Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım bende bu takımdan mezunum. Merak etme burada istediğin ideal kilona ulaşırsın. bebişlerini allah bağışlasın. Kilolar bir şekil gidiyor.
Yasin boyun kac tatlim güncel kilon ve hedefin10 gunde bir bonusum var istedigimi istedigim kadar yiyorum vucudu sasirtmak amaciyla
slm canım kilo durumum canım isteyince yiyorum sonra bir iki gün dikkat ediyorum haftanın 2 ya da üç günü 45 dakikalık yürüyüş diğer günleri 45 dk lık plates yapıyorum.Kilo verdim ama istediğim gibi şekillenmedim plates acayip işe yarıyor amaNasıl gidiyor cnm kilo falan aldın mı aynı mısın
Sen calisiyomusun cnm neler yapiyosunBen 36 uasindayim.95, 5 kikoyum boyum 160 hedefim 70 kiloya ulasmak.daha once gittigim bir diyetisyenin verdigi diyet listesini uyguluyorum
Kilonu koruyor olman cok güzel cnmslm canım kilo durumum canım isteyince yiyorum sonra bir iki gün dikkat ediyorum haftanın 2 ya da üç günü 45 dakikalık yürüyüş diğer günleri 45 dk lık plates yapıyorum.Kilo verdim ama istediğim gibi şekillenmedim plates acayip işe yarıyor ama
Gercekten yarisma icinde olmak insani cok motive ediyor cnmBen ogretmenim daha once hic yarismadim klube de yeni uye oldummotuvasyonumu saglayacak bazi seylere ijtiyacim vardi.bundan dolayi girdim takima.diyetin yani sira gunde en az 800 kulac atiyorum ve 45 dak.yuruyorum.
Hosgeldin cnm
Daha önce hic takimlarda yarismiydin
Fazla kilon olmus kisa sürede hedefine ulasirsin eminim
Menünü ertesi güne birakman gerekmez aksamda yazabilirsin
Evdemisin calisiyomusun biraznkendinden bahsedermisin
Bende zuhal 9.takimdan 45 kilo vererek mezun oldum son zaman Biraz geri aldim ama
Kendimi toparliyorum
S shameless35
Sen eniyisini yapiyosun tatlim erkennen önlem almak en iyisi yoksa bugün yarin derken kilolar isi hiziyla geliyorhoşbulduk. daha önce yarışmamıştım. çünkü daha önce hiç bu kilolara çıkmamıştım. yapım kilo almaya çok müsait frenlemezsem şimdiden bir daha durduramam.
45 kilo inanılmaz bişey. içinden resmen başka bi yetişkin çıkarmışsın. vallahi tebrik ederim. ben 5 kilo için bir aydır sızlanıyorum bi de.
ben çalışıyorum masa başı oldukça şu sıralar sakin bi işim var.
akşam yemeği yemeyerek kilo vermeye çalışıyorum. çünkü başladım mı ipin ucunu kaçırıyorum. geçen haftadan beri bol kaçamak yapsam da 59,6 dan 56.9 u görmüştüm. ama kaçamaklar ve wc sorunu yaşadım biraz aynı zamanda şuan regl olduğum için 58 çıktım bu sabah. ben gün içerisinde sürekli yazar bildirim yaparım burada :)
Bu diyete 10 gundur basladim daha once 2 ogun yapiyordum.Sen calisiyomusun cnm neler yapiyosun
Listen de gayet doyurucu saglikli
Belki bi süre sonra aksam ekmegi 1 dil indirebilirsin
BU düzene yenimi basladin
Sen eniyisini yapiyosun tatlim erkennen önlem almak en iyisi yoksa bugün yarin derken kilolar isi hiziyla geliyor
Benimde cok kötü bi bünyem var 1 haftada 5 kilo alabilirim her dikkat etmek zorundayim
Aksam yememek per iyi bi fikir degil cnm en azindan Salate yogurt birazda et yada sebze yemegi yiyebilirsin
Kaç kiloyla başlamıştın tatlımBu diyete 10 gundur basladim daha once 2 ogun yapiyordum.
Haaa yiyomuşunya kızzz bende tümden es geçiyon zannettimhiç yemiyorum değil. mesela öğle yemeğimi 1 gibi yiyorum. arada 1 elma bitki çayı leblebi gibi acıkınca yatıştırıyorum. 17:30 gibi bi haşlanmış yumurta yiyorum tok tutuyor çünkü. eve gelince de 7 gibi ya yoğurt ya salata, yada ne yemek varsa küçücük kaseye alıp eşime eşlik etmek için sopfraya oturuyorum. bu benim için yememek oluyo![]()