• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tabi tazecikler sizi film izlerken yediniz dimi sonra kilo aldın biz öyle yapmıştık sanki evlilik=birlikte özgürce yemekti:KK70:

malesefff çok pişmanımmm :D eşimde baya yemeği seviyor, bende öylee... keyif güzel ama tartıya çıkınca ben ağlama krizleri geçirmeye başladım o da kıyamam benimle akşam o da yiyememeye başladı :D

Benim uygulagim diyet listesi su sekild
Kahv:2 dilim ekm.1 dilim peynir domates saltalik 4 zeytin ve yesillik
Oglen: 1 su bard sebzw yemg. 1 su barg yogurt 2 dilim ekmek salata
Aksam:eek:glen menusunun aynisi
Ara ogunlerde 1 meyve aksam yemeginden sonra hicbirsey yemiyorum
Yemeklerim 1corba kasigi yagla pisiyor

Gün içerisinde ki ekmek sayısı çok gibi geldi onun dışında güzel gayet

merhabalar, aranıza az evvel katıldımm :) ne kadar güzel yıllardır süren bi topikmiş bu hiç farketmemiştim. halbuki çok uzun yıllardır kk üyesiyim. (tabi 1 kaç tane hesabım oldu o yüzden bu yeni olan, tarihine aldırmayın :) ) cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz, her sabah bir önceki günün diyet ve spor bildirimi sanırım. bunun dışında dikkatimi çeken başka bi önemli kural görmedim. bu arada ben bugun başladığım için nasıl hasaplayacağız. bildirimi cuma mı yapacağım. 58 kg ım şuanda..

yaşım 26
boyum 165
şuan 58 kg
ilk hedefim 55 kg
sonraki hedef 52 kg

Başlangıç kilonu 58 olarak alırız cuma günü 2 gün yaptığın diyetin eksisine bakarız en azından :) Hoşgeldin bu arada ben zehra takııldığın bir yer olursa sorarsın

Ben 36 uasindayim.95, 5 kikoyum boyum 160 hedefim 70 kiloya ulasmak.daha once gittigim bir diyetisyenin verdigi diyet listesini uyguluyorum

Hmm diyetisyenlerin ekmek sayısını çok verdiğini duymuştumm ilk başlarda o yüzden o kadar çok ekmek :)

slm canım kilo durumum canım isteyince yiyorum sonra bir iki gün dikkat ediyorum haftanın 2 ya da üç günü 45 dakikalık yürüyüş diğer günleri 45 dk lık plates yapıyorum.Kilo verdim ama istediğim gibi şekillenmedim plates acayip işe yarıyor ama
slm canım kilo durumum canım isteyince yiyorum sonra bir iki gün dikkat ediyorum haftanın 2 ya da üç günü 45 dakikalık yürüyüş diğer günleri 45 dk lık plates yapıyorum.Kilo verdim ama istediğim gibi şekillenmedim plates acayip işe yarıyor ama

Bende adam akıllı spor yapsam keşke her gün yapıyorum ama değişme yok

Ben ogretmenim daha once hic yarismadim klube de yeni uye oldummotuvasyonumu saglayacak bazi seylere ijtiyacim vardi.bundan dolayi girdim takima.diyetin yani sira gunde en az 800 kulac atiyorum ve 45 dak.yuruyorum.

Oo süpermiş burası çok güzel motive ediyor canlılık olduğu sürece bende bu grup sayesinde istediğim kiloya ulaştım hemde hiç görmediğim rakamlara :)

hoşbulduk. daha önce yarışmamıştım. çünkü daha önce hiç bu kilolara çıkmamıştım. yapım kilo almaya çok müsait frenlemezsem şimdiden bir daha durduramam.
45 kilo inanılmaz bişey. içinden resmen başka bi yetişkin çıkarmışsın. vallahi tebrik ederim. ben 5 kilo için bir aydır sızlanıyorum bi de.
ben çalışıyorum masa başı oldukça şu sıralar sakin bi işim var.
akşam yemeği yemeyerek kilo vermeye çalışıyorum. çünkü başladım mı ipin ucunu kaçırıyorum. geçen haftadan beri bol kaçamak yapsam da 59,6 dan 56.9 u görmüştüm. ama kaçamaklar ve wc sorunu yaşadım biraz aynı zamanda şuan regl olduğum için 58 çıktım bu sabah. ben gün içerisinde sürekli yazar bildirim yaparım burada :)

Bende masa başı çalışıyorum ama inan bu bahane değilmiş spor yapmaya ben mesela sabah kalkar kalkmaz yapıyorum bir de eve gider gitmez eğer kendimi yorgun hissetmezsem yatmadan önce de yapıyorum bazen bol bol su içmeye başladım bu grup sayesinde önceden hiç içmezdim nerdeyse ve yediklerime dikkat edince de gitti kilolar :)

malesefff çok pişmanımmm :KK70: eşimde baya yemeği seviyor, bende öylee... keyif güzel ama tartıya çıkınca ben ağlama krizleri geçirmeye başladım o da kıyamam benimle akşam o da yiyememeye başladı :KK70:

Sana eşlik etmesi güzel en azından :)

malesefff çok pişmanımmm :KK70: eşimde baya yemeği seviyor, bende öylee... keyif güzel ama tartıya çıkınca ben ağlama krizleri geçirmeye başladım o da kıyamam benimle akşam o da yiyememeye başladı :KK70:
Kızzz bak yolun başındasın sakın adamı şımartıp tepene çıkartma
Tecrübe konuşuyor

hoşbuldukk :) isterseniz taze kanlar bulayım buraya ne dersiniz :KK70:
Bul bul taze kan iyidir
Abo simdi kiyamiyorsun tabi bi iki sene sonra sen diyetteyken karşında gece yarısı pstates kızartması kola moduna geciyorlar hele bide kilo almayan cinsse
Aynen cnm sizlerin sayesinde :)
:KK200:
Kızzz bak yolun başındasın sakın adamı şımartıp tepene çıkartma
Tecrübe konuşuyor
:anne:ben sözünü dinledim nisanliyken kaptim ipleri hala der hata bende ipin ucunu baştan verdim diye:halay:

Back
X