• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benim uygulagim diyet listesi su sekild
Kahv:2 dilim ekm.1 dilim peynir domates saltalik 4 zeytin ve yesillik
Oglen: 1 su bard sebzw yemg. 1 su barg yogurt 2 dilim ekmek salata
Aksam:oglen menusunun aynisi
Ara ogunlerde 1 meyve aksam yemeginden sonra hicbirsey yemiyorum
Yemeklerim 1corba kasigi yagla pisiyor

10 gunde bir bonusum var istedigimi istedigim kadar yiyorum vucudu sasirtmak amaciyla
Yasin boyun kac tatlim güncel kilon ve hedefin

Menü de gayetgüzel görünüyor diyetisyenemi gidiyorsun
Belin nasil en azindan yürüyüs yapabiliyorsundur insallah

Hergün aksamda menünü suyunu ve sporunuda Liste olarak yazman gerekiyor

Azimle ve sabirla devam edersen hedefine ulasirsin

merhabalar, aranıza az evvel katıldımm :) ne kadar güzel yıllardır süren bi topikmiş bu hiç farketmemiştim. halbuki çok uzun yıllardır kk üyesiyim. (tabi 1 kaç tane hesabım oldu o yüzden bu yeni olan, tarihine aldırmayın :) ) cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz, her sabah bir önceki günün diyet ve spor bildirimi sanırım. bunun dışında dikkatimi çeken başka bi önemli kural görmedim. bu arada ben bugun başladığım için nasıl hasaplayacağız. bildirimi cuma mı yapacağım. 58 kg ım şuanda..

Nasıl gidiyor cnm kilo falan aldın mı aynı mısın
slm canım kilo durumum canım isteyince yiyorum sonra bir iki gün dikkat ediyorum haftanın 2 ya da üç günü 45 dakikalık yürüyüş diğer günleri 45 dk lık plates yapıyorum.Kilo verdim ama istediğim gibi şekillenmedim plates acayip işe yarıyor ama

Hosgeldin cnm
Daha önce hic takimlarda yarismiydin
Fazla kilon yokmus kisa sürede hedefine ulasirsin eminim

Menünü ertesi güne birakman gerekmez aksamda yazabilirsin

Evdemisin calisiyomusun biraznkendinden bahsedermisin

Bende zuhal 9.takimdan 45 kilo vererek mezun oldum son zaman Biraz geri aldim ama
Kendimi toparliyorum
S shameless35

Son düzenleme:
Ben 36 uasindayim.95, 5 kikoyum boyum 160 hedefim 70 kiloya ulasmak.daha once gittigim bir diyetisyenin verdigi diyet listesini uyguluyorum
Sen calisiyomusun cnm neler yapiyosun

Listen de gayet doyurucu saglikli
Belki bi süre sonra aksam ekmegi 1 dil indirebilirsin
BU düzene yenimi basladin

Ben ogretmenim daha once hic yarismadim klube de yeni uye oldummotuvasyonumu saglayacak bazi seylere ijtiyacim vardi.bundan dolayi girdim takima.diyetin yani sira gunde en az 800 kulac atiyorum ve 45 dak.yuruyorum.

slm canım kilo durumum canım isteyince yiyorum sonra bir iki gün dikkat ediyorum haftanın 2 ya da üç günü 45 dakikalık yürüyüş diğer günleri 45 dk lık plates yapıyorum.Kilo verdim ama istediğim gibi şekillenmedim plates acayip işe yarıyor ama
Kilonu koruyor olman cok güzel cnm
Ben ilk etapta pek basamadim Biraz geri aldim ama tekrar toparladim insallah kisa sürede halledecem

Ben ogretmenim daha once hic yarismadim klube de yeni uye oldummotuvasyonumu saglayacak bazi seylere ijtiyacim vardi.bundan dolayi girdim takima.diyetin yani sira gunde en az 800 kulac atiyorum ve 45 dak.yuruyorum.
Gercekten yarisma icinde olmak insani cok motive ediyor cnm
Bende senelerce kendi basima ugrastim olmadi
Yarismada her HAFTA yeni bi heyecan TAKIM sorumlulugu olunca cok sükür basardim

Masallah sporuna Boyle devam edersen oldugun kilodan dahada zayif görünürsün hemde kilo vermen kolaylasir

Hosgeldin cnm
Daha önce hic takimlarda yarismiydin
Fazla kilon olmus kisa sürede hedefine ulasirsin eminim

Menünü ertesi güne birakman gerekmez aksamda yazabilirsin

Evdemisin calisiyomusun biraznkendinden bahsedermisin

Bende zuhal 9.takimdan 45 kilo vererek mezun oldum son zaman Biraz geri aldim ama
Kendimi toparliyorum
S shameless35

hoşbulduk. daha önce yarışmamıştım. çünkü daha önce hiç bu kilolara çıkmamıştım. yapım kilo almaya çok müsait frenlemezsem şimdiden bir daha durduramam.
45 kilo inanılmaz bişey. içinden resmen başka bi yetişkin çıkarmışsın. vallahi tebrik ederim. ben 5 kilo için bir aydır sızlanıyorum bi de.
ben çalışıyorum masa başı oldukça şu sıralar sakin bi işim var.
akşam yemeği yemeyerek kilo vermeye çalışıyorum. çünkü başladım mı ipin ucunu kaçırıyorum. geçen haftadan beri bol kaçamak yapsam da 59,6 dan 56.9 u görmüştüm. ama kaçamaklar ve wc sorunu yaşadım biraz aynı zamanda şuan regl olduğum için 58 çıktım bu sabah. ben gün içerisinde sürekli yazar bildirim yaparım burada :)

hoşbulduk. daha önce yarışmamıştım. çünkü daha önce hiç bu kilolara çıkmamıştım. yapım kilo almaya çok müsait frenlemezsem şimdiden bir daha durduramam.
45 kilo inanılmaz bişey. içinden resmen başka bi yetişkin çıkarmışsın. vallahi tebrik ederim. ben 5 kilo için bir aydır sızlanıyorum bi de.
ben çalışıyorum masa başı oldukça şu sıralar sakin bi işim var.
akşam yemeği yemeyerek kilo vermeye çalışıyorum. çünkü başladım mı ipin ucunu kaçırıyorum. geçen haftadan beri bol kaçamak yapsam da 59,6 dan 56.9 u görmüştüm. ama kaçamaklar ve wc sorunu yaşadım biraz aynı zamanda şuan regl olduğum için 58 çıktım bu sabah. ben gün içerisinde sürekli yazar bildirim yaparım burada :)
Sen eniyisini yapiyosun tatlim erkennen önlem almak en iyisi yoksa bugün yarin derken kilolar isi hiziyla geliyor
Benimde cok kötü bi bünyem var 1 haftada 5 kilo alabilirim her dikkat etmek zorundayim

Aksam yememek per iyi bi fikir degil cnm en azindan Salate yogurt birazda et yada sebze yemegi yiyebilirsin

Sen eniyisini yapiyosun tatlim erkennen önlem almak en iyisi yoksa bugün yarin derken kilolar isi hiziyla geliyor
Benimde cok kötü bi bünyem var 1 haftada 5 kilo alabilirim her dikkat etmek zorundayim

Aksam yememek per iyi bi fikir degil cnm en azindan Salate yogurt birazda et yada sebze yemegi yiyebilirsin

hiç yemiyorum değil. mesela öğle yemeğimi 1 gibi yiyorum. arada 1 elma bitki çayı leblebi gibi acıkınca yatıştırıyorum. 17:30 gibi bi haşlanmış yumurta yiyorum tok tutuyor çünkü. eve gelince de 7 gibi ya yoğurt ya salata, yada ne yemek varsa küçücük kaseye alıp eşime eşlik etmek için sopfraya oturuyorum. bu benim için yememek oluyo :D

hiç yemiyorum değil. mesela öğle yemeğimi 1 gibi yiyorum. arada 1 elma bitki çayı leblebi gibi acıkınca yatıştırıyorum. 17:30 gibi bi haşlanmış yumurta yiyorum tok tutuyor çünkü. eve gelince de 7 gibi ya yoğurt ya salata, yada ne yemek varsa küçücük kaseye alıp eşime eşlik etmek için sopfraya oturuyorum. bu benim için yememek oluyo :KK70:
Haaa yiyomuşunya kızzz bende tümden es geçiyon zannettim

Neyse aynı düzende devam et

Çocuk falan varmı

Back
X