar yogun bir temponun icine dustum ki anlatamam.k.bakmayin giremiyorum ama okumaya çalışıyorum hergun.

kızlar nasılsınız ramazan beni baya sarstı bu ara içim almıyor yemeği bakalım cuma günü kaç geleceğim :) bu arada bizim seminerler başladı çok sıkıcı geçiyor

Ya annemler Hataydalar duramiyor kadincagiz mutfaga giresim yok iftarlik hazirlamaya diyo. Cok sicakmis Turkiye. Bizim buralarda soguk soylemesi ayip mont giydik bugun

Aynen çok sıcak hele bugün daha da sıcak

kızlar nasılsınız ramazan beni baya sarstı bu ara içim almıyor yemeği bakalım cuma günü kaç geleceğim :) bu arada bizim seminerler başladı çok sıkıcı geçiyor

Bende yiyorum sonra midem bulanıyor yediklerimden ya Allah kolaylık versin cnm

bizde arabistanda ocak ayında denize gidiyorduk
seni gelince bir sürpriz bekliyo sıcak adanada 50 bulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…